• dicehater
    LoB így, delfin úgy, jajistenemjajaj nem megy a játék: hagyjátok már abba ezt szánalmas sírást! Lelőttek? Lelőtted? Baserapelt? Az nyissa ki elöször a gumicukorlesőjét aki nem rapelt még sz*rrá bázist/carriert/Öreg néne őzikéjét!. Kicsit ki kellene nyitni a csipás kis szemeteket, kezd itt sok lenni a 15 év alatti tábornok, de ha az idősebb korosztály mer nektek beszólni gyorsan lehurrogjátok! Járj külföldi szerverre, több okbol is: ott majd igazán kemény (gyakran nem igazságos de KEMÉNY) csatában vehetsz részt! Rapel a Blitz, a Ressurection, a Weed Kings mindenki csinálja! Nem tetszik amit látsz? TŰNJ A
    FRANCBA, óbégass máshol, szerezz nőt, nevelj növényt csak NE ITT SIRÁNKOZZ! Felfogtad te g**ény? De ami a legfontosabb: tanulj már meg játszani mert ha ennyire igénybe vannak véve a könnycsatornáid, fingod nincs a játékról!

Beszorítottak Karkandon? Jaaaaaaaaaaaaj anyu fogd meg a fütyim (amit már be is mutattál a Playboy magazinnak és azóta férfinak képzeled magad) beszorítottak, mi lesz most? Fogadom azzal trágya apc-vel nem próbáltatok kitörni a "tiltott" zónán keresztül egyszer sem (minek is "megyek a tankkal oszt majd lesz valami"! Próbáltad hát igen csak akkor meg kilőttek a drivert m24-el a páncélosból! Screenshotod is van csak most nem találod, persze, persze - mostanában ha magyar ranked serverre vetemedek csak 1 nemes cél vezérel: lelőni, megalázni, móresre tanítani ezeket a vérpityukat mert az éhező Sierra Leonéban nem bőgnek ennyit a gettóban élő 3 évesek mint ti itt!

TANULJ MÁR MEG JÁTSZANI, legalább a csapatmunka alapjait próbáld kicsiny füzetedbe felírni. Nem tudom kinek volt régen az aranyköpése: "magyar
    serverre soha többé" de most már átérzem a lelkivilágát. Lassan az lesz itt mint a magyar CS szerverek többségén: csak fikázás, b*szogatás, anyázás! A LoB is kikap, a JCSR is kikap, a VENY is kikap, érdekes ők nem pofáznak DE TE ITT BŐGSZ mert leszorítottak a pályáról! Mit akarsz? 100% win ratio? God mode? Eldobsz egy flasht aztán minden zászló legyen fehér?

Nem kenyerem az ilyesféle hozzászólás de ami itt megy azért már vertek engem csak még oviba a kiscsoportos évek alatt. Akinek nem inge ne vegye magára, de félek attól hogy a magyar Bf2 "közösség" kezdő/csíra játékosainak 50%-a magára ismer, remélem ma sem nekem volt igazam.