3073
Foci EB 2004
-
#312 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#311 betyár vót a portugál - görög! -
#310 lol...kahn -
ShaiHulud #309 klikk a live bizbaszra.. -
#308 jó gyerek a Casillas, nálam a 3. legjobb kapus a világon (1. Buffon, 2. Kahn) -
#307 na ja, tényleg eltörte a labdát -
ShaiHulud #306 de casillas nem veletlen a kedvenc kapusom. amikor kellett vedett szepen. -
ShaiHulud #305 ha Etxeberria nem hagyja ki...aaaa -
#304 hajrá Oroszok! :) -
#303 hát mostmár nem tippelnék 2-1-es orosz gyözelmet,de a gyözelmük még mindig benne van a pakliban..
nagyon 3 esélyes ez a meccs. és izgalmas is szerencsére a 0-0ás állás ellenére
:D -
#302 eddig jók az oroszok remélem a második félidöben belövik a helyzeteiket -
#301 jó kis meccs, legyen meglepetés -
#300 Őt még nem,és nem is fogom.de maradjon az eb -
donpedro #299 Legyen inkább pontos j-vel röhejes, de inkább maradjunk meg a topic témájánál. -
ShaiHulud #298 nem is rohelyes sokkal inkabb alszereny...ne mond nekem hogy meg soha nem karomoltad a mindehato atyauristent... -
ShaiHulud #297 pff rohelyes vagy... -
#296 Gusev kb annyira technikás, mint Stone volt az angoloknál. (A mezőny leggyengébbje. Szerintem.) Amúgy jók az oroszok. Bár elől már lövésük sincs ... Eddig. -
#295 te kiavyg hogy Isten nevét szidjad?helyedbe szégyelném magam -
ShaiHulud #294 az nem pont csak epp masnak drukkoltok mindketten ennyi...en meg a nemeteket nem csipazom pl de ki a faszt erdekel... -
#293 ott a pont :) -
ShaiHulud #292 morientes lo 2t, raul 1 et enny minimum :) -
ShaiHulud #291 jah szep volt , csak kar volt azert a sok szar beadasert amiket elotte vegrehajtott... -
#290 HAJRA OROSZOK -
ShaiHulud #289 Oroszok le lesznek mosva mint a szar. -
#288 Aze a kis roni mekkora golt fejelt? -
#287 én meg remélem hogy kibaszottul bejön mert nem csipázom se a portugálokat se a spanyolokat... -
ShaiHulud #286 euro 2004 a moziban -
ShaiHulud #285 en meg remelem kibaszottul nem jon be, mert ha bejon akkor kibaszottul picsa merges leszek es olyat teszek amit megbanok -
#284 szépen kicsapták a portugálokat a görögök....legalább megvan az esély, hogy tovább sem jutnak :)
a köv. a sbornaja lesz....remélem megütik a spanyolokat -
#283 ennyire nyertem az oroszokkal,remélem tényleg bejön. -
ShaiHulud #282 hat mar nem... -
#281 egyetértek :-( -
#280 látom te se vagy egy vallásos forma
-
#279 hajrá Russia! :)
tipp: szintén 2-1 az Oroszoknak.
röhögnék ha ez is bejönne :) -
ShaiHulud #278 en csaqk annyit mondok, hogy basszamegakurvaisten -
G_ArchAngel #277 Jó kis meccs volt - sajnos még vezetek ma, pedig úgy ittam volna egy sört Hellász egészségére...:( -
#276 Le is fogom most játszani az orosz meccset,letöltötte már valaki at euro centert? -
#275 ja.és hajrá Oroszország -
#274 hiszitek vagy sem én meccs elött 2-1-et tippeltem a görögöknek..
és hát bejött..
-
#273 na a köcsögök,remélem visszább vesznek a nagy arcukból,a lényeg,hogy nem nyertek