Rémálom az Elm utcában 1-7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
1. Benne volt már ebben a topicban?
2. akár régi akár nem, én még nem hallottam és érdeklõdve olvastam végig a dolgot.😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Robert Englund csak mint mûsorvezetõ vesz részt a Nightmare on Elm Street - Real Nightmares névre hallgató projektben, melyben a bátor jelentkezõk szembesülnek majd legijesztõbb rémálmaikkal. A horrorjelenetek hitelességén az Oscar-díjas Peter Kuran (Star Wars, Men in Black) fog dolgozni.
Az 55 éves Robert Englund természetesen színészként továbbja is ontja a horrorfilmeket, legközelebb a 2001 Maniacs-ban láthatjuk majd.

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ahogy a fórumozók nagy része is ebbe a korosztályba tartozik...hmm...így már komolyan elgondolkoznék akarok-e ma éjjel aludni😊)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Freddy sem igazán ölt gyerekeket, csak még életében, aztán megégve már ö is a tiniket riogatta.
Egy,kettõ
Freddy érted eljõ
Három,Négy
Bezárt ajtók mögött légy
Öt,hat
A feszület sem óvhat
Hét,nyolc
Mindig velem álmodsz
Kilenc,tíz
Az álmodban ne bízz
Kőbányai??? VILÁGOS!!!
Az elsõ Rémálom nagyon ott volt, tényleg para volt elejétõl a végéig, a 2-6 részrõl az a véleményem, hogy voltak gyengék, de elég jók is, ugyhogy azért nem feleslegesen készítették el azokat sem, a 7. rész pedig nekem kicsit olyan trendi-horror szagúnak tetszett, bár ha nem is izgultam ugy végig, mint az elsõt, ez a fajta film volt az egész megközelítés igen bejött, de nekem mindig is a Sikoly széria marad a kedvencem.
A Freddy vs Jasonben Freddy vízzel locsolta le Jasont, és ezért gyengült el, mondván,hogy az egyetlen dolog amitõl fél, az a víz, mivel megfulladt. Ennek ellenére a Péntek 13 6-ban simán belemegy magától a vízbe.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Freddy hozzád lép.
Három, négy...
Most óvatos légy.
Öt, hat...
A kereszt megóvhat.
Hét, nyolc...
Ébren forgolódsz.
Kilenc, tíz...
Senkiben se bízz.
1,2 freddy érted jõ
3,4 ....
En inkabb a mai horror okat tartom inkabb hulladeknak.
De a versike zúzalék
One, Two, Freddi's com(e?)ing for you,
Three, Four, Better lock your door,
Five, Six, Grab your crucifix,
Seven, Eight, Gonna stay up late,
Nine, Ten, Never sleep again.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)