FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jóreggelt ...
Szóval bunihoppos fasság ... engem nem az érdekel hogy van meg lehet ... felbassza az agyam a qrva találatjelző ... Leszarom ha lelőnek, leszarom, ha utolsó leszek, JÓT AKAROK JÁCCANI ... de mikor megyek valahol, meglátom istikét sunnyogni 20 méterre ... lefekszem, elkezdem finoman szórni supporttal ... 30 másodpercig szépen világít folyamatosan a találatjelző ... majd észevesz a maki ... elkezd delfingani, 1 lövés és fekszem ... megajóqrva ...
LOB vagy nem LOB ... nem ér hisztizni, ha eccer erre veritek ... de a tény ... jáccottam már jót LOB-osokkal, de többször fordult elő hogy hülyére kempelték a gyengébb oldalt, BC BR teljesen átlagos, stb ... még ott is ahol tilos ... majd ha jön olyan pálya ahol ez nehezen kivitelezhető, ott Disconnect ...
Janek: én főleg inf. szervereken jáccom, hidd el nekem ott van a legkevesebb delfingó ... az meg hogy első vagy utsó leszel valamiben ... egy valamit kell megtanulni az életben és akkor nem érhet meglepetés:
Lehecc bármilyen jó(erős, okos, köcsög, bármi...), de MINDIG van valaki aki jobb nállad!!!
Ennyi ...