FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Platypus16 #90333 Hát sajnos el kell, hogy áruljam neked, hogy a lobosok átlagéletkora kb. 20 év körül van vagy még annál is magasabb. Mellesleg nem kéne engem (a magam lassan 18 év felé közeledő korával) meg másokat csak úgy kis taknyosoknak nevezni, mert én sem azért megyek játszani, hogy szarrá Bc/BR-eljem mások agyát, az már más kérdés, hogy a gyereket sorozatban ötödszörre lövöm le, mert éppen nem megy neki a játék és már pampog, hogy csítelünk, mert mindenféle hülyeséget állandóan ránk fognak, mert a lobosok így, lobosok úgy címen... Ráadásul azt nem értem, ha olyan sok embert nem érdekli a saját statja, akkor miért írogat ide a fórumba, hogy a lobosok BR-elik a bázist (és persze közben mások is ugyanezt csinálják...)? Sajnos ez a szomorú tény, hogy a bf2 scene nagyon kezd széthúzódni, hiába akarják sokan összehozni a közösséget, mégis egymás pocskondiázásától hangos a fórum. Sztem tuti, hogy 90k-ból 30-45k erről szól.
Na jóccakát szép álmokat mindenkinek!