Rémálom az Elm utcában 1-7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van soundtrackja amúgy? Lentebb olvastam, hogy valaki említette...:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

wesker24
<#hehe> és te vagy az egyetlen túlélõ akit még Freddy nem kapott el !!<#hehe>
<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nekem minden nap rémálom suliba menni...Pláne,ha az Elm utcában van<#hehe>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Meg engem kivéve😛. Csak msn-n nem vagyok már olyankor. Nemtom, hogy megvágta-e, ebbe nem vagyok szakértõ...

wesker24
Amugy nekem a 7 részbõl az elsõ 4 tetszett a többi az már nem volt annyira jó szerintem !!!

DE kiváncsi lennék hogy most a retekklub megvágta-e a filmet ??

Habár hajnali 1:45-kor kezdödött akkor meg már a kutya sincs fent engem kivéve <#hehe><#hehe>
4-dik része nahh.

Ma hajnalban volt RTL-n<#eljen>. !-dik része.....há bakker, csak néztem szerteszéjjel. Nem nagyon szoktam ilyen horrort vagy mi ez nézni, de ez nagyon bejött. Jó kis csûrések-csavarások voltak az álmokba.....de minden tetzstett a filmbe. Elõzõ részeit nem láttam, se a maradék végét, de asszem ezekután majd megnézem mind a tv-be, ha adják.

Sziasztok!
Freddyke engem érdekelnének a részek, hogy juthatnék hozzájuk?
Elõre is köszi!
Derina

Szia Freddyke!

Engem nagyon érdekelne mind az összes rész.Kérdés:Az "eredeti verziók" vannak meg Neked vagy a tv-ben oly "jól" összeszabott verzió?És honnan lehetne ezt nekem letölteni illetve hogyan tudnék én hozzájutni ezekhez?
Köszönöm elöre is
Ui:[email protected] címen el tudsz érni
wesker24
irtam neked privit !!!!
Nekem megvan végig szinkronosan. akit érdekel az írja meg a honlap fórumjában.

freddyke.uw.hu
wesker24
oké köszi de honnan lehet õket leszedni ??
Szinkronosan max 4-ig tudod megszerezni, a többi asszem nem volt itthon.

wesker24
engem az érdekelne hol lehet leszedni a rémálom az elm utcában részeket ???
Az elsõ már megvan szinkronosan kellene a többi is !!!!
Jurassic park Vs.Godzlla
😄😄😄😄😄

Freddy Forever!!!Csak az a jasonX és a Jason Vs.Freddy nem kellett volna.Az utobbi nagyon nagyon gáz.Mit keres két külömbözõ karakter két külömbözõ filmben???Nagyon kiakadtam.Ennyire nem lehet szegény Hoolywood!!!Lassan jön a Jurassic park Vs.Godzlla,utána star wars Vs.Star Trek,cápa Vs. piranha,mike myers Vs. Chucky na neeeeeeee mááááááááááá!!!!
lehet már kapni ilyet?

Harly18
Az elsõ nagyon jó volt és a 7.-hez közeledve egyre rosszabb....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

wesker24
Nekem az elsõ három rész tetszett a többi három már nem volt annyira jó !!!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a RÉMÁLOM AZ ELM UTCÁBAN-t???
jazzy
Szvsz az 1 volt a legjobb a tobbi gyengusz.
Nagyon királyra sikerült ez a hetedik rész!
Ûber király!!!<#eplus2>
Voltan
Ja, röhej.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

filamester
nekem sikerül letölteni ez elsõ 3 rész dvd-n ha érdekel valakit hogy honnan szedtem annak privibe szivesen átküldök egy linket!

Waterhorse
Na meg ha tényleg nem láttad még egyiket se akkor semmiképpen ne a ma esti résszel kezd ami tv-ben lesz, a legokosabb ha sorban haladsz rajtuk végig.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Jano
És elõtte sem néztél? 😄

Valami fájlcserélõvel szerezd be a részeket, ha vonzalmat érzel a régi klasszikus horrorok iránt. Fõleg, hogy Freddy egy horrorikon, igazi kultfigura. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

sziasztok! mirõl szól ez a film? nem láttam, de eléggé teccik a sztori. tudom, h gáz, de a Kör óta nem nézek horrorrt.....
filamester
Nem tudtok olyan lapot véletlen ahonnan le leket szednni!
De nem dc!

nekem még mindig a kedvenc filmem :-)

sziasztok
nekem meg van szinkronban az 1,2,3,4,7
á, vazz, itthon sosem fog megjelenni...

vagy majd úgy, mint péntek 13- 9 részét kínálja valamelyik magyar olda (akció, csak 45ezer forint! lol. amerikában 10ezer sincs...
Ha már megvenném eredetiben, akkor hadd ne kelljen rámûtenem semmit! 😊)

ha kell rámûtöd a magyar feliratot - de a freddy angolul az igazi😊
Voltan
<#miaz>Nincs magyar felirat, nem lehet itt kapni. Megrendelheted a neten.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Van rajta magyar felirat? És hol lehet megvenni?

rajongóknek nem szabad kihagyniuk a 8 dvd-s kollekciót kemény (55-60 dolcsiért, vagyis 11ezer forintért. kíváncsi vagyok, hogy itthon mennyi lenne...
Szia!

Én tegnap néztem meg a 4. részt, az az Álommester címet viseli. Ma nézem meg az ötödiket. Viszont a harmadik rész vége hiányzott. El tudnád nekem mesélni, hogy hogyan temették el Freddy-t? Épp ott szakad meg a filmem, amikor csontváz formában életre kel. Mi történt ezután?
Waterhorse
Hello!😊

Most néztem megy az Álomgyermek alcímû részt éppen tegnap. Nem tudom pontosan ez a 4. vagy 5. rész, de ez egyik legjobb, fantáziáját tekintve. Kicsit talán már morbid is amikor miszlikbe aprítja a képregényes, srácot ill. amikor degeszre tömi a csajt, meg hát a motoros jelenet. Azt ezt követõ részek is megvannak, de azokat már nagyon régen láttam, majd igyekszem bepótolni. Személyes kedvencem még akkor is a Freddy vs. Jason, amit ha5x nem akkor 1x sem néztem meg.

Sziasztok!!

Beszélgessünk még errõl a témáról! Most találtam rá erre a topicra. Pont most nézem egymás után a részeket.

Írjatok!
Mr Manson
Elég szomorú!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

CalebJoe
Nem tudom, de szerintem nem adták ki legfejjeb monoban vagy sztereóban. Sok régi filmet basznak felújítani hangilag.
Mr Manson
Igy nekem is megvan!
De nem készült belõle van "ujkori" verzió?
Gondolok itt 5.1-re vagy ilyesmi, ill. magyar szinkron!

CalebJoe
Nekem megvan mind a 7 rész feliratosan Dvd-rip Dvix mindegyik 1CD-s.
Mr Manson
Megvan valakinek DVDn vagy AC3-s hangal?

Waterhorse
Asszem a 3. és a 4. része pedig fönn van a hlc ftp-jén.

Jo akko azt kollene mondani h emule vagy edonkey.. csak aze kerdeztem mert en ftp-t kerdeztem, es rogton arra gondoltam h az ed2k is egy ftp. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

?? arra célzott, hogy edonkey-val tölthetõek a részek (meg dc-vel, meg torrenttel)
Matthewpamer
ebbõl hogy ed2k most sokat értünk.konkrét cím vagy valami?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

OptimusPrime
eDonkey2000, ha úgy jobban tetszik... Esetleg eMule-on még érdemes szétnézni.

Üdv!

Take These Broken Wings and Learn to Fly Again Learn to Live so Free! - Mr. Mister \"Még mindig jobb, hogy hülye vagy és itt vagy, mintha okos lennél és nem lennél itt\" K.N.