150
Freddy Kruger a gyerekgyilkos
-
mochee #30 csákikat nem tudom megszerezni :((( Valami hubot nem tudsz, amin vannak? -
Augustus Gigo #29 csáki mennyasszonya után van még rész? -
#28 a csáki? -
#27 A gyerekjáték is marha jó móka volt :) főleg az első részek. -
#26 az a baj,hogy össze-visszaság van.pl. valahol tükörrel ölik meg,akkor a következő részben nem is használnak tükröt,valahol elégetik,pedig már elvan égve..szóval megvan keverve -
mochee #25 Az kurva jó!!! Főleg az első szám! -
#24 hát én nem nagyon vágom de a Freddie Vs Jason Soundtrackje az JÓ !
:) -
balu87 #23 Egyébként van egy szám,mely Freddíről szól,és ott ez a versike:
Egy,kettő
Freddy érted eljő
Három,Négy
Bezárt ajtók mögött légy
Öt,hat
A feszület sem óvhat
Hét,nyolc
Mindig velem álmodsz
Kilenc,tíz
Az álmodban ne bízz -
mochee #22 Ja, mintha Péntek 13 topic lenne, sorry...
Az első Rémálom nagyon ott volt, tényleg para volt elejétől a végéig, a 2-6 részről az a véleményem, hogy voltak gyengék, de elég jók is, ugyhogy azért nem feleslegesen készítették el azokat sem, a 7. rész pedig nekem kicsit olyan trendi-horror szagúnak tetszett, bár ha nem is izgultam ugy végig, mint az elsőt, ez a fajta film volt az egész megközelítés igen bejött, de nekem mindig is a Sikoly széria marad a kedvencem. -
mochee #21 Egyébként észrevettem valamit:
A Freddy vs Jasonben Freddy vízzel locsolta le Jasont, és ezért gyengült el, mondván,hogy az egyetlen dolog amitől fél, az a víz, mivel megfulladt. Ennek ellenére a Péntek 13 6-ban simán belemegy magától a vízbe. -
mochee #20 Freddy vs Jason nem ér :) , mert azt egyik sorozathoz sem lehet tenni, vegyes. Egyébként énnekem baromira bejött a FvsJ, bár a nagy adok-kapok nem az én műfajom, nem azt szeretem a horrorokban, de ennek ellenére a történet, meg a rendezés is olyan, hogy a film nagy részén izgultam, szerintem nem csak a mai horrorok közül emelkedik ki, de mindkét sorozatban is a legjobb részekkel veszi fel a versenyt. -
#19 A pentek 13 sorozatnal szerintem meg a 4. resz volt jo, de utanna valami kegyetlenul elrontottak.Talan meg a FvJ jo, de ezt is csak a horror hianyos idoszak miatt mondtam. -
mochee #18 Ja, azoktól áll a szőr a háton. Tényleg sok rész baromi jól meg volt csinálva, de főleg az tetszett ebben a sorozatban, hogy ki tudtak találni valami ujat is mindig, nem olyan mint a Jason első 5 része. (a többit még nem láttam) -
#17 én most fogom letölteni az összeset!!!! Über fasza!!! -
#16 htx, akkor yól gondoltam, csak nem voltam benne biztoss -
#15 Coming. -
#14 én egyben néztem meg 5-öt hát a végén már aludtunk olyan unalmas volt. -
#13 azok a gyerekek nagyon zsírok benne -
#12 Egy, két...
Freddy hozzád lép.
Három, négy...
Most óvatos légy.
Öt, hat...
A kereszt megóvhat.
Hét, nyolc...
Ébren forgolódsz.
Kilenc, tíz...
Senkiben se bízz.
-
#11 magyarul hogy is van?
1,2 freddy érted jő
3,4 .... -
#10 7. hulladek , de 1-6 ig szerintem alapmu, valami olyasmi, mint a pentek 13 vagy a hellraiser, legalabbis horrorrajongoknak.
En inkabb a mai horror okat tartom inkabb hulladeknak. -
#9 Nekem csak a 6. nem tetszett, valahogy megszakadt ott a történet fonala. A 7.-et nem láttamö.
De a versike zúzalék
One, Two, Freddi's com(e?)ing for you,
Three, Four, Better lock your door,
Five, Six, Grab your crucifix,
Seven, Eight, Gonna stay up late,
Nine, Ten, Never sleep again. -
#8 sztem jók. Wes Craven ezzel szerzett magának hirnevet, és azóta számtalan filmben megmutatta rendezői tehetségét. de mint legtöbb filmnek ennek se kellett volna folytatás, az 1 rész nagyon állat volt (1984be főleg! gyerekgyilkolás filmben!!) a többi viszont erőltett folytatás lett, és azt hiszem a 2-7ig részből már nem is mindet Craven csinálta. -
#7 20 évvel :D -
#6 ahoz képest hogy 2 évveel ezelőttiek... -
#5 Első két rész még úgy-ahogy horror, a többi meg.......fos -
Takezó #4 a filmek... poénnak jók :D -
#3 mi? -
Takezó #2 poén... -
#1 Ki látta valamelyik részét?Én láttam az összeset.nagyon zsír horror.szerintem ez a legjobb.