Rémálom az Elm utcában 1-7

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ed2k ?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Evil
Ftp t nemtok de az ed2k n fentvan az osszes.En innen szedtem le oket.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

a Suprnovarol letoltheto az osszes resz, de nemtudtok egy ftp-t ahol fonnvan ? /a torrenteket mar nembirom leszedni/ 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Waterhorse
nem az a lényeg!😊

1. Benne volt már ebben a topicban?
2. akár régi akár nem, én még nem hallottam és érdeklõdve olvastam végig a dolgot.😊

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

régi hír
Loál János
Hátõõõ... Érdekes! 😮)))

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Voltan
Ez LOL...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Matthewpamer
Robert Englund visszatér az Elm utcába! A legendás horror-színész, aki immáron 8 horrorfilmben alakította sokunk kedvenc gonoszát, Freddy Kruger-t, hamarosan a tévénézõkre hozza majd a frászt. Sajnos (szerencsére?) nem az Elm-filmek folytatásáról, hanem annak valóságshow-verziójáról van szó.

Robert Englund csak mint mûsorvezetõ vesz részt a Nightmare on Elm Street - Real Nightmares névre hallgató projektben, melyben a bátor jelentkezõk szembesülnek majd legijesztõbb rémálmaikkal. A horrorjelenetek hitelességén az Oscar-díjas Peter Kuran (Star Wars, Men in Black) fog dolgozni.

Az 55 éves Robert Englund természetesen színészként továbbja is ontja a horrorfilmeket, legközelebb a 2001 Maniacs-ban láthatjuk majd.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Waterhorse
Jó úgy értem középiskolásokat olyan 16-20 között, pontosabb adatot tényleg nem tudok😊)

Ahogy a fórumozók nagy része is ebbe a korosztályba tartozik...hmm...így már komolyan elgondolkoznék akarok-e ma éjjel aludni😊)

Voltan
gyakorlatilaG

Voltan
Jason gyakorlatilak felszecskáz mindenkit, ill. bárkit, aki elébe kerül...

Matthewpamer
tini is gyerek 😄

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Waterhorse
Jasonra nem jellemzõ, hogy gyerekeket gyilkolt volna. Tini skacokat ölt halomba akik brahiból, a kristály tóhoz mentek piknikelni😊)) Amúgy imádom Freddy-t is Jasont is, meg Chukky-t és a hasonló horrorfilmeket.
Freddy sem igazán ölt gyerekeket, csak még életében, aztán megégve már ö is a tiniket riogatta.

Adam5
1épként Jason is csak gyerekeket gyilkolt? (bocsi a hülye kérdést de nem láttam se freddy se jason filmet csak freddynek tudom naggyából a történetét)

Matthewpamer
ok

Loál János
Egy DC-HUB. Tessék használni!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Matthewpamer
hm?

Matthewpamer
az mi?

Jano
AsGard-on minden rész elérhetõ.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Matthewpamer
nem lesz szerintetek folytatás?

csákikat nem tudom megszerezni 😞(( Valami hubot nem tudsz, amin vannak?

csáki mennyasszonya után van még rész?

Matthewpamer
a csáki?

I.C.ram
A gyerekjáték is marha jó móka volt 😊 fõleg az elsõ részek.
Matthewpamer
az a baj,hogy össze-visszaság van.pl. valahol tükörrel ölik meg,akkor a következõ részben nem is használnak tükröt,valahol elégetik,pedig már elvan égve..szóval megvan keverve

Az kurva jó!!! Fõleg az elsõ szám!

PResident Evil
hát én nem nagyon vágom de a Freddie Vs Jason Soundtrackje az JÓ !

😊

Egyébként van egy szám,mely Freddírõl szól,és ott ez a versike:
Egy,kettõ
Freddy érted eljõ

Három,Négy
Bezárt ajtók mögött légy

Öt,hat
A feszület sem óvhat

Hét,nyolc
Mindig velem álmodsz

Kilenc,tíz
Az álmodban ne bízz

Kőbányai??? VILÁGOS!!!

Ja, mintha Péntek 13 topic lenne, sorry...

Az elsõ Rémálom nagyon ott volt, tényleg para volt elejétõl a végéig, a 2-6 részrõl az a véleményem, hogy voltak gyengék, de elég jók is, ugyhogy azért nem feleslegesen készítették el azokat sem, a 7. rész pedig nekem kicsit olyan trendi-horror szagúnak tetszett, bár ha nem is izgultam ugy végig, mint az elsõt, ez a fajta film volt az egész megközelítés igen bejött, de nekem mindig is a Sikoly széria marad a kedvencem.

Egyébként észrevettem valamit:
A Freddy vs Jasonben Freddy vízzel locsolta le Jasont, és ezért gyengült el, mondván,hogy az egyetlen dolog amitõl fél, az a víz, mivel megfulladt. Ennek ellenére a Péntek 13 6-ban simán belemegy magától a vízbe.

Freddy vs Jason nem ér 😊 , mert azt egyik sorozathoz sem lehet tenni, vegyes. Egyébként énnekem baromira bejött a FvsJ, bár a nagy adok-kapok nem az én mûfajom, nem azt szeretem a horrorokban, de ennek ellenére a történet, meg a rendezés is olyan, hogy a film nagy részén izgultam, szerintem nem csak a mai horrorok közül emelkedik ki, de mindkét sorozatban is a legjobb részekkel veszi fel a versenyt.

Evil
A pentek 13 sorozatnal szerintem meg a 4. resz volt jo, de utanna valami kegyetlenul elrontottak.Talan meg a FvJ jo, de ezt is csak a horror hianyos idoszak miatt mondtam.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Ja, azoktól áll a szõr a háton. Tényleg sok rész baromi jól meg volt csinálva, de fõleg az tetszett ebben a sorozatban, hogy ki tudtak találni valami ujat is mindig, nem olyan mint a Jason elsõ 5 része. (a többit még nem láttam)

mukika
én most fogom letölteni az összeset!!!! Über fasza!!!

RelakS
htx, akkor yól gondoltam, csak nem voltam benne biztoss

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Jano
Coming.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Taptarap
én egyben néztem meg 5-öt hát a végén már aludtunk olyan unalmas volt.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Matthewpamer
azok a gyerekek nagyon zsírok benne

Evil
Egy, két...
Freddy hozzád lép.
Három, négy...
Most óvatos légy.
Öt, hat...
A kereszt megóvhat.
Hét, nyolc...
Ébren forgolódsz.
Kilenc, tíz...
Senkiben se bízz.

Matthewpamer
magyarul hogy is van?
1,2 freddy érted jõ
3,4 ....

Evil
7. hulladek , de 1-6 ig szerintem alapmu, valami olyasmi, mint a pentek 13 vagy a hellraiser, legalabbis horrorrajongoknak.
En inkabb a mai horror okat tartom inkabb hulladeknak.

RelakSfromhome
Nekem csak a 6. nem tetszett, valahogy megszakadt ott a történet fonala. A 7.-et nem láttamö.

De a versike zúzalék

One, Two, Freddi's com(e?)ing for you,
Three, Four, Better lock your door,
Five, Six, Grab your crucifix,
Seven, Eight, Gonna stay up late,
Nine, Ten, Never sleep again.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

csabawarchief
sztem jók. Wes Craven ezzel szerzett magának hirnevet, és azóta számtalan filmben megmutatta rendezõi tehetségét. de mint legtöbb filmnek ennek se kellett volna folytatás, az 1 rész nagyon állat volt (1984be fõleg! gyerekgyilkolás filmben!!) a többi viszont erõltett folytatás lett, és azt hiszem a 2-7ig részbõl már nem is mindet Craven csinálta.

Matthewpamer
20 évvel 😄

Matthewpamer
ahoz képest hogy 2 évveel ezelõttiek...

Seth
Elsõ két rész még úgy-ahogy horror, a többi meg.......fos

PSN ID.: Beegabor

a filmek... poénnak jók 😄
Matthewpamer
mi?

poén...
Matthewpamer
Ki látta valamelyik részét?Én láttam az összeset.nagyon zsír horror.szerintem ez a legjobb.

← ElőzőOldal 3 / 3