FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Teljesen egyetértek veled, de lehet hogy félreértettek:
"Ha nem szeretnénk elmennénk csézni vagy neadjisten wowozni. Tehát ezt üzzük nagyon sokan nap mint nap, suli vagy meló után esténként meg hétvégén van rá lehetőség, hogy leüljünk és harcoljunk egy picit. Játszani, szórakozni, kikapcsolodni."
Nekem is a kedvenceim között van már a játék, nem azért kezdtem neki és toltam bele 500 órát mert azt írta a Gamestar hogy de jó lesz ez nekem. Ha elrontja a szórakózásotokat valaki egy ilyen rape akcióval, sajnálom, ha 2-3 kör alatt ez nem változik meg ki kell lépni (én ezt szoktam) aztán másikat keresni. De nem zokogni folyamatosan (tisztelet a kivételnek)! Kapjon bant az olyan aki folyamatosan ezt csinálja, erre van az admin, küldjünk képet meg csokit mellé. Nem akarok senkinek benyalni de a LoB nem egy rossz csapat, van mit még tanulniuk de a hibák amiket vétenek inkább a fiatalság/bohóság témakörből fakadnak, majd kinövik ezeket.
BC/BR: sajnos ez folyamatos de a Daliantól kezdve a Wake-n át, a Gulf Of Omanon keresztül ez van. Szerintem mostanában kevesebb van mint pl 2-3 hónapja, jó lenne a régi "erőtér" a dc-ből, de a Dice tudatosan tiporja szét a közösséget és a játékot. Ezért fog elvonni tömegeket talána TF2 mert ott is lesz 7 kaszt, infantry harc lesz végig (én amúgy a földharcot kedvelem jobban) és a Source motor miatt ugyanazon a gépen elképzelhető szebben is fog futni mint sokunknál most a BF2 (az legalább már eléggé kiforrott).
Mosoly: egyik külföldi hírsiteon, valami főprogramozó a Dice-tól: "nem kell félniük a játékosonak, a 2142-től, mindenféle ismert hacket/csalást kiirtanak belőle (nyuszihopot is) TANULVA az előd hibáiból" - anyám csak a BF2-ban kéne kijavítani 50 bugot amiből 10-12 már a nagyondurva kategóriát súrolja, ez meg egyenlő ezzel: "dobd ki a bf-et, ha bugmentes játék kell újra nyúlj zsebbe és élvezz együtt a titán móddal" - fröccs...