3073
Foci EB 2004
-
G_ArchAngel #472 Na, ma este "Színház Olasz módra"...
Kiváncsi vagyok Totti mennyit fog szimulálni és fetrengeni, és hogy az olasz lányok elbőgik-e magukat a Vikingek belépői után...:)))))
MÁST NEM KÉREK ETTŐL AZ EB-TŐL, CSAK A PIZZA-FUTÁROK ESSENEK KI!!! -
#471 amúgy aki akar röhögni, olvassa el itt a szakkomentárokat.
ízelítő:
"Owen, aki eddig a gyep alatt tanulmányozta a földikutyák szexuális életét, kimászott a talajból és fejelni próbált, de csak egy lökésig jutott."
"Lampard Károly herceg profilját akarta Zidane térdkalácsába faragni stoplival, de rosszul célzott, így csak az ismert középpályás mellékheréjét veszélyeztette."
"Neville tricepsszel kezelte le Henry beadását a tizenhatoson belül. A közönség ezután melegen ünnepelte Owen electric boogie-s kísérletét. A hangulat úgy átragadt Scholes-ra, hogy szilánkosra rúgta Vieira lábát. Forrósodik a meccs! Gary Neville feje ráadásul vérzik."
-
#470 a 11esekkel kapcsolatban: mindkét csapat örülhet. Jamest és Silvestret is nyugodt szívvel ki lehetett volna állítani. az ámokfutása miatt meg Rooneyt is akár. -
#469 hát egy kicsit sem látszik hogy rózsaszín "francia utálat" szemüveggel nézed a dolgokat. :))
én mindkét ország fociját szeretem, ls mivel az impotens horvátok miatt már buktam a tippmixet (off de végülis nem haragszom rájuk, a Lakers úgy is elszúrta on), az elején nem igazán tudtam eldönteni kinek szurkolljak.
a franciák kis szünetekkel, de végigtámadták a meccset, az angolok védekeztek, vagy alibiztek. Rooney idegbeteg volt, Owen meg gyenge. a középpálya is csak védekezéssel foglalkozott. szal a 16 kapuralövésre én nem mondanám hogy nulla játékkal nyertek. és nem is szerencsével, mert a gól az mindig gól, akkor is ha az első mpben, akkor is ha a hosszabbításban lövik. nem megpattanó lövés volt, nem potyagól. egy bomba szabadrúgásból, és egy teljesen jogos 11es, nem tudom hol van ebben a szerencse. -
#468 most ezzel a kijelentéssel saját magadat járattad le -
#467 patkány franciák.....megint nulla játékkal, szokásos mázlival nyertek.....mindegy ki lesz az eb-győztes, csak NE ezek a tetvek legyenek (az angolokat is utálom, de amit a franciák csinálnak, az undorító)
abban még reménykedem, hogy volt 3. félidő is... -
#466 Ennek nagyon-nagyon örülnék!!! Mármint az Olaszoknak.
Ezt a meccset is jól megjósoltad,remélem bejön ez a második jóslatod is:-) -
#465 jaja hajrá dánok..
-
#464 Holnap dán és bolgár győzelmet várok:D -
#463 hát sztem meg hatalmas meccs volt az esti, marha gyorsan el is repölt az idő, horvát meccs nagyon béna volt, alid vártam már a végét -
#462 ja, de ma lesz a 4. meccs -
#461 Ez mellé ment! A ma éjszakai meccsre gondoltam. -
#460 Olaszokat vagy Spanyolokat akarom EU győztesnek!!! -
G_ArchAngel #459 kikapott, 20 ponttal Detroit nyert :))) -
G_ArchAngel #458 Gyorsan ittam is 4 doboz stella-t (tudom belga) a franciák egészségére, holnap dán győzelmet akarok és heinekkent (tudom finn) :)))))) -
#457 ÚÚÚTTTÁÁÁLLLOOOMMMM a franciákat... MIÉÉÉRRRTTT??? Béna angolok:-((( -
_Vegeta_ #456 A horvat meccsen majdnem elaludtam, eleg genygus volt.
A Francia sem volt jobb, a vegen harjaztak egy kicsit. De ez az uccso par perc! NAgyon elfigyelmetlenkedtek az angolok, sajnos.. Jajj csak nehogy ezekutan megjerjek a franciak az eb-t :) -
#455 a Gall öröm.
-
#454 hát ja horvátok ellen kb ugy nyertek h thuram golja elött szépen eltaszajtotta szegény jarni-t..
dehát ezvan . -
#453 hát az a sok részeg állat angol most még egymást is szétverik.. -
#452 -
#451 Hát az biztos, hogy balhé lesz -
#450 hol a híres megérzésed? -
donpedro #449 Egyetértünk! -
#448 -
#447 és most elmesélem mi lessz..
kikaptak angolok, a szurkoloik lebontják egész portugáliát mérgükbe, majd lehet kizárják öket, bejönnek helyükre a törökök (mert mért is ne?) aztán ök meg megnyerik az eb-t..
ejejjejeje TÜRKIYE
ez is a meccs hatása.. teljesen megbolodnultam :DD -
#446 Na, az angolok kikaptak. Teljesen padlón vagyok! Egyetlen reményem, hogy legalább a Lakers nyer Detroitban. -
#445 vagy az angolok balszerencsések ... -
#444 még a máknál is mákosabbak -
#443 Azért volt jópár meccs. A franciák mindig mákosak. Már a horvátok ellen is azok voltak. De még lehetne sorolni a világversenyeken produkált eredményeiket. :) -
#442 -
#441 az ilyen meccsek miatt nem szeretek tippmixelni :))) -
#440 jaja... :) ehhez fog6ó talán csak a 99-es BL döntő volt, mikor az utolsó percben rúgott 2 gólt a Man Utd... -
#439 -
#438 bazmeg még a meccs hatása alatt vagyok..
hihetetlen ez a labdarugás..
shakespearre drámát irhatott volna erröl a meccsröl.
kéészzz -
#437 Breki bm. Nem ismertelek meg az új logodról! :) -
#436 Őis végig xar volt, Scholest meg lehozta a captain -
Pontius #435 Szépen Indította Henry-t -
#434 angolok tényleg csak találtak egy gólt, nem is volt helyetük, csak a 11-es, és még azt sem tudták belőni. a franciák meg a 2. félidőben egykapuztak, viszont az angolok nagyon jól védekeztek, olyan volt a védelem, mint egy betonfal, minden visszapattant, kifejelték, kibombázták a zsugát, ahogy kell. qrva jó meccs volt, ennél remélem már csak a mai Detroit-Lakers meccs lesz jobb (Go Lakers ) -
#433 na csak olvasd el a holnapi angol lapokat