172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Aki unja a Bunny hoppingolókat és akik nem azok nézzek meg.Ahol a kéket kell nyomni ott a zöldet kell:DDD
:DDD -
Teljesen egyetértek veled, de lehet hogy félreértettek:
"Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetőség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni."
Nekem is a kedvenceim között van már a játék, nem azért kezdtem neki és toltam bele 500 órát mert azt írta a Gamestar hogy de jó lesz ez nekem. Ha elrontja a szórakózásotokat valaki egy ilyen rape akcióval, sajnálom, ha 2-3 kör alatt ez nem változik meg ki kell lépni (én ezt szoktam) aztán másikat keresni. De nem zokogni folyamatosan (tisztelet a kivételnek)! Kapjon bant az olyan aki folyamatosan ezt csinálja, erre van az admin, küldjünk képet meg csokit mellé. Nem akarok senkinek benyalni de a LoB nem egy rossz csapat, van mit még tanulniuk de a hibák amiket vétenek inkább a fiatalság/bohóság témakörből fakadnak, majd kinövik ezeket.
BC/BR: sajnos ez folyamatos de a Daliantól kezdve a Wake-n át, a Gulf Of Omanon keresztül ez van. Szerintem mostanában kevesebb van mint pl 2-3 hónapja, jó lenne a régi "erőtér" a dc-ből, de a Dice tudatosan tiporja szét a közösséget és a játékot. Ezért fog elvonni tömegeket talána TF2 mert ott is lesz 7 kaszt, infantry harc lesz végig (én amúgy a földharcot kedvelem jobban) és a Source motor miatt ugyanazon a gépen elképzelhető szebben is fog futni mint sokunknál most a BF2 (az legalább már eléggé kiforrott).
Mosoly: egyik külföldi hírsiteon, valami főprogramozó a Dice-tól: "nem kell félniük a játékosonak, a 2142-től, mindenféle ismert hacket/csalást kiirtanak belőle (nyuszihopot is) TANULVA az előd hibáiból" - anyám csak a BF2-ban kéne kijavítani 50 bugot amiből 10-12 már a nagyondurva kategóriát súrolja, ez meg egyenlő ezzel: "dobd ki a bf-et, ha bugmentes játék kell újra nyúlj zsebbe és élvezz együtt a titán móddal" - fröccs... -
"az ez" lol , már irni sem tudok.
-
Jaja. A shariq-s commandert leszamitva en is elveztem. :) -
Hogy ellenpéldát is mondjak ,most jövök a gsbf2-ről és kb 3 óra intenziv játék után azt kell mondjam rég játszottam publicon ilyen jót ,nem volt se br se bc , volt viszont csapatmunka, meg vidámkodás a cseten , ugyhogy ha szerver be nem szart volna az ez a jó kis móka is tovább tartott volna.
-
Platypus16 #90333 Hát sajnos el kell, hogy áruljam neked, hogy a lobosok átlagéletkora kb. 20 év körül van vagy még annál is magasabb. Mellesleg nem kéne engem (a magam lassan 18 év felé közeledő korával) meg másokat csak úgy kis taknyosoknak nevezni, mert én sem azért megyek játszani, hogy szarrá Bc/BR-eljem mások agyát, az már más kérdés, hogy a gyereket sorozatban ötödszörre lövöm le, mert éppen nem megy neki a játék és már pampog, hogy csítelünk, mert mindenféle hülyeséget állandóan ránk fognak, mert a lobosok így, lobosok úgy címen... Ráadásul azt nem értem, ha olyan sok embert nem érdekli a saját statja, akkor miért írogat ide a fórumba, hogy a lobosok BR-elik a bázist (és persze közben mások is ugyanezt csinálják...)? Sajnos ez a szomorú tény, hogy a bf2 scene nagyon kezd széthúzódni, hiába akarják sokan összehozni a közösséget, mégis egymás pocskondiázásától hangos a fórum. Sztem tuti, hogy 90k-ból 30-45k erről szól.
Na jóccakát szép álmokat mindenkinek!
-
Télleg röhögött a haverom amikor megmutattam neki hogy hogy kell pattogni:D -
j4n3k #90331 tök jó, lesz még ilyen ? -
hmm, pár embernek itt max az ugrabugra nemtetszik annyira, de aztat is szépen kitárgyaltuk, a kezdők meg annál gyökerebbek, minél alacsonyabb az átlagéletkoruk, ugyanúgy mint minden más játéknál, és mivel most nyáriszünet van, sok a vérpistike sűrűség, szóval ezse olyan észveszejtő újdonság, és hidd el ezzel a hozzászólásoddal se fogod megváltani a világot, bár ha a te lelkibékéd kissé már helyreállt tőle, akkor végülis már megérte :D -
úgylátom csak kanbuli vót...
-
Na skacok feltöltöttem a mai buliról készült képeket. Csemegézzetek.
Itt nézzétek. -

-
TS Zolly #90326 Már majdnem három éve a kezdő csira bf játékosok közé tartozom. Eleinte én is répeltem a bézt, ugy ahogy a nagykönyvbe meg van irva. De megtanultam játszani. Megtanultam, hogy bc-el ne vegyem el senkinek a játék kedvét. Se annak akit lelőnék, se annak, ki az én oldalamon van, és elveszem tőle a fregelés lehetőségét, mert ki sem engedem a szerencsétleneket a főbézről. Ezt a játékot, bármenyire is szar, szeretjük. Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetőség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni. És nem azért, mert a sok kecseg szarra répelt főbézünkön, a halálom után kapott pontokra verje ki a kopasz tökét, én meg nézzem a visszaszámlálót. Publik az a szórakozásra való. Klán waron felöllem mehet a bc/br, ebbe már belenyugodtam. Bár hál isten több klán waron nem kell többé részt venne. Marad a publikolás. Persze a kerge kecskét meg a bc/br-t inkább az értelmi felfogási képességük a koruk miatt még nem rendelkező kis taknyosok mívelik előszerettel. Azt meg nagyon sajnálom, hogy a lobosok közt annyira sok a fiatal, ha össze adnánk az életkorukat, és egy nem túl bonyolult matematikai számítással kiszámítanánk, a lob átlag életkorát, még a bf2 engedélyezett 16 életkort sem éri el. Másik nagy sajnálatom, van köztük pár idősebb, és ök nem tudnak jóhatással lenni a kistaknyokra.
Jcsr már leszokott a répázásról, legalábbis ahogy észrevettem, ezért le a kalappal elöttük. -
Deqwator #90325 ügyes vagy, mostmár mehetsz aludni! -
én is ősgáz voltam
-
neménvoltam #90323 jaja, thx érte, rájöttem, hogy meglátszik az hogy életemben kb 2 órát heliztem mint pilóta:D -
Pusztító Ödönke vagyok, 11 éves veterán BF2 játékos
Kinek szólt: válasz az utolsó sorok között rejtőzik -
Rohadt jó volt a mai repcsi és heli, buta volt aki kihagyta. -
uwu #90320 Persze most már minden katonai kiképzésen tanítják az ugrálást.
Tök alap, hogy a katonaságban mindenki ugrál lövöldöués közben, nincsen ebben semmi furcsa.
Ha egy nem BF-es meglátná, szarrá röhögné magát, hogy ílyen űbergáz szarral játszol, ahol az a menő, hogy ugrálsz mint a vakegér.
-
mondjuk....nekem? 
-
Polemius #90318 Miért ne mennének? -
j4n3k #90317 ez msot kinek szólt? ki az anyám picsája vagy? -
LoB így, delfin úgy, jajistenemjajaj nem megy a játék: hagyjátok már abba ezt szánalmas sírást! Lelőttek? Lelőtted? Baserapelt? Az nyissa ki elöször a gumicukorlesőjét aki nem rapelt még sz*rrá bázist/carriert/Öreg néne őzikéjét!. Kicsit ki kellene nyitni a csipás kis szemeteket, kezd itt sok lenni a 15 év alatti tábornok, de ha az idősebb korosztály mer nektek beszólni gyorsan lehurrogjátok! Járj külföldi szerverre, több okbol is: ott majd igazán kemény (gyakran nem igazságos de KEMÉNY) csatában vehetsz részt! Rapel a Blitz, a Ressurection, a Weed Kings mindenki csinálja! Nem tetszik amit látsz? TŰNJ A
FRANCBA, óbégass máshol, szerezz nőt, nevelj növényt csak NE ITT SIRÁNKOZZ! Felfogtad te g**ény? De ami a legfontosabb: tanulj már meg játszani mert ha ennyire igénybe vannak véve a könnycsatornáid, fingod nincs a játékról!
Beszorítottak Karkandon? Jaaaaaaaaaaaaj anyu fogd meg a fütyim (amit már be is mutattál a Playboy magazinnak és azóta férfinak képzeled magad) beszorítottak, mi lesz most? Fogadom azzal trágya apc-vel nem próbáltatok kitörni a "tiltott" zónán keresztül egyszer sem (minek is "megyek a tankkal oszt majd lesz valami"! Próbáltad hát igen csak akkor meg kilőttek a drivert m24-el a páncélosból! Screenshotod is van csak most nem találod, persze, persze - mostanában ha magyar ranked serverre vetemedek csak 1 nemes cél vezérel: lelőni, megalázni, móresre tanítani ezeket a vérpityukat mert az éhező Sierra Leonéban nem bőgnek ennyit a gettóban élő 3 évesek mint ti itt!
TANULJ MÁR MEG JÁTSZANI, legalább a csapatmunka alapjait próbáld kicsiny füzetedbe felírni. Nem tudom kinek volt régen az aranyköpése: "magyar
serverre soha többé" de most már átérzem a lelkivilágát. Lassan az lesz itt mint a magyar CS szerverek többségén: csak fikázás, b*szogatás, anyázás! A LoB is kikap, a JCSR is kikap, a VENY is kikap, érdekes ők nem pofáznak DE TE ITT BŐGSZ mert leszorítottak a pályáról! Mit akarsz? 100% win ratio? God mode? Eldobsz egy flasht aztán minden zászló legyen fehér?
Nem kenyerem az ilyesféle hozzászólás de ami itt megy azért már vertek engem csak még oviba a kiscsoportos évek alatt. Akinek nem inge ne vegye magára, de félek attól hogy a magyar Bf2 "közösség" kezdő/csíra játékosainak 50%-a magára ismer, remélem ma sem nekem volt igazam. -
atwe #90315 Ja maki akkor ma mit is csináltál ? :DDD
Nem is tudom kinek a claymorában sikerült meghalni ? :DDDDD

-
Jah.Sniperrel én se tudok nyomulni mert nincs hozzá türelmem. -
Nekem sajna nem fekszik a sunnyogás .. pedig szeretném majd eccer kipróbálni ... én ilyen ezerszerisberohanós-akkorismegpróbálós-leőlekhanyócbíborszvemlesszakkoris tipus vagyok :)
Megisláccik :) -
"30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelző ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...
"
ezért kell felmászni a dombtetőre messzire...snipával:) közeben lehet gyereket fürdetni, vacsizni:) -
Jóreggelt ...
Szóval bunihoppos fasság ... engem nem az érdekel hogy van meg lehet ... felbassza az agyam a qrva találatjelző ... Leszarom ha lelőnek, leszarom, ha utolsó leszek, JÓT AKAROK JÁCCANI ... de mikor megyek valahol, meglátom istikét sunnyogni 20 méterre ... lefekszem, elkezdem finoman szórni supporttal ... 30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelző ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...
LOB vagy nem LOB ... nem ér hisztizni, ha eccer erre veritek ... de a tény ... jáccottam már jót LOB-osokkal, de többször fordult elő hogy hülyére kempelték a gyengébb oldalt, BC BR teljesen átlagos, stb ... még ott is ahol tilos ... majd ha jön olyan pálya ahol ez nehezen kivitelezhető, ott Disconnect ...
Janek: én főleg inf. szervereken jáccom, hidd el nekem ott van a legkevesebb delfingó ... az meg hogy első vagy utsó leszel valamiben ... egy valamit kell megtanulni az életben és akkor nem érhet meglepetés:
Lehecc bármilyen jó(erős, okos, köcsög, bármi...), de MINDIG van valaki aki jobb nállad!!!
Ennyi ... -
a VENY szerver az ea játékbeli szerverlistáján szerepel, ha beírom pl hogy "VENY"? -
j4n3k #90309 itt most is 30fok van :S és olyan szárazság hogy repedezik a föld olyan száraz :S -
Deqwator #90308
-
NA GYÜLEKEZÜNK A VENY #2 szerverén, várunk mindenkit szeretettel a repcsiheliversenyen. -
Kerepes
21C
épp 2 porelverő záporközött -
Szödliget
20-22C
full párás a rét....
jég nem volt -
palac #90304 Mi a franc van mértnem menek az antik serverek: Help me pleas????!!!!!!!!!!!
-
TS Zolly #90303 Főleg mikor véletlenül nincs visszaállitva a tk auto kick. :D -
TS Zolly #90302 Csak abból gondoltam, hogy megvan, mert a minap mintha láttam volna az lssah szerverén. Vagy lehet az csak a parti üteg jólsikerült találata? Dc.7-ben viszont még benne van, de ott is csak az al kaida dokkon. De hogyan csinyálják egyesek, azt már nem tudom. -
n003 #90301 aham :)) de a mienk!!!
-
crow #90301 Köszi! -
a tkparty már többezeréves hagyomány, az hogy te halsz benne sokszor, csakis azt jelenti, hogy mégse énvagyok a maki :)
amúgy még kommentátorként tetszett, mikor az frx-horda tökéletes kooperációban vadászta a pitsámat a szünetekben az inf bronzmeccsen :D