[ Garage | FAQ ]
  • Blint
    Hat ez egyen fuggu. En szinte csak az ilyen tipuso autos jatekokat szeretem es ezekbol az NFS UG viszi el a palmat. En az eletben is nagy auto manias vagyok, imadom atuning verdakat, de sajnos a valo vilagban nem mindenkinek adatik meg hogy 300+ al remeszen a magyarorszagi autopalyakon :) Igyhat marad a virtualis gyorsulas. Es ez a sok lehetoseg ami bele van epitve a jatekka, nagyon sokretuve teszi. Az elso reszbol sok jo dolog kimaradt, leginkabb azmiatt hogy hataridore ment a fejlesztes. De ez a masodik resz mar eleg kiforrot lett.
    Azt nem mondom hogy megveszem, abbola penzbol inkabb a gepet fejlesztem, meg hamarossan megjelenik evek ota vart jatekom a World of Warcraft amit csak havidij elleneben lehet nyomni, szal most arra gyujtok. Mellesleg most vizsgazok majd vezetesbol es a jogsi melle auto is kellene :) bar egy eredetu NFS UG 2 es jobb mai kocsi kozt eleg jo kulombseg van. Egyebkent tobb tapasztalatra van szugsegem hogy biztosra azt mondjam hogy ezt megveszem. Ami fontos tenyezo az az online jatek. Mert singleban megcsak elszorakozok vele par honapig, es talan kesobb is eloveszem a polcrol. De a van benne vegre normalis elvezheto netes jatek, akkor mindig fentmarad a gepen! Mert hat ugye ember ellen jatszani megiscsak elvezetesebb mint a gep ellen.