153993
ValóVilág 12
-
#1633 Hát itt biztosan nem volt teljesen józan Alkeszkosz barátunk!
-
#1632 bírja már a rendszer az élő adást? éjféltől már tudnám nézni, van rá időm és lehetőségem is, csak kérdés, hogy tudom-e... -
#1631 az elején megmutatják egyszer és annyi -
Ragnar360 #1630 Az elején még miutatták az elsőre emklékszek, azt láttam elöbe tv-n - mármint beszavazót
vagy ott se mutatták a végén ?^^ vannak fura dolgok azért :d -
Ragnar360 #1629 Jah, mondjuk én igy cska neten nézegetem a dolgokat, azt birtam, mikor Gömbi vonul be és ott elöjött belőlea rajság pfff, ilyen szituákciókban /emebereknél/ mintha én égnék helyettük :)) -
#1628 sose mutatják a végén, ez is gyanús -
#1627 inkább a Telly Savalas -
#1626 Meg ezt a Gömbi gyereket senki nem akarta, senki nem mondtam a nevét. Azért Éva arcát megnéztem volna, amikor Balázs mondja neki, hogy át kell adnia a helyét. :D :D -
Ragnar360 #1625 szerintem nagyon nem :)) én se láttam
egyébként láccott, hogy a lakók is kicsit meglepődte - a másik kettőnek nagyobb volt az esélye, legalábbis úgytünt :) -
#1624 A százalékokról én is lemaradtam... Mutatták egyáltalán most? :O -
#1623 badár fiatalon :D -
Dean Winchester #1622 shoder klubban meg kiezmár? a feje tökre mint egy karikaturásfiguráé :DD -
Dean Winchester #1621 Gombi a tizenegyedik lakója a Villának!
A Szépfiúk közül a "sírós" Gombi költözött be a Villába
akkor gombi kezdett el sírni? :D
na inkább ő mnt a jerzy xD -
Dean Winchester #1620 én is de azt se tudom innen h ki jutott be meg ki sírt :DDDDDD -
#1619 Vicc!
Na jó éjt nektek!!
-
#1618 mik lettek a százalékok? pont lemaradtam -
#1617 Szandika, hogy eljött onnan, a bunkó kurvája. neki ki a faszom örült? értéktelen tamagocsi szájú picsa-.- -
#1616 ez de szar............. -
#1615 Nem nagyon örülnek neki... :D Szandika hogy eljött már onnan... :D :D -
#1614 Sír szegény buzi:-DDD -
#1613 Ezt nem értem, hogy miért Ő jutott be?! Hát ennél gyökerebbet, komolyan... Mindegy, hogy a másik 2 közül ki jutott volna be...
Há bazz, ez meg itt sír?! :) "Hajrá Magyarország"! :D Boldog Mikulást, stb.. :D Ez csúúúcs! :D -
#1612 ajj kár, én Dzsörzit akartam... -
#1611 3 buzi közül pont a legbuzibb kerül be, miért??? -
#1610 Baszki nemááá...!:-( -
#1609 most lesz 20-kor az "eredményhírdetés" -
Ragnar360 #1608 a mai összefoglalot már láttam, de mikor is derül ki etc. hogy melyik megy ma be... a vv honlapja eléggé bevan halva, rtlmoston se látom a müsört h mikor mi menne, a 7 órai adás már lement, utanna nem mutat semmit, ha meg lement volna akkor mar itt arról lenne szó :) -
retoucher #1607 "A bámulatosan jólápolt Jííírzsi"
Vazze, ki az a retek akik ilyen szöveget talál ki?!
Vmi full homár az tuti, beszarás! -
leipsig #1606 -
KamatyMamuszban #1605 hello -
Dean Winchester #1604 jó azt pont nem láttam :D -
#1603 tegnap mikor fél órán át azt mutatták online-ban, hogy ő hogy fekszik az ágyban, ott is össze-vissza rángatózott. -
#1602 Jerzyvel mi volt a gond?
nem láttam a videóját... -
#1601 sztm mind a 3 viccember ezek a legszánalmasabbak eddig mind beképzelt köcsög olyanok mint a buzik........ -
#1600 normális tudott maradni?
azt se tudta merre van úgy le volt lassulva amikor szóltak hozzá
de így szeretjük xDDDD -
#1599 Várom nagyon! :) -
#1598 viszont néha látni,hogy izzad a feje atlétában(azért olyan meleg csak nincs a villában),és vörösödik is a feje,meg beszéd közben forgatja a fejét,belassul stb... :DDD például ma,amikor kérdezték tőlük kit szeretnének bejuttatni,nagyon bevolt állva,látszott a szemén -
#1597 szerdán jönnek a bombanők :DD -
#1596 Tudom, tényleg nem üti ki magát teljesen. :) Csak nekem az tetszett, hogy mindkét kezében a pohár volt. :) Szerintem jó poén! :D -
#1595 ja full vörös a feje -
Dean Winchester #1594 és ha üdítő volt a kezében? :D de azért h azt mondjak h mindig iszik nem látszik meg rajta tehát bírja :) tőle nem vágtak még be olyan jelenetet h alig bír beszélni mint ugye a béciről bedobták :)
szóval lehet ezért basztatni de értelme nincs XD még h ennyit iszik igy is normális tudott maradni sztem