14991
-
#1223 Úúúúúú -
balint08 #1222 Demo mikor lesz?
-
#1221 ja az már a bővitett....
plussz autók + bodykytek... meg egy csomó pálya -
#1220 6 DVD? :D akkor engem átbasztak.. nekem aszonták 12 .. :D -
#1219 nektek még csak a béta van meg??????
de gáááz!!!
nekem már megvan a full 6 DVD!!!!
ekkora marhaságot....
hihető... -
Matheus #1218 jah, de télleg mér nem csinálnak hozzá?? nem értem ... -
#1217 lol, max a beta, amihez nincs crack -
#1216 Igazad van. Egy is lemaradt. -
#1215 Nme inkább játékot?...))))...bár ha neked elég a kép is..)) -
#1214 Majd képet!!!!!!!4 PLZ! -
#1213 Sirály.:)) -
#1212 Szevasztok!! Mondok olyan amit még én sem hiszek el!! Meglesz az UNDERGROUND 2-Ö!!!!!!!!!!! Az egyik wokt o-társamnak a jelenlegi o-társának megvan !! Hétfön kapja meg a volt o-társam és odaadja!!!! Majd irok h. mi a helyzet!!!! Még én sem hittem el h. megvan neki,de megvan aztmondta!! nah ennyi byez -
#1211 Vagány ez a kép...
..engem is érdekelne a béta...DD -
#1210 -
Matheus #1209 jóóóóó, oks, megkérdem ... :), nyugi ... -
Vegas #1208 kérdezd már meg....... -
#1207 Kérdezd meg havert. -
Matheus #1206 nemtom, havernak van meg (3 CD) -
Szabyka #1205 4-el alattad ..... -
piamania #1204 Hi!Mikor jelenik meg a gamma? -
Vegas #1203 hol lehet letölteni a Bétát?? -
Matheus #1202 hy all, nem tudja valaki hol van a NFS: U 2-höz (Betahoz) krekk a neten,PLZ HELP -
#1201 Neked is idore van limitelve a demo? -
#1200 nekem megvan a PS2-e demo, és ott egy Lancer-rel kell száguldozni.
A Celica-s verzió szerintem valami tesztpéldány az újságoknak. -
Csaba #1199 November 18 körülre igérték. -
Csaba #1198 Az már elavult szöveg:-) -
Vegas #1197 akkor PC-re mikor jelenik meg?? -
#1196 venicdán -
#1195 Jaja. Eddig csak újságban olvastam és itt az oldalon meg máshogy van. Itt egyből azal kezdik hog PS2-s.
És nem tudni mikor jön a Pc-s demó? -
#1194 ps2 re van csak demo -
#1193 Nem tudjátok hinnét lehet letölteni a demot?? a HCGamer-nek már megvan. Idézem az EXIT újságból: (hcgamer.hu) Amint mekaptuk az NFSU2 demóját, ki is próbáltuk. A rövidre szabott bemutatóban egy Toyota Celica volánja mögé szíjazva érezheti magát a játékos.
És itt jön a cikk. Csak nappal lehet majd menni. -
#1192 Ehh... Találóskérdés.:
Ki ez ? és mi köze az autósjátékokhoz...(sajna nem hozzám )
-
#1191 -
#1190 Biztos hogy ezt ide? :) -
#1189 Maradjunk annyiban hogy a NFSU2 Demo grafikaja meszze nem eri utol a Burnout 3 grafikajat pedig ugyanaz a ceg kesszitette. Igenytelen penz ehes bagazs... -
#1188 Kipróbáltam és hááát. Iszonyat gáz, hogy a PS2-ből csak ilyen figurákat tudnak kicsikarni, mivel iszonyat harmatgyengék és szinte csak szenvedés a karakterkészítés. Még meg is bocsátanám a gyenge textúrákat meg modelleket, ha legaláb kicsit arányosak lennének a testtartások (plusz nem találtam lehetőséget a karakter forgatására a generáláskor, de ez már apróság). Jó lett volna a tréning pályán egy kis videobejátszás minden feladarthoz, mivel a ládásnál egyszerűen nem tudom mit kell csinálni. A megadott kombinációkra csak sticker-t nyom a láda falára, vagy túlugrok rajta. Valaki ötlet?
Amúgy jó game, legalább van történet ami kis hajtóerőt jelent a régi objectivehajkurászáshoz képest. -
#1187 ps demo van, pc demo nincs -
Laci08 #1186 Haliho!
Azt olvastam az EXIT nevü magazinban, hogy a demot kiprobálták már méghozzá a HCGamer-esek. Most akkor van demoja vagy nincs mert én nem találtam sehol. -
#1185 most is igyan az a dolog.. csak most 4 szer nagyobb a palya.. igy negyszer tobb kombinazioja lesz a palyaknak mint az elsoben voltak -
#1184 hát igen, de elvileg GTA-s beütése lesz (oda mész ahova akarsz). Bárhová mehetsz a városban, remélem így is van! 1-be nagyon szar volt hogy ua-zok a pályák voltak.