Foci EB 2004
← ElőzőOldal 62 / 62
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van itt a 16ból vagy 8 csapat aki ha nyer,azt mondja az ember,hogy várható volt,vagy vki jó formában lesz,vagy nyernek a németek :-)
sztem ha a portugáloknál nem lépnek vissza a sztárok a válogatottságtól,akkor rendkívül esélyesek,nomeg persze az olaszok..de ahogy nézem az elõdöntõben könnyen összekerülhetnek.
gyõzzön a jobbik! és kívánom,hogy a franciáknak annyira ne legyen szerencséjük,mint amennyire szerencséjük volt 1998-ban és 2000-ben
gyõzzön a jobbik! és kívánom,hogy a franciáknak annyira ne legyen szerencséjük,mint amennyire szerencséjük volt 1998-ban és 2000-ben

hát remélem nem a németek nyernek
asszem Olaszoknak szorítok
és asszem a Portugáloknak is fogok
asszem sejtitek miért
asszem Olaszoknak szorítok
és asszem a Portugáloknak is fogok
asszem sejtitek miért
ja,zsír az oldal
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
és?leszerepelnek mint a vb-n.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Jól össze vannak választva a csapatok, mindenhol van 2 erõs, bár a c csoportban nem hiszem, hogy az olaszoknak gondjuk lesz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
szuper ez a vázlat
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Olaszok most megnyerik!
köszi.tehát akkor lehet holland-olasz döntõ,de lehet már a negyeddöntõbe
Portugál, Spanyol
Francia, Angol
Dánok, Olaszok
Csehek, Hollandok
sztem
bár Bulgár, Orosz, Horvát lehet meglepetés
Francia, Angol
Dánok, Olaszok
Csehek, Hollandok
sztem
bár Bulgár, Orosz, Horvát lehet meglepetés
de szerintem az olaszok biztos ott lesznek,és esetleg a hollnadok.tehát
holland-olasz döntõ 1:2
holland-olasz döntõ 1:2
nemtom hogy hogy van a sorsolás.tehát hogy az elsõ csoprt másodikja játszika a ...csoport 1.vel stb. vagy ez még nincs meg?
← ElőzőOldal 62 / 62