14991
-
#2023 ááá nincs télleg akkor majd próbáld ki neten is :DDD -
#2022 Semmi gond nincs a netkoddal! -
OLIII #2021 ja és hozzáteszem hogy az electronic arts megszűnt msotmár az Ea games a guru így aztán teljesen igazad van... dehát ez az élet -
#2020 Végre megtaláltam a car specialites műhelyet is :) eddig 3 műhelyt találtam meg :)
Nekem akkoris tetszik a játék az egyedüli ami nem jó az a szar netkód... amit biztosan javitani fognak :) -
tujon #2019 én is onnan tölöm de nekem már nagyon lelassult 15KB/sec ra!
pedig a kapcsolatom (512/128) 67,5 KB/sec -
#2018 Semmi gáz nincs a netes résszel! nekem tökéletesen megy! Lehet a neteddel van gond! -
#2017 szerintem meg azóta kicsit megújult a készítő brigád...elvégre ez is egy szakma...(mármint akik készítik)...jönnek,mennek az emberek..és úgy látszik most a pofátlanabb része dolgozik a játékon...emlékszem valamelyik részben(asszem 3) ott még fényképek,adatok is voltak a készítőkről... -
#2016 Mennyire igazad van!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#2015 Ez az NFS sorozat kicsit hasonlít a Fifara, NHL-re...
Módosítunk benne picit, javítjuk a grafikát, legyen itt-ott szebb
Kijavítunk pár hibát (mindet nem , a jövőre is gondolni kell)
egy-két új zene, aztán nesztek, vegyétek.
Annak idején a Need For Speed 2 SE ugyanúgy lehetett volna új rész a sima 2-höz képest, mint ahogy most új rész az NFSU2 az elsőhöz képest.
Csak akkor még kevésbé volt pofátlan az Electronic Arts -
#2014 Kicsit mitha erősebb gép kellene az 1hez képest. Nekem abszolut nem jön be a game. De majd meglátjuk a full milyen lesz. -
#2013 Hát nem tudom, nekem úgy tünik, hogy a netkódja ugyanolyan gáz, mint az első rész demójának volt. Warpolnak az autók, de kegyetlenül. (és igen, olyan emberre csatlakozva is, amelynél elvileg tökéletes a kapcsolat). -
taylorp #2012 Nem rossz a game! Nekem főleg az on-line tetszik nagyon. -
#2011 Nekem 41-44-el jön az ea oldalárol!!! -
#2010 Vannak benne kellemes újitások a demo alapján, kellemes kis játék lesz. Ugyanolyan arcade agymenés mint az első, de jól ki tudja kapcsolni az embert. Már ha nem a gép ellen játszik, ami változatlanul csal, ugyanúgy mint az első részben :D -
#2009 Nekem innen #1943 jön stabil 48kb/s-mal. -
#2008 én nem szedem...egy az sehova nem akar fel connectelni a fles get..2 ahova felmegy onnan meg nem csutkóval jön hanem 8-12-vel... -
#2007 Még mindig töltöm... -
#2006 ahoz képest hogy kijött a demo mindenki milyen csendes!:DDDDD
vagy még iskola,munkahely?:D -
#2005 Ja, nekem is - Radoen 9500 Pro
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#2004 Egy órát kocsikáztam vele... és hát...
Grafikára nem tűnik sokkal szebbnek, mint az NFSU első része, csak ráraktak egy adag újabb marhaság-mánia effektet, a light trails (elhúzodó fénycsíkok) és a motion blur (elmosás ezerrel) mellé bejött a light glow (giga-fényaura a lámpák körül) over bright (feltekerem csutkára a fényerőt), enhanced constrast (széttekerem a színbeállításaidat) és a rain splatter (unreális esőcseppek a kamerán, hogy lásd, tényleg esik). Ezek közül talán még a light glow-nak van értelme, de a többi inkább csak zavar (a motion blur tényleg jó lenne a sebességérzékeltetésére, csak nem így...).
Továbbra is este van, de végre visszatért az időjárás, még ha csupán annyiban is, hogy esik néha az eső.
A hangok és a zene szintén nem vágott a földhöz, különösen a zenén vagyok kiakadva, az NFSU-nak legalább valami normális zenét raktak be a demójába, de ezek az NFSU2 demójában.....
A játszhatóság maradt az első rész szintjén, illetve a driftet szerintem hazavágták, ugyanis most a sima úton, a forgalommal megküzdve kellene minél jobban ügyeskednünk...
Hiányzik a jó öreg rendőrségi üldözés, anno az tette naggyá az NFS3.-at és 4.-et, de sajnos a demóban egy rendőrt nem láttam.
Hát nem tudom... Az egyetlen dolog, ami számomra még megmentheti a játékot, az a kocsi tuningolása, amit ugye itt nem próbálhatunk ki.... -
#2003 abban reménykedtem, h külön hozzászolásokban irod... -
#2002 Ugyanez a problémám és másik driverrel sem megy! -
Roland 92 #2001 10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.KÉSZ! -
Roland 92 #2000 fél perc -
Roland 92 #1999 1 perc! -
Roland 92 #1998 másfél perc! -
Roland 92 #1997 5 perc és lent van a demó! HÚÚ DE IZGULOK! -
#1996 le kell venni opciokba vhol a detailt hogy ne legyen annyira csilli-villi az autó és akkor nem fog átlátszódni nekem megoldodott így. mondjuk amugy se szeretem amikor az aszfalt is csillog villog mert befájdul a szemem -
#1995 1 fajta autotípus van a 350Z de ha verseny módban indulsz van 4 fajta verzioja mindengyiknek más festés spoiler és persze más az auto hangja is ^^ de mindegyik shirály^^ mindjárt szétesik a sub ^.^ -
#1994 nem volt jobb dolgom! :) -
#1993 ez az átlátszik a neon az autón effekt eléggé gány...már akinek átlátszik... -
#1992 :))) -
#1991 stabil 47kb/sec -
#1990 Nem, csak igényesek!:P -
#1989 Kapcsold ki a DC-t és csak a Flashget menjen! -
#1988 megint 350Z-vel lehet menni?? jaj ne már... -
#1987 nekem is ilyen a neon :/ Radeon 9600XT, omega 2.5.67 driver
amikor meg bekapcsolom az élsímítást sötét a kép, csak a lámpák látszanak. Ilyen volt már vkinek? Amúgy szutyok a játék sztem... -
#1986 na most nekiállok elolvasom a mai termést a fórumba!:DD -
#1985 szerintem én ma még nem demo-zok...b*zi flash get le**ophat...eddig DC mellett is 30-al hozott..most 12-vel hoz nem tom miért... -
#1984 SKY: Mivan? Jön, megy vagy mi?