150
Freddy Kruger a gyerekgyilkos
-
Dexantreal #110 Freddy Krugger halála -
#109 mi az alcíme a hetedik résznek?
-
#108 Akármennyire is klasszikus ez a horror sorozat egyre csak rosszabb lett. Az első nagyon jó volt. Az utólsó meg..... :( -
Dexantreal #107 Jahm, már csak azért is, mert össze se fostam magam alatta. De végülis nekem tetszett is. -
#106 Ez bizony xar rész...pláne meg úgy hogy agyon van vágva...
Tehát duplán élvezhetetlenné tették így...
RTL bekaphatja, a film meg gagyi :D
A többi rész sokkal erősebb, de akkoris az első az igazi :) -
#105 Hát remélem egy fanatikus sem ugrik a torkomnak, de tegnap megnéztem a 7 részt.. és mit mondjak.. ez valami rémesen szar gagyi volt. De nagyon.
Eddig ez a rész kimaradt az életemből. És bár 12 másodperces betekintést nyerhetünk Kruger korábbi életébe, egy lapon nem lehet emlegetni a többi résszel (nem mintha abból mindegyik olyan jó lett volna, de azért volt pár kemény része :D)
Én komolyan vísitottam a röhögéstől az egész film alatt. Pedig ilyent nem szoktam még jó vígjátékokon is. De ez már annyira szánalmas volt. Egyedül vagyok vele?
A másik, ez most vágott verzió volt? Mert lényegében egy rohadt vérfröccsenést, beleket, szétrobbanó fejet nem lehetett láttni az egész film alatt. Semmit, egyeltalán semmit, csak a zuhanó emberkét, az össze-vissza pattogó videjójátékos befüvezett csókát, meg Freddy bácsi csunya fejét. -
#104 ami most ma lesz az a 7.rész?
vagy mi?
mert a képen Jason is ott volt -
feher80527 #103 Sziasztok!
Ha valakinek megvannak szinkronban a Rémálom filmek, írjo E-mailt a következő címre: [email protected].
A többit majd ott.
Köszi: Attila -
#102 aha szerintem is -
Dexantreal #101 Jah és királyak azok a versikék -
Dexantreal #100 Van soundtrackja amúgy? Lentebb olvastam, hogy valaki említette...:S -
#99 és te vagy az egyetlen túlélő akit még Freddy nem kapott el !! -
Dexantreal #98 -
Darkoo #97 Nekem minden nap rémálom suliba menni...Pláne,ha az Elm utcában van -
Dexantreal #96 Meg engem kivéve:P. Csak msn-n nem vagyok már olyankor. Nemtom, hogy megvágta-e, ebbe nem vagyok szakértő... -
#95 Amugy nekem a 7 részből az első 4 tetszett a többi az már nem volt annyira jó szerintem !!!
DE kiváncsi lennék hogy most a retekklub megvágta-e a filmet ??
Habár hajnali 1:45-kor kezdödött akkor meg már a kutya sincs fent engem kivéve
-
Dexantreal #94 4-dik része nahh. -
Dexantreal #93 Ma hajnalban volt RTL-n. !-dik része.....há bakker, csak néztem szerteszéjjel. Nem nagyon szoktam ilyen horrort vagy mi ez nézni, de ez nagyon bejött. Jó kis csűrések-csavarások voltak az álmokba.....de minden tetzstett a filmbe. Előző részeit nem láttam, se a maradék végét, de asszem ezekután majd megnézem mind a tv-be, ha adják. -
DarkDerina #92 Sziasztok!
Freddyke engem érdekelnének a részek, hogy juthatnék hozzájuk?
Előre is köszi!
Derina -
highlinder #91 Szia Freddyke!
Engem nagyon érdekelne mind az összes rész.Kérdés:Az "eredeti verziók" vannak meg Neked vagy a tv-ben oly "jól" összeszabott verzió?És honnan lehetne ezt nekem letölteni illetve hogyan tudnék én hozzájutni ezekhez?
Köszönöm elöre is
Ui:[email protected] címen el tudsz érni -
#90 irtam neked privit !!!! -
freddyke #89 Nekem megvan végig szinkronosan. akit érdekel az írja meg a honlap fórumjában.
freddyke.uw.hu -
#88 oké köszi de honnan lehet őket leszedni ?? -
Lyan Kyj #87 Szinkronosan max 4-ig tudod megszerezni, a többi asszem nem volt itthon. -
#86 engem az érdekelne hol lehet leszedni a rémálom az elm utcában részeket ???
Az első már megvan szinkronosan kellene a többi is !!!! -
R9 #85 Jurassic park Vs.Godzlla
:D:D:D:D:D -
hokotro #84 Freddy Forever!!!Csak az a jasonX és a Jason Vs.Freddy nem kellett volna.Az utobbi nagyon nagyon gáz.Mit keres két külömböző karakter két külömböző filmben???Nagyon kiakadtam.Ennyire nem lehet szegény Hoolywood!!!Lassan jön a Jurassic park Vs.Godzlla,utána star wars Vs.Star Trek,cápa Vs. piranha,mike myers Vs. Chucky na neeeeeeee mááááááááááá!!!! -
R9 #83 lehet már kapni ilyet? -
#82 Az első nagyon jó volt és a 7.-hez közeledve egyre rosszabb.... -
#81 Nekem az első három rész tetszett a többi három már nem volt annyira jó !!! -
kismolek #80 Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a RÉMÁLOM AZ ELM UTCÁBAN-t??? -
#79 Szvsz az 1 volt a legjobb a tobbi gyengusz. -
Data parancsnok #78 Nagyon királyra sikerült ez a hetedik rész!
Űber király!!! -
#77 Ja, röhej. -
#76 nekem sikerül letölteni ez első 3 rész dvd-n ha érdekel valakit hogy honnan szedtem annak privibe szivesen átküldök egy linket! -
#75 Na meg ha tényleg nem láttad még egyiket se akkor semmiképpen ne a ma esti résszel kezd ami tv-ben lesz, a legokosabb ha sorban haladsz rajtuk végig. -
#74 És előtte sem néztél? :D
Valami fájlcserélővel szerezd be a részeket, ha vonzalmat érzel a régi klasszikus horrorok iránt. Főleg, hogy Freddy egy horrorikon, igazi kultfigura. :) -
shinei #73 sziasztok! miről szól ez a film? nem láttam, de eléggé teccik a sztori. tudom, h gáz, de a Kör óta nem nézek horrorrt..... -
#72 Nem tudtok olyan lapot véletlen ahonnan le leket szednni!
De nem dc! -
R9 #71 nekem még mindig a kedvenc filmem :-)