14991
-
#2223 csináljam meg ujra a szobát? -
#2222 Figy ha Coolstuff,Mephisto, fel tud jönni te is fel tudsz
-
#2221 Nah még ma felvánszorogtok? :) -
#2220 olyat mutatok mindjart beszartok
nem is mutatom.. el tudjatok kepzelni...
ranger szervere 1/4 es... erre kiirja FULL a szerver!!!!!!!
hajtepkedes 1!!!!
jolvan meg kattintokparszor.. oke.. helo.. akarsz jatszani ezzel a szerverrel????
kattintanek igen de nem lehet!!! erre latom mogotte halvanyan latszik a passworld felirat..
beirom ranger.. incorrect passworld. .es a akarsz e jatszani FULL screenes ablak vegig a pofamban:(((((((((((((((((((((((((((((( komolyan senki masnal nincs ilyen? -
#2219 utánna beengedi.... -
#2218 mért ranger a jelszó?
[szivat] :)
-
#2217 Ezt nekem is csinája, nem engedi beírni a jelszót -
#2216 amúgy nekem is elszállt néha rapszodikusan... -
#2215 érdekes más fel tud jönni -
#2214 RANGER bazz nagyon nehéz megjegyezni??? -
#2213 fasznak jelszó?...jobb szórakozásotok nincs?...az 1nél se volt jelszó, mégis csak azzal játszottunk akevel akartunk -
#2212 szuu szaaaaaaaaaaaaa szuuuuu szaaaaaaaaa
hjajj.. nah meg egy proba -
#2211 bughalmaz szarsag -
#2210 Felesleges ennyire flehúznod magad..
Szu- szá..
:)) -
#2209 ARGHH -
#2208 nahdemostkomolyan..ezzel mivan?? a fomenuben vagyok es itt a pofam elott a jelszokero ablak.....
[megkattantam]
plusz ha mar itt van valaki mondja hova kell jelszot irni!!! nyomok a rekvired helyere. nyomok a zold passworld melle.. a zoldpassra.. nyomok a szurke passra.. nyomok a rekvired es a pass koze. de SEMIIIIIIIIIIIIIIIIi -
#2207 2/4 es es no longer exists. hat mi a faszom van?????????/
8 szor ranyomok..vegre beadja a jelszo kero ablakot.. konyorgom..valaki rajzoljon egy utmutatot hova kell kattintani hogy jelszot irjak mer akarhova kattintok SEHOVA NEM LEHET SEMMITSE IRNI... en komolyan kibaszom a gepem az ablakon -
#2206 BBBBBEEESZAROK EKKORA EGY FOS SZAR JATEKOT!!!!
bugosabb mint az SL vaze...
keri a jelszot.. nemtudtam beirni.. erre csak a connect gomb vagy az ok vagy mittom en mi az...
nemtudok ranyomni..oke.. de semmi masra nem tudsz nyomni... lol...
kattintok meg egyszer.. biztos ezzel a szerverrel akarsz nyomulni??? igenre kattintok.. ez a szerver mar nincs tobbe..okera kattintok.. biztos ezzel a szerverrel akarsz jatszani????
??????????????/
NEM NEM NEM NEM NEM NEM.. jolvan bazmeg akkor IGEN!!!
ez a szerver mar nincs tobbe..
?????????????
ezzel a szerverrel akarsz jatszani??????
NEM NEM NEM NEM NEM NEM..
HA MIVAN EZZEL A SZARRAL??? -
#2205 Ja a gépem: 2100+ 9800 pro 1Gb ram -
#2204 sziasztok!
Nem olvastam vissza, előre is bocs. Van valakinek olyan problémája, hogy iszonyat lassú a játék, maximum beállításokkal? A kép teljesen fekete, csak a lámpák koronája látszik. Ahogy veszem vissza a felbontást, részletességet, úgy világosodik ki a kép, de nem javul semmit, az fps teljesítmény.
Kb mintha lassított felvételt néznék, 4-5 fps el. ..
Ha volt valakinek ilyen problémája, és talált rá gyógyírt az jelezze már pls.
Köszi -
#2203 :P gyere már az egyik srac ittvan ) -
#2202 pinanyalat es ottvagyok.. d emar ne szamits ra hogy ertelmesen fogok jatszani.. a kurvafaszomkivanmosmar -
#2201 Au... akkor vissza keresgélni... -
#2200 :DDD gyere ujra!! :) -
#2199 olyannal akiket ismerek :P -
#2198 KEZD KURVARAELEGEM LENNI A BUZI NFSUBOL!!! VEGRE MEGLATLAK ERRE BESZARIK AZ NFSU!! HTAKURVAANYJAT BAZMEG -
#2197 ja -
#2196 figy mar 3 sráccal játszottam !! -
#2195 jatszottal te mar egyaltalan valakivel? lehet hogy baromira nem tudsz csinalni szervert mert ruter vagy akarmi mas behibadzik -
#2194 ezt nekem? -
#2193 :) -
#2192 meg kell találni.... -
#2191 ha latnalak mennek -
#2190 Bazz nekem csak a kék pötty van! Nektek is? Meg a drift és a sprint. -
#2189 csupán 5 ször irtam le
Sharph vagy HUNSharph
a pass pedig ranger -
Vegas #2188 én megyek!!mi a név jelszó? -
#2187 jóbazz akkor ne gyertek.. :P -
#2186 nah akkor jön valaki??? -
#2185 szerinted? -
#2184 a passot nem mindig veszi be de beveszi és most mondta hogy ha nem HUNSharp akkor sima Sharph... nah lehet jönni!!!