14991
-
#2384 ja amúgy még 1x köszi szépen a trackmaniat,meg a demo-t!!!!!!!!!! -
#2383 nem baj!:DDD nem jösz online?:DDDD -
#2382 ebből a képből látszik hogy nem sok minden különbség van az 1 és a 2 grafikája között
-
Air #2381 Mi az a catch up az options-ben?? -
juhi01 #2380 Nagyon atom a game!!csak akadozik de nembaj mert délután meglesz az új alaplap meg a proci -
#2379 Nemtok. -
#2378 nem jöv valaki online? -
#2377 Mér' bocs?
Azt, hogy vesz is le én nem tudtam,
új volt azér' irtam le mégegyszer!
Úgyhogy semmi gáz. Mért lenne. -
tujon #2376 ja biztos nem figyeltem!
bocs! -
#2375 Überszopás, NO REALITY! Már mondtam!!! :DDDD -
#2374 Mindegy 350z, 350z nem más és ez a probléma. :))) -
tujon #2373 ok
amugy nem csak ad nitrot ha ügyes vagy hanem el is vesz ha nekimész egy autonak vagy nagyon bána vagy! -
#2372 Nem gáz úgy is délután tesztelem! -
#2371 Vagy kicsit balról vagy kicsit jobbról kéne, de ne legyünk telhetetlenek. Dehogynem! -
tujon #2370 bocs félreirtam! nem a "K" ill "L" betüvel hanem a "J" betűvel lehet most probáltam!
Mégegyszer bocs! -
#2369 nekem jobban tetszik a zöld...nem is nézem a rajta lévő matricát,mer' nem arra figyelek!:DD -
#2368 Sztem az 1 etlen értelmesen kinéző az ezüst. azöldön ott van az a csúnya lila "paca" LOL!
DE VÉGRE EGY NORMÁLIS KAMERANÉZET!!!
Jó, hogy látod az orrát! Én most "vezettem" először belső nézetből úgy, hogy nem rontottam szét a verdát a jobbos kanyarokban! Bár középről nézed, ez hátrány! -
#2367 Ha a 2-ről beszélsz, akkor taníts, mester! Minél többet gyakorlom, annál szarabbul megy, pedig már a stability controlt is kikapcsoltam -
#2366 LOL már azt nézem hogy jó e a bin editor a NFS U2-höz....új vinil kreálás! -
#2365 én értettem..egyébként inkább skyline télleg'...
különben szépek a demoban a 350Z-k kivéve a sárgát,és a tégla színűt(LOL)...a spinner felnis...az ezüst,meg a zöld az szép...legszebb a zölf de az ezüstnek jobb a teljesítménye...:D -
#2364 Ne kukacoskodj! Azér' írtam hogy vagy: "Inkább Skyline, ha már Nissan vagy RX8."
Inkább egy sky mint, a 350, vagy 1 Mazda Rx8. Bocs, ha félreérthető volt, de így gondoltam. -
#2363 igen csak én 2 hetet nem voltam tegnap bementem és ma se megyek az hogy néz ki?:DDD -
tujon #2362 szivesen! -
tujon #2361 ha nincs kedved nem kell bemenni!
az undergrund 2 többt ér mint a tanítás!
én sem megyek inkább játszok! -
#2360 én nekem összesen 5db bolt van a térképemen a drift,és circuit köröket leszámítva...tehát összesen 7 köröm van a térképen... -
#2359 A szöveget értettem, de nem próbáltam, majd ha hazamentem megnézem! :))) Köszi az infót. -
#2358 annyira hatása alatt vagyok a demonak hogy már nincs is kedvem bemenni 4 órára a suliba!:DDDD... -
#2357 helo...
naaa...
megvan a demo...ki is próbáltuk multin,és free roamingon vagy mi a francon...hangok eszméletlenül jók lettek...végre más más hanjuk van a kocsiknak és nem ugyanaz...ötletesek a tuningok...állízható a nitró füst szín,meg ilyen egyéb huncutságok...grafika ugyanaz szerintem,talán egy kicsit jobb...irányítást még szokni kell,kicsit nehezebb lett mint az egyben,de csak egy kicsit...egyetlen egy hiba hogy nekem ugyanúgy villog a képernyő a videók(verseny előtt,után) lejátszása alatt,mint amikor az egyben bekapcsoltad a motion blurt és vibrált a menü...lehet egy új Nvidia driver majd segít...drift elég gyatra ezzel a 350Z-vel...Circuit meg elmegy...
multi is hangulatos...majd ha haza jöttem tolhatnák egy kis onlájnt'...:D -
#2356 Az RX8 az nem Nissan. -
tujon #2355 szerintem már az összes boltot megtaláltam!
a lényege hogy kis félreeső utcákban vannak! -
tujon #2354 amugymeg eliram hidraulikus lett volna! Én is most keltem! -
tujon #2353 bármint L -
tujon #2352 kikapcsolni az "l"betölvel
-
tujon #2351 a bárosban akárhol jársz tök mindegy!
megynyomod a "K" betüt egyből külsö nézetbe vált és a nyilakkal jobb bal stb mozog az autó! -
#2350 "ez a hidraulokos biszbsz elég csesznye!(de ezze is kapunk bonust!)"
Az mi most keltem fel és nem ugrik be, hogy láttam volna hasonlót? -
#2349 A madmax-et megcsináltam zsír, tök könnyű és verseny közbe is simán, ha ráérsz! -
tujon #2348 amugy a játék biztos hogy élvezhetőbb lesz!
észrevettétek ha kapsz bonust akkor a nitro egyre több lesz!
ja és a GPS a már felfedezett boltokhoz vezet( ahová ujbol el akarunk menni!(vagy versenyhez)
ez a hidraulokos biszbsz elég csesznye!(de ezze is kapunk bonust!) -
#2347 Néhány dolog a nitro-ról:
1. Állóhelyzet: Jó mert ilyen nem volt az 1-ben, de pazarlás.
Rendesen kifúj 4 helyen sirály.
2. Két palack van, ez jó! :)))
3. Ha csinálsz valami okosságot töltödik. LOL!!! Ül vki a hátsó ülésen
és menetközben csetélgeti vagy csak utántőti? kacagságos!
No reality
4. Javult a hatásfoka, lehet vele pöckölni.
5. Blur Motion jobb lett, élveztem. Az 1-ben zavaró volt.
Kérdés: csak a fullscreen AA-f kell offolni, vagy a Blur motiont is? Mer' azt nem szeretném.
Sztem a demoban minden a helyén van a kocsit kivéve: N 350z. Mit szeretnek annyira rajta sz EA-nél? Inkább Skyline, ha már Nissan vagy RX8. -
tujon #2346 tök jó a demo!
DE a drifft elég kakira sikeült! (vagy csak ezzel az autoval?)
-
#2345 a demót biztos...