[ Garage | FAQ ]
  • [NST]Cifu
    Egy órát kocsikáztam vele... és hát...

Grafikára nem tűnik sokkal szebbnek, mint az NFSU első része, csak ráraktak egy adag újabb marhaság-mánia effektet, a light trails (elhúzodó fénycsíkok) és a motion blur (elmosás ezerrel) mellé bejött a light glow (giga-fényaura a lámpák körül) over bright (feltekerem csutkára a fényerőt), enhanced constrast (széttekerem a színbeállításaidat) és a rain splatter (unreális esőcseppek a kamerán, hogy lásd, tényleg esik). Ezek közül talán még a light glow-nak van értelme, de a többi inkább csak zavar (a motion blur tényleg jó lenne a sebességérzékeltetésére, csak nem így...).
    Továbbra is este van, de végre visszatért az időjárás, még ha csupán annyiban is, hogy esik néha az eső.

A hangok és a zene szintén nem vágott a földhöz, különösen a zenén vagyok kiakadva, az NFSU-nak legalább valami normális zenét raktak be a demójába, de ezek az NFSU2 demójában.....

A játszhatóság maradt az első rész szintjén, illetve a driftet szerintem hazavágták, ugyanis most a sima úton, a forgalommal megküzdve kellene minél jobban ügyeskednünk...
    Hiányzik a jó öreg rendőrségi üldözés, anno az tette naggyá az NFS3.-at és 4.-et, de sajnos a demóban egy rendőrt nem láttam.

Hát nem tudom... Az egyetlen dolog, ami számomra még megmentheti a játékot, az a kocsi tuningolása, amit ugye itt nem próbálhatunk ki....