Foci EB 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
,hanem szurkoló,mert szeretem a focijukat.és a magyar-brazilon a magyaroknak szurkolok, meg egyépként mindig,dehát ha nem tették meg a szivességet,hogy kijussanak,akkor nem tudok nekik szurkolni(és nagy csapatnak, mint spanyol, olasz, angol, azér sem fogok szurkolni)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
inkább az olaszok nyerik tutira😊
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
ez lehetne az új szlogenjük

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
csak megemelni tudom a kalapom elõttük
a parlamentben emlékeztek meg róla
meccseken keresztül hatalmas transzparensek...
jajjjjjjj
az Olaszok meg a kedvenceim, de sztem Trappatoni-val nem olyan jók. Zoff-al sokkal szebben és eredményesebben játszottak. Mondjuk ott nem divat szövetségi kapitányokat cserélgetni.
az égést elszúrtam, of korz a VBre gondoltam
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mellesleg,ha országonként 1 csapat indulhatna,és az unió 1 ország,akkor ez az 5ös nem a 16os döntõ lenne :-D és a mi csapatunk is kinn lenne :-D
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de Abban egy magyar szövetségi kapitány játszott fénykorában
plusz majd mindegyik világszár volt
na nem így
atyaég emléxem mikor mesterhármast lõtt alig bírtam fennmaradni éjfélig akkor kezdõdtek a meccsek
és a jugon néztük
a félidóben meg ment a coca cola je to PPPPPPPP
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FRANCIAORSZÁGTiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

)