FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tortent egyszer meg a vilageges elott, amikor patchnek meg hire se volt, igy utolag visszatekintve, pont egy nappal a patch megjelense elott, ismet felkerestuk mastakillachilla2 "hirhedt" pilotat.
A kedvenc palyajan kuzdottunk meg vele /Kubra dam/ vegul.De a hatalmas csapat eroviszony kulonbseg miatt 1 percig, ha birtuk tartani a helipadot.
De mivel verszemet kaptunk, es o volt a number 1 ellenseg, nem volt nehez megtalalni a levegoben, bar igen mocskos szaja van, igy hamar rankragadt a stilusa.AA gun hijan, a hid kozepen csak sraw-al lovoldoztuk, nem jartunk sikertelenul, sot egyedul is volt, hogy beleengedtem 2-ot es mar pottyant is lefele, szerintem abszolut nem jol csinalta, ha onnan nezzuk, o meg direkt minket irtott, Bar ritkan jott ossze a kettonk ossztuze ellene a mi hulyesegeink miatt.De egy percig se ereztuk, hogy serthetetlen es halhatatlan, mint ahogy sokan allitjak a mai napig a helikrol, egyszeruen csak akarni kell leloni es mar nincs is az egen.Szoval potyogott o is azert rendesen es mindezt a srawoknak koszonhetjuk.Bar patch elott ket srawtol, meg csak kigyulladt a heli, o rendszerint inkabb kiugrott es ongyilkos lett, hogy ezzel is bosszantson minket.
Nepszerusege sajat csapataban is a padlot nyaldosta, bar nem lattunk at a tuloldara de 10 eves szinvonalon, folyamatosan inditotta a kickvotokat sajat csapattarsai ellen, bar a vegefele atfordult a kocka, hogy mindenki ot probalta kiszavazni a csapatabol, persze en NO-t nyomtam, nehogy mar eltunjon az ellenfel :)
Ket anyazas kozt, neha befert egy ket kerdes is, mint kiderult 26 eves, munkanelkui azert jatszott mar tobb mint 1000 orat, es a "farkaval" iranyitja a helit, bar a gunner szerint tuti, hogy nem joy-al.
Ezt a kort magasan nyerte annak koszonhetoen, o csak cobraval hajlando repulni, es mi igazabol a foldrol vivtunk vele harcot, mert nem volt helink sose.
Szerintem elegge egy geek arc, ami kepet kialakitott magarol.Bar nem eloszor talalkoztunk vele.
Kovetkezo kornel, mindent megtettunk, hogy vedjuk is a helipadot, ugy, hogy neki ne legyen sok orome az egben ami sikeresen osszejott, mi meg mindig a tehennel repultunk, kozben mar mindenki ot szidta a csapatabol, hogy gay es az anyukajaval lakik stb./Bar ezt nem ertem miert probelma :)/
Arca az van rendesen, /akarcsak nekunk/ ilyeneket irogatott be: tudod hogy ki vagyok en az isten number one heli pilota.Persze rohogtunk rajta.Miutan jo parszor lelottuk a cobrajat, a statja is a padlot nyaldosta.Utoljra akkor lattam repulni, mert igen jol kezeli, meg kell hagyni a raketajit, amikor sikerult kiszednem a tehennel, raketa-raketa utkozetben, bar lehet, hogy a gunnerem azert segitett :) Szepen kilepett, gyalazatos stattal.
De volt amikor irta, "en vagyok az Isten a helivel"... erre kapta is a valaszt sajat csapatabol, de nelkule egy nulla vagy.Amiben nem vagyok biztos, hogy igaz is ra, de mindesetre jol hangzott, hogy a sajat csapata szidalmazta :)
Persze ot igazabol azert utaltak, a mi oldalunkrol, mert szepen irtott is.
De miutan eltunt maradtunk mi a statunk az egeket verdeste, gondoltam mi is hamarosan kozutalat targyai leszunk, jobb ha lelepunk :)
Miutan farkat behuzva lelepett a szerverrol, mar joval ejfel utan jarhattunk, meg megneztem elment jatszani egy masik szerverre, hogy ott jatsza az "istent", de mar nem volt annyi eronk, kedvunk, hogy utana menjunk es onnan is eluldozzuk :)
Szerintem lehetne csinalni ilyen riportokat, a N#1 jatekosokrol.
Kulfoldi tudositonkat hallhattatok, MR NUMBER 1 pilotarol.