• alma2
    Eddig azt hittem a legnagyobb magyar jatekfuggo verzoo, a nagyon sok jatekoraja utan.De ha te a demoval is meg napi 2-3 orat kepes vagy jatszani egyetlen palyaval, akkor a verzoo jatekidejet elosztjuk mondjuk 12-vel /kb annyi palya van/, akkor lehetne osszehasonlitani, mennyire is vagytok rabjai a jateknak az en ertekrendem szerint.Igy mar szerintem siman atvetted az elso helyet !
    A helyedben csak megprobalnam kikuszobolni ezt a "teljes verzio nagyon szaggat problemat" es belekostolnek a levesbe !
    De mindjart leszedem a demot egy kis nosztalgiara, amikor meg istenkent tiszteltek a heliket erzesert :)

Amugy a valtozasokra tenyleg szukseg volt, ugy hogy, harminc kockafeju tesztel egy multi jatekot egy irodaban elszigetlve a vilagtol, nem lehet jo jatekot csinalni.CSak sajnos itt is mukodik a sok lud disznot gyoz mondas, sok gyaloghuszar -> sok siras -> arra fele megy el a jatek.

Amikor hangsulyozzak ez egy csapat jatek, akkor nem tudom egyesek miert szeretnek elerni, ha mindenhatoak lennenek, mint egy single playeres jatekban. Ugyertem a taplaleklanc aljarol, ne akarjon mar megkuzdeni a foemlossel, nekik is megvan erre az ellenszeruk vessek be azt/a masik foemlos/.Persze ez publicon kivitelezhetetlen, es akkor kezdodik a szarkvaras mint most, de ez lenne az en piciny almom :)