Foci EB 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Breki33
Barátságos válogatott mérkõzéseket játszottak szerte Európában. Mindenképpen az élre kívánkozik a németek súlyos veresége Romániában. Egy fokkal kisebb meglepetés, hogy a remek erõkbõl álló cseh gárda hazai pályán kikapott a vasárnap még Zalaegerszegen vizitáló japán csapatól.
Breki33
Breki33

EURO 2004 ToTo
gercse
hát én nem vagyok ilyen(amugyis utálom az angolokat)

Rudee
De olvastam, csak találkoztam már sok olyan emberrel, aki egy magyar-angolon is az angoloknak szurkolna.

Szar Bayern, szar Bayern :)

gercse
"meg egyépként mindig"-olvastad az üzenetem?

Rudee
VB selejtezõkön kinek fox szurkolni? Egy csoportba vagyunk.

gercse
tudom hogy a mol miatt mondtad, de ennek semmi köze, én nem támogató vagyok,hanem szurkoló,mert szeretem a focijukat.és a magyar-brazilon a magyaroknak szurkolok, meg egyépként mindig,dehát ha nem tették meg a szivességet,hogy kijussanak,akkor nem tudok nekik szurkolni(és nagy csapatnak, mint spanyol, olasz, angol, azér sem fogok szurkolni)

Garcia
vagy a spanyolok😊

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

csum666
gercse akkor se szurkolhacc a konkurenciának...

inkább az olaszok nyerik tutira😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

Garcia
ja... azért is az ellenfelet kell támogatni
ez lehetne az új szlogenjük

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Breki33
MOL

ha igyse esik le....
gercse
ez hogy jön ide?

Breki33
és kint leszel a mezükön mint támogató? P
Breki33
Portugáloknak szurkolok Fehér Miki miatt
csak megemelni tudom a kalapom elõttük
a parlamentben emlékeztek meg róla
meccseken keresztül hatalmas transzparensek...

jajjjjjjj

az Olaszok meg a kedvenceim, de sztem Trappatoni-val nem olyan jók. Zoff-al sokkal szebben és eredményesebben játszottak. Mondjuk ott nem divat szövetségi kapitányokat cserélgetni.
gercse
Magyarok????Hát ha kinn lennének az eb-n akkor igen,de nincsenek ezért a horvátoknak szurkolok.

Garcia
egyébként szerintem a portugálok vagy az olaszok nyerik az eb-t, de hajrá spanyolok!

Garcia
Gondolom a VB selejtezökre gobdolt

Breki33
Az EB-n?
csum666
gercse hülye vagy....

HAJRÁ MAYGAROK😊

Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK

gercse
Hajrá Horvátország!

Garcia
Hajrá spanyolok!! elég nehéz lesz a negyed döntöben, mert összekerülhetnek az angolokkal, vagy a franciákkal

robotnyk
úgyértem csoportkör után nem sokáig, a németeket remélem is hogy bebüntetik.

az égést elszúrtam, of korz a VBre gondoltam
Punker
EB-t nyerték ott nem égtek a VB-n voltak nevetségesek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
A csehek miért ne húznák?

Szerintem képesek megverni a Németeket
robotnyk
Spanyol-Olasz döntõt várok, ha összejön, akkor természetesen Força Espana. Franciák nem nyernek, de nem fognak olyat égni mint az EBn. Én Bulgáriát nem tudom hova tenni, legfeljebb csoport másodiknak várom õket, mert elég gyenge csoport a C. Lettek a selejtezõvel kifújtak szerintem, csehek nem húzzák sokáig, hollandok elõdöntõig jók lehetnek. Németek remélem pofára esnek.
Breki33
Nektek tetszik a Franciák meze?
Sztem elég gáz

Botond
sima 0:4 mind2 ;-)

mellesleg,ha országonként 1 csapat indulhatna,és az unió 1 ország,akkor ez az 5ös nem a 16os döntõ lenne :-D és a mi csapatunk is kinn lenne :-D
Breki33
Punker
a görögök is fociznak? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Breki33
17:00 Portugál-Görög
19:45 Spanyol-Orosz
Breki33
2004 Június 12 szombat
Breki33
17 órakor P
Botond
mikor lesz az elsõ meccs egyébként?
Breki33
ne érts félve van olyan német csapat amit bírtam

de Abban egy magyar szövetségi kapitány játszott fénykorában
plusz majd mindegyik világszár volt
Botond
az régén volt,stoichkov (vagy hogy írják a nevét nem cirill betükkel),lecskov, meg a többiek már rég nem játszanak abban a bulgár válogatottban,de én is örülnék,ha vmi kevésbé esélyes csapat szép és jó játékkal elérne vmit
Breki33
Ez alapban így van, de emlékszem én egy Lecskov-ra...
Botond
német csapat világeseményen akkor is 4 között van,ha ki se jutnak ;-)
Breki33
Hát az szégyen lenne
ha jó csapatuk lenne még esetleg.
Breki33
ezt igazából Lineker mondta
na nem így

atyaég emléxem mikor mesterhármast lõtt alig bírtam fennmaradni éjfélig akkor kezdõdtek a meccsek
és a jugon néztük
a félidóben meg ment a coca cola je to PPPPPPPP
Taranov
Németeknek kell nyerniük, ha nem akarják kivívni a haragomat, de az olaszoknak van a legnagyobb esélyük szerintem 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Botond
hol élsz te?
Botond
magyar értelmezõ kéziszótárban foci címszó alatt ez áll:"22 ember kerget egy bõr labdát,és a végén nyernek a németek"
Matthewpamer
FRANCIAORSZÁG

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Taranov
Vagy a lettek!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Vagy ne legyen annyi pénzük bundára

Taranov
Magyarok ki se jutottak? 😞

Rudee
Döntõ legyen portugál-spanyol.

Breki33
kiváncsi vagyok, hogy ki lesz a meglepetéscsapat mert lesz az turti

valahogy a Bulgárokban érzem az erõt P