• TS Zolly
    Már majdnem három éve a kezdő csira bf játékosok közé tartozom. Eleinte én is répeltem a bézt, ugy ahogy a nagykönyvbe meg van irva. De megtanultam játszani. Megtanultam, hogy bc-el ne vegyem el senkinek a játék kedvét. Se annak akit lelőnék, se annak, ki az én oldalamon van, és elveszem tőle a fregelés lehetőségét, mert ki sem engedem a szerencsétleneket a főbézről. Ezt a játékot, bármenyire is szar, szeretjük. Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetőség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni. És nem azért, mert a sok kecseg szarra répelt főbézünkön, a halálom után kapott pontokra verje ki a kopasz tökét, én meg nézzem a visszaszámlálót. Publik az a szórakozásra való. Klán waron felöllem mehet a bc/br, ebbe már belenyugodtam. Bár hál isten több klán waron nem kell többé részt venne. Marad a publikolás. Persze a kerge kecskét meg a bc/br-t inkább az értelmi felfogási képességük a koruk miatt még nem rendelkező kis taknyosok mívelik előszerettel. Azt meg nagyon sajnálom, hogy a lobosok közt annyira sok a fiatal, ha össze adnánk az életkorukat, és egy nem túl bonyolult matematikai számítással kiszámítanánk, a lob átlag életkorát, még a bf2 engedélyezett 16 életkort sem éri el. Másik nagy sajnálatom, van köztük pár idősebb, és ök nem tudnak jóhatással lenni a kistaknyokra.
    Jcsr már leszokott a répázásról, legalábbis ahogy észrevettem, ezért le a kalappal elöttük.