14991

[ Garage | FAQ ]
  • Gibro
    Kiadták a játékot?
  • CSOCSO
    ja es ha a startvonalnal nitrozok akkor megjelenik ket fekfenyszoro... csak ugy a levegoben:) lol
  • CSOCSO
    ja amugy szerintem tok hajnali ido van a jatekban!!!
  • CSOCSO
    0.55

ja es az elobb telibetalaltam oldallal egy oszlopot.. csinaltam tole egy bukfencet:)
  • arty
    köszönöm... tényleg... akkor lehet csak a fehér felfestés hozza ki ...
  • CSOCSO

szogletes ez...
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    ja es 1min nel sokkal jobb idot lehet futni mert en elbasztam egy kanyart!
  • CSOCSO
    nah mentem 1.00-at....
    gyonyoru volt sracok!!!!! 3-4 szer olyat drifteltem mint az initial d meseben!!!! vegig epphogy nem erintve a belso ivet.. baze. hogy miert nem lehet lementeni a replayt..ppff.. csodas volt!!
  • arty
    amugy nincs fent neked az nfsu1? nem akarsz csinálni screenshotokat 1 és 2. részről, h összehasonlithassuk a kanyarok poligonszegénységét?

mert az első részről nem elékszem, hogy a szögletes kanyar ugrana be, de ebben ez szörnyű :(
  • arty
    Blint irta, 2305-ben:

"Egyebkent a teljes jatekban lehet nappal is versenyezni es LAN multi mod is lesz benne!"
  • CSOCSO
    ki mondta hogy van lan?
  • CSOCSO
    nem mert meg csak ejfel van itt (amerika)
  • CSOCSO
    mar elkezdtem anyazni mikor rajottem hogy 1 korrol beszelsz:))))))))))))))
  • arty
    ilyenkor sem alszol? :D
  • arty
    nesze link a featuresől:

EA SITE - FEATURES

hol van itt LAN ?
  • arty
    akkor leirom neked is ujra, 179.-re: NEM TETT A KIB*SZOTT EA LAN MODOT A JÁTÉKBA!

sem az options menüben nincsen, sem a játék honlapján a a featuresben!
    igérgették, igérgették már az egyhez is(peccsben), de csak egy amatőr által barkácsolt cuccal ment. Ugy ahogy.

Jah, megéri a pénzét... sőt, ennél jobban egy játék sem éri meg ;)
  • CSOCSO
    es akkor mit mondanal ha kormannyal tolnad...
  • Hentes Bill #2325
    hát ez valami kibaszott jóra sikeredett

nekem qrvára bejön a demo, igaz hogy szar a gépem, de karácsonyra jön a ps2, majd én azzal fogom tolni :)

pú, marha jó gém... méghogy semmi változás az 1 óta...
  • CSOCSO
    MER LE KELL VENNI AZ ELMOSAST!!!! vagy pedig a fenyeknek a csikozasat.. az elsoben is ez volt a baj nemtom miert mindenki a rohadt AA val jon... en is levettem a light trailt vagy mi a picsat es egybol jo lett a gamma..
  • examinee
    lol!!
    Figyi.. először level detail maxra tevése aztán veszed le az aa-t!! mert ha fordítva csinálod a detail visszanyomja az aa-t!
  • karikusz
    Gondolom sok pözsó rajongó van itt is....raktam fel 4 videnyót a lapra
  • tmk
    Hiába veszem le AA-t, ha a level detailt max-ba rakom minden fekete
  • fifi
    Na a circuiton 1:03:30
    de lesz még kevesebb, csak marha féradt vagyok!
  • Nem3sis
    looooooooooool. ezt jól elnéztem. még másik oldalon volt..
  • Nem3sis
    fulscreen AA-t kapcsold ki.
  • Blint
    Ahha, thx!!
    Nah megyek jatszok ilyet :)
  • fifi
    A hátullévőt kell lerázni. Ha te vagy elöl te adod az irányt, ha ő akkor ő...
  • Janek81
    Követed, ha utólérted, le kell hagyni és ezután ő fog követni, amíg le nem rázod. :)
  • Blint
    Egyet aruljatok el nekem! Amikor a varosban furikazo versenyzokhoz odamegyek es nyomok egy Entert, kovetnem kell, de hova?? Mar 20 percig kovetem egyet, de jo kis kanyarban lerazott a szemet. Azt olvastam rola hogy ezek elvezetnek egy verseny helyszinere, ahol akar az autojat is elnyerhetem. A Demoban ez csak anyiban valosulhatot meg, hogy kovetni lehet max?
  • basta002
    Ezt meg csak azért írom, hogy enyém legyen a nap első üzenete... :)
  • basta002
    A képeiteket látva (nem az arcotokról beszélek :D), hát nem is tudom. Az a véleményem, mint amit sokan mások leírtak, hogy az egész azért van, hogy a sok hülyegyerek elkapkodja a boltokból, és qrva sok lóvét zsbeljen az ea. A sorozat 2 legutolsó tagja (u, u2) nem a mi korosztályunknak lett készítve, hanem az öcsém korosztályának (max. 14-gyel bezárólag), hiszen ők nem azt figyelik egy játékban, hogy milyen a fizikája, vagy az AI, vagy a pályák kidolgozottsága. Az egész a figyelemfelkeltésre épül, csillog-villog... ...HURRÁ!!
  • magus
    hát

grafika: biztosan szép, de nálam (640*480, minden low, minden effect off) kicsit csunyacska... mondhatni ocsmany. najo azert annyira nem...

a demobol nem sok dolog derul ki, max annyi hogy nem sok mindent valtoztattak a jatekon. lecsereltek a zenet, a korvonalat, es igy kb ennyi. azert a fullt megnezem.
  • fifi
    Nekem nem publikus IP-m van, szolgáltatói router mögül netezek. Mit és hogyan állítsak, hogy tudjak veletek játszani neten?
    Előre is köszi...
  • Blint
    Hat ez egyen fuggu. En szinte csak az ilyen tipuso autos jatekokat szeretem es ezekbol az NFS UG viszi el a palmat. En az eletben is nagy auto manias vagyok, imadom atuning verdakat, de sajnos a valo vilagban nem mindenkinek adatik meg hogy 300+ al remeszen a magyarorszagi autopalyakon :) Igyhat marad a virtualis gyorsulas. Es ez a sok lehetoseg ami bele van epitve a jatekka, nagyon sokretuve teszi. Az elso reszbol sok jo dolog kimaradt, leginkabb azmiatt hogy hataridore ment a fejlesztes. De ez a masodik resz mar eleg kiforrot lett.
    Azt nem mondom hogy megveszem, abbola penzbol inkabb a gepet fejlesztem, meg hamarossan megjelenik evek ota vart jatekom a World of Warcraft amit csak havidij elleneben lehet nyomni, szal most arra gyujtok. Mellesleg most vizsgazok majd vezetesbol es a jogsi melle auto is kellene :) bar egy eredetu NFS UG 2 es jobb mai kocsi kozt eleg jo kulombseg van. Egyebkent tobb tapasztalatra van szugsegem hogy biztosra azt mondjam hogy ezt megveszem. Ami fontos tenyezo az az online jatek. Mert singleban megcsak elszorakozok vele par honapig, es talan kesobb is eloveszem a polcrol. De a van benne vegre normalis elvezheto netes jatek, akkor mindig fentmarad a gepen! Mert hat ugye ember ellen jatszani megiscsak elvezetesebb mint a gep ellen.
  • Vegas
    hátja!nagyon jóra sikerült...
  • Bucser
    Ez megéri a pénzét?? mikor 30 óra játék után bevágom a sarokba??? Lock ON vagy Il-2 sturmovik vagy Nascar megéri a pénzét.. Porsche unleashed megéri a mostani 2000Ft-ot de az NFSU 12000-et???? Soha....
  • Blint
    Meg valami!
    A softrider nagyon kiraly otlet, az nagyon tetszik amikor a Car Specialites Shopban mutatja a rugozast, jobbrol balrol.. :)
    Ha jovo ilyenkora leesne az ara lehet meg is vennem eredetibe, de az elso resz is 12000 Ft meg mindig! :-O (Amugy megeri a penzet!! )
  • Blint
    En is egesz delutan nyustoltem a gammat.
    Szerintem az elso reszt merfoldekkel maga mogott hagya!
    Az esso nagyon jo otlet. Meg tobb fele kepen is van elmosodas, nem csak akkor ha direkt bekapcsolod. Ahogy nitronal az auto hatso lampai huzak a feny csovat az nagyon vad. A taj elmosas is szep, de komoly versenylen a semmit latas miatt folosleges mint az elso reszben is.
    Errol az egyszall Nissan 350Z rol inkabb nem mondok semmit, ugy **** ahogy van, majd a mazda RX8 as!! :)
    A szinten egy szall circuit palya szerintem egesz jo, szokni kell a nyaktoro kanyarokat es ha mar jol megy lehet elvezni.
    A Drift is egesz jo, bar ugyvetem eszre nehezebb lett, talan a forgalom miatt.
    Az hogy a varosban kulonbozo boltokban kell vasarolni az nagyon realisa teszi a jatekot.
    Amugy ezeka dolgok miatt kicsit GTA fillingje van, de azert ossze sem lehet hasonlitani a kettot!
    Egyebkent a teljes jatekban lehet nappal is versenyezni es LAN multi mod is lesz benne!
  • CoolStuff
    Én potyogó cigányokat szeretnék látni, akiket el lehet gázolni miután leestek!:D [nem rasszista:P]