Rémálom az Elm utcában 1-7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
DE kiváncsi lennék hogy most a retekklub megvágta-e a filmet ??
Habár hajnali 1:45-kor kezdödött akkor meg már a kutya sincs fent engem kivéve <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Freddyke engem érdekelnének a részek, hogy juthatnék hozzájuk?
Elõre is köszi!
Derina
Engem nagyon érdekelne mind az összes rész.Kérdés:Az "eredeti verziók" vannak meg Neked vagy a tv-ben oly "jól" összeszabott verzió?És honnan lehetne ezt nekem letölteni illetve hogyan tudnék én hozzájutni ezekhez?
Köszönöm elöre is
Ui:[email protected] címen el tudsz érni
freddyke.uw.hu
Az elsõ már megvan szinkronosan kellene a többi is !!!!
😄😄😄😄😄
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Ûber király!!!<#eplus2>#eplus2>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Valami fájlcserélõvel szerezd be a részeket, ha vonzalmat érzel a régi klasszikus horrorok iránt. Fõleg, hogy Freddy egy horrorikon, igazi kultfigura. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nekem meg van szinkronban az 1,2,3,4,7
vagy majd úgy, mint péntek 13- 9 részét kínálja valamelyik magyar olda (akció, csak 45ezer forint! lol. amerikában 10ezer sincs...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
rajongóknek nem szabad kihagyniuk a 8 dvd-s kollekciót kemény (55-60 dolcsiért, vagyis 11ezer forintért. kíváncsi vagyok, hogy itthon mennyi lenne...
Én tegnap néztem meg a 4. részt, az az Álommester címet viseli. Ma nézem meg az ötödiket. Viszont a harmadik rész vége hiányzott. El tudnád nekem mesélni, hogy hogyan temették el Freddy-t? Épp ott szakad meg a filmem, amikor csontváz formában életre kel. Mi történt ezután?
Most néztem megy az Álomgyermek alcímû részt éppen tegnap. Nem tudom pontosan ez a 4. vagy 5. rész, de ez egyik legjobb, fantáziáját tekintve. Kicsit talán már morbid is amikor miszlikbe aprítja a képregényes, srácot ill. amikor degeszre tömi a csajt, meg hát a motoros jelenet. Azt ezt követõ részek is megvannak, de azokat már nagyon régen láttam, majd igyekszem bepótolni. Személyes kedvencem még akkor is a Freddy vs. Jason, amit ha5x nem akkor 1x sem néztem meg.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Beszélgessünk még errõl a témáról! Most találtam rá erre a topicra. Pont most nézem egymás után a részeket.
Írjatok!
De nem készült belõle van "ujkori" verzió?
Gondolok itt 5.1-re vagy ilyesmi, ill. magyar szinkron!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!