Rémálom az Elm utcában 1-7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyébként készült egyáltalán olyan remake ezeknél a horroroknál ami tetszett nektek? pl Halloween, Péntek 13, vagy az új Freddy?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
most néztem meg a 2010es verziót, kicsit más mint a többi, de nekem bejött
2012re lesz kész a 2. rész
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Látta valaki a remake-et? Vélemények?
Nekem is megvan a magamé, hú, de mennyire megvan.... De elõbb írjanak ide kicsit a többi Freddy fanok!
Lets start the flame! (Ez itt még stílszerû is :D)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PSN ID.: Beegabor
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Nekem megvan mind a 7 rész dvd-n 5.1-es angol és 2.0 as magyar hanggal.
Akit érdekel az írjon a [email protected] mail címre és megadom honnan töltöttem le.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
de mûködik még az [email protected] cím is...
Kizárólag cserealap érdekel,nem meggazdagodni szeretnék a filmeken,ha valakinek nincs horrorfilmje cserébe,az se annyira nagy baj,megoldjuk...
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Tehát duplán élvezhetetlenné tették így...
RTL bekaphatja, a film meg gagyi :D
A többi rész sokkal erõsebb, de akkoris az elsõ az igazi :)
Eddig ez a rész kimaradt az életembõl. És bár 12 másodperces betekintést nyerhetünk Kruger korábbi életébe, egy lapon nem lehet emlegetni a többi résszel (nem mintha abból mindegyik olyan jó lett volna, de azért volt pár kemény része :D)
Én komolyan vísitottam a röhögéstõl az egész film alatt. Pedig ilyent nem szoktam még jó vígjátékokon is. De ez már annyira szánalmas volt. Egyedül vagyok vele?
A másik, ez most vágott verzió volt? Mert lényegében egy rohadt vérfröccsenést, beleket, szétrobbanó fejet nem lehetett láttni az egész film alatt. Semmit, egyeltalán semmit, csak a zuhanó emberkét, az össze-vissza pattogó videjójátékos befüvezett csókát, meg Freddy bácsi csunya fejét.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
vagy mi?
mert a képen Jason is ott volt
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Ha valakinek megvannak szinkronban a Rémálom filmek, írjo E-mailt a következõ címre: [email protected].
A többit majd ott.
Köszi: Attila