3073
Foci EB 2004
-
#552 Del Piero meg Totti mekkorát hagyott ki -
G_ArchAngel #551 Na, olaszok játszottak 10mp-et, szégyen banda - elcseszik a labdarúgás és az EB hangulatát ezzel az alibi játékkal...
Nyamvadt digók... -
G_ArchAngel #550 ISTEN EZ A DÁN KAPUS!!! MAGA ODIN JÖTT LE KÖZÉNK!!!! -
#549 Hajrá Dánia!Remélem meglepik a nagyarcú olaszokat!
Ahogy elnézem a játékot bennelehet. -
#548 Szar ez a meccs is. Ezt kellett volna estére, a svéd meccset meg délutánra! -
#547 Ja. Egyetértek. Hátha beindulnak mán,azt se értem,hogy Inzaghi mért nincs a keretbe? Sérült?
Forza Italia!!!! -
donpedro #546 Eddig elég harmatos az olasz gárda. Bár nyilván lesznek ennél jobbak is, de ilyen játékkal 8-ban sem lennének. -
#545 Sørensen szálán eltűnteti a labdát! -
#544 Ez egy jó kis 1-0 lesz az olaszoknak. -
#543 hajrá Dánia -
#542 Azert nevetseges hogy gattuso meg pirlo nem fer be....ellenben perrottaval szemben. -
G_ArchAngel #541 tippeljetek Totti hányszor fog szimulálva fetrengeni? 10? 20? szerintetek bőgni is fog vmelyik olasz? -
G_ArchAngel #540 remélem a vikingek sárba tapossák a pizza-futárokat meg a birka pásztorokat!
digók suxx -
#539 na ma mind 2 skandináv válogatott bukni fog -
#538 naa,mi történt vihar elötti csend vagy mi? -
DePreSsZYo #537 Ugy legyen! -
forzajuve #536 "Christian Vieri figyelmeztette a dán válogatottat, hogy jó lesz, ha vigyáznak, mert úgy érzi visszanyerte a bajnokság végére elveszített bajnoki formáját. Az Internazionale támadója az idény végére meglehetősen kevés bizalmat kapott Alberto Zaccheroni vezetőedzőtől a megszokotthoz képest, és egyesek már távozásáról is cikkeztek.
"Kész vagyok, úgy érzem teljesen felkészültem az első mérkőzésre és sok gólt szeretnék lőni a tornán." - nyilatkozta Vieri, aki múlt szerdán mesterhármast lőtt a Belenenses utánpótlás csapatának. "Pár éve még a védekezés volt a legfőbb erőssége a csapatnak, de az elmúlt két évben mindez megváltozott. Kiváló támadóink vannak és a támadójátékunk is parádés. Az olasz válogatottnak tudom, hogy minden tornán kötelessége jól szereplni és a győzelmet mindig elvárják tőlünk. Idén szeretnénk jobban szerepelni, mint két esztendeje Dél-Koreában" -
#535 jó nem gagyi csak nem nekem való,elnézést a gagyiért -
#534 miért lenne gagyi? -
#533 nem is játszom, ha az ami még itt a multkor bevolt rakva,az gagyi -
#532 Van itt olyan aki az első 100-ban benne van az EB játékban? -
#531 hát divat a gyémánt -
#530 jaja tulajdonképpen 6 védő és ahogy ismerem a négy támadó se 4 támadó lesz
de szeretném, hogy rácámfoljon -
#529 jha azt kihagytam, h még azt is írják, hogy a 3-1 támadó sor támadóként lesznek előre tolva... de sztem 15 perc játék után visszaemlékeznek e régi szép időkre és át se lépik a felezővonalat Vieri meg had szaladgáljon elöl... :) -
DePreSsZYo #528 Ha nem megy Bobonak majd bejön Cassano :) -
#527 de az olaszok viszont nagyon hangoztatják , hogy vége a catenaccionak.
az is igaz, hogy Perrotta és Zanetti inkább védekező közép.
nem tudom hogyan gondolják. -
#526 nem 4-2-4,hanem 4-2-3-1,gondolom a 2-3 aközéppályát jelenti,csak a 2 kicsit hátra van tolva etért majdnem olyan mintha már 6 védő lenne,ezért mondta Breki,hogy defenzív. -
#525 defenzív? 4 támadóval? -
#524 ki mondta, hogy egyedül hagyják
pont az ellenkezőjét mondtam
nem lesz területe
de kívánom rúgjon hármat -
#523 Arról a Vieri-ről beszélsz akit át akartál passzolni nekünk? P -
#522 nemtudom nekem ez túlbiztosított és deffenzív
reméljük ez a jáékban nem látszik -
forzajuve #521 -
forzajuve #520 majd +látjuk -
#519 de bármikor visszaállnak 4-4-2be: Camora, Totti vissza -
#518 mér hülyeség?vieri szintű csatárt egyedül hagyni elől nem az -
#517 HA az új 4-2-3-1 felállásban játszanak, akkor elvileg ez lesz a felállás (csak sor, nem szél szerint)
Vieri
Totti, Del Piero, Camoranesi
Perrotta, Zanetti
Cannavaro, Nesta, Zambrotta, Panucci
Buffon
-
#516 nem a játékosokat hasonlítottam csak arra szrettem volna rávilágítani, hogy sztem hülyeség ezt játszani -
#515 ja,vierit megfogni=lehetetlrn,főleg ha HELVEG a védőjük -
forzajuve #514 na azért nem hasonlítsuk már Owent Vierihez, nincs sok közös tulajdonságuk -
#513 ha pedig megfogják mint tegnap Owen-t akkor jajj nekünk