3073
Foci EB 2004
-
#352 gondolom csak az, hogy "európai" csapat létükre nincs fehér ember még a keretben sem :) -
#351 ha már a nem-eu játékosok számát szabályozzák, miért nem szabályozzák a nigrók számát is? -
#350 mi a baj ?
-
#349 nincs mit.
holnapiakat is beszúrom.
Denmark - Italy
Sweden - Bulgaria
-
#348 Kapus feje lol :D -
#347 Durva, hogy a francia válogatottban 3 kivételével csak fekák vannak :D -
#346 köszi -
#345 és nem sokat volt a franciáknál se :) -
#344 utálom mind az angolokat, mind a franciákat.....de akkor inkább az angolok nyerjenek -
-
#342 esti meccsről nincsenek még kezdőcsapatok? -
_Vegeta_ #341 Ma:
Horvtok nyerjenek rulz! 0-2 ;)
Hat se az angolokat se a franciakat nem komalom, de legyen 1-1 vagy 0-1. ;) (Inkabb az angolok) :) -
#340 Nemsemmi ahogy visszahúzta
-
G_ArchAngel #339 pont elégszer, és többet nem is akarok, de Svédországba vagy Dániába viszont el is költöznék... -
#338 nana
látszik nemsokat voltál Olaszországban -
G_ArchAngel #337 durva lesz a mai nap: a horvátokat azt hiszem kihagyom, inkább az F1, de utána két kedvenc játszik, szóval ott csak jól érzem magam és a szép játéknak szurkolok...
Na, de holnap! Remélem a két skandináv csapat nyer és mindkét déli csapat elbukik...:)
Nagyon remélem, hogy a vikingek elpáholják a pizzafutárokat:)))
Nincs olyan területe az életnek, ahol ne a digókat utálnám legjobban... -
#336 én 23 euróért vettem ausztriában -
#335 Én asszem 1:1-et tippeltem, de örülnék egy Angol győzelemnek. -
#334 Az nem a 82-es VB dalában van?
De lehet a himnuszukban is bevallom nemtom
Amúgy a Rotario-t potom 25.000-ért láttam tegnap az Árkádban -
#333 Remélem ma kikapnak a franciák,mert utálom őket.nem mintha az angolokat szereteném.... -
#332 jó az!
megérdemelten nyertek a spanyolok, így tovább!
VIVA ESPANA! (ahogy a himnuszuk ban van) -
#331 talán mert ezért nyitottam és erről szól a topic
látom sokan nem olvasták az erről szólo körkérdést
marha nagy fél mega P -
OPM #330 minek kell egy fél megás képet ide berakni?? -
#329 -
-
#327 -
#326 sokan reméljük
a délutáni nem igérkezik nagy mecsnek bár ki tudja
az esti viszont nagy derby
eddig 23 pontom van és kettő mecsből egy találattal -
#325 A házigazda Portugália váratlan veresége után a csapat brazil szövetségi kapitánya Liz Felipe Scolari a Portugál Televíziónak nyilatkozva elmondta, hogy ez a három csoportmeccses első kör egy igen rövid sorozat.
Scolari: "A következő mérkőzés döntő fontosságú lesz, élet vagy halál ez lesz a kérdés. A vereség miatt letört vagyok és szomorú. De ez az eredmény megtörtént, nincs rajta mit szépíteni. Nem tudtuk uralni a középpályát és idővel az egész mérkőzés fölött elveszítettük az uralmat."
-
#324 ITALY!! -
#323 Holnap:
18:oo Dánia-Olaszország
20:45 Svédország-Bulgária
Ma pedig a Francia - Angol meccs lesz nagy derbi remélem szívnak a Franciák.
-
#322 18:oo: Svájc-Horvátország
20:45: Franciaország-Anglia -
#321 holnap mi a felhozatal ? -
_Vegeta_ #320 Hat ugylatom a masik focis topik nemjo az eb-t kibeszelni, no de m1. :)
Ide is irom:
Portugal-Gorog: Gorogok meglepoen jok voltak, elso felidon latszott a portugalokon h felvalrol veszik a meccset aztan ra is faztak :( Masodik felidoben mar elegge hajtottak de ez is keves volt sajna... ugynezki ki fognak esni. :(((
Spanyol-Orosz: huha eros csoport ez, mind a spanyolok mind az oroszok nagyon jol fociztak! Sztem a spanyolok es az oroszok lesznek a tovabbjutok. -
#319 a görögök mióta fociznak? azok nem csak kecskét terelgetnek? :) -
ShaiHulud #318 hat szerintem az egiek sem igazan akartak hogy a portugalok gyozzenek... -
#317 azt nem tom miért a 274esre válaszoltam -
#316 a portugálok úgy játszottak, mintha először láttak volna labdát. a védelem katasztrófa, a kp ötlettelen, a "csatársor" meg... nem értem azt sem Ricardo mit keres a kapuban.
ellenben a spanyolok jók voltak, ha kicsit pontosabbak lesznek - főleg a pontrúgások - akkor lesz keresnivalójuk!
FORÇA ESPANA! -
ShaiHulud #315 hat szerintem az A csoportbol egyik sem lesz ott a dontoben...szvsz olaszok lesznek ott meg ellenuk talan franciak vagy angolok vagy valami meglepetescsapat. -
OPM #314 ez a spanyol csapat szerintem nem túl jó... többet vártam tőlük! a támadásokat még úgyahogy felépítik de a helyzetkihasználásuk iszonyat gyenge. ilyen játékkal nem fogják sokra vinni... -
ShaiHulud #313 nah megvan.