153993
ValóVilág 12
-
#3202 Hát jah csak azt hittem hogy ha már arról beszélünk, akkor elég egyértelmű :D -
Dean Winchester #3201 "" -jelet használd legközelebb a félreértések elkerülése végett :) -
Shelton #3200 legközelebb használd ezeket:"" -
cargame #3199 Hja akkor meg 1000 bocs :) envagyokahulye:P -
#3198 Mármint nem rád értettem. Csak beidéztem -
#3197 Ezt mondta Anikó Alekosznak, csak idéztem... -
cargame #3196 Jah ennyi vagyok, de latom beloled is sugarzik az ertelmiseg kifele... -
#3195 jirdzsi -
#3194 ki a fasz az az erzsi?:D -
#3193 xD -
#3192 Ennyire buta vagy? És még Te nevezed magad okosnak? vagy mi, száni volt nagyon :( -
#3191 szerintem fujó meg partydrogok -
Shelton #3190 most abból gondolod, hogy bajon van vele mer cigány gyereknek neveztem? az nem? nincs bajom vele egészen addig amíg meg nem dugja anikót -
Dean Winchester #3189 ya -
#3188 helyette a fültágítós vörös hajú csajt kellett volna beszavazni, meglenne alekosz folyamatos ivótársa -
Coolfire #3187 Alakítsák ki a nézők a párokat..:))
Pl.:
Gigi-Alekosz-Anikó(kötelező)én kilőném a fél szemét az tuti,v. szaros fasszal szopatnám..
Gombi-erzsi-béci-zsuzsi,mekkora duplaanál..
Szandika-leo
Lacit és olivért kihagynánk.:)
Én-éva és zsófi.:))) -
#3186 ja és Zsuzsinak otthon is van kutyája, nála kapcsolódik ez is hozzá, egyszerűen az otthonit hiányolja. -
#3185 Béci amúgy erősen sodorja a tujaleveleket, mert egyre ritkábbak, Béci meg egyre lassabban beszél. -
#3184 ennyí, Béci a legnagyobb arc az egész villában.Nagyon bírom.
Amúgy mit tolhat? eléggé be van lassúlva mindig..:D
-
cargame #3183 Bazeeeg:D azt lattatok mikor Aniko osztotta az eszt, h Alekosz milyen buta meg bunko :D:D:D Szegeny ha latna magat es azt a kurva nagy okoso kisugarzasat magatol is hanyna:D meg Zsuzsi is lehanyhatja magat.... -
#3182 :DDDD -
#3181 de a csajok mindig érzékenyebbek, Én csak arról beszéltem, hogy nem kell szapulni, hogy miért siratják őket. vannak akik hamarabb elérzékenyülnek és mivel kiskutyák, ez tényleg gyorsabb. -
Syntech #3180 De.Téged :D -
Syntech #3179 Ennyi! -
#3178 Anikó: paraszt, frigid, könnyűvérű
igazi férfiálom! 1 hét múlva kiderül, h shemale. -
#3177 Mi a fasz bajotok van Bécivel? közel az egyik legfainabb srác bent sztem.
Benne van minden faszságban, de mégsem csinálja a szart. Ami negativumot fel lehet hozni ellene, azt szinte mindegyik lakó ellen fel lehet -
#3176 el kéne mondani, hogy ki buzi a villában és azokra ne nyomuljanak a nők feleslegesen. -
Dean Winchester #3175 jó ez igy van , mármint a kutya-család rész :D
de most ha hozzám jön egy kutya X időre mert tudom h jönni fog érte egy ember aki örökbefogadja akkor nem fogom megsíratni...
ok , picit fura lenne + rossz érzés lenne h elmegy de tuti nem kezdenék el bőgni :S (no meg mondom főleg nem 2 nap után :D
amint látod oliver,béci meg elég sokan se sírtak tehát ők is érzéketlen emberek?:D
-
bippo #3174 Jóképű gyerek és van tapasztalata. Ennyi elég.
Amúgy nem értem. Milyen kapcsolatokat hagytak ők kint, hogy 1-2 hét után már nem bírnak magukkal, és azon agyalnak, ki tetszik, ki kivel kúrjon? -
#3173 mer jóképű és annyira nem néz ki cigánynak, láttam már nála sötétebbet, "mindig, mindenféle értelemben" :D -
#3172 Vannak népek, akiknek ezt magyarázhatnád -
#3171 vagy hogy kiknek kellene? :) -
Shelton #3170 de ezek a fiatal nunik mér vannak ráizgulva erre a cigány gyerekre?! -
#3169 akkor csak picit vagy érzéketlen vagy csak simán tárgynak tekinted, esetleg levágandó állatként nézel rájuk. Nekem a disznóvágásnál vannak ilyen érzéseim, sosem sírtam, mert tudtam, hogy az az állat ezért van tartva. De egy kutya az teljesen más, egy családtag, ugyanolyan értékű, mint egy gyermek, de mindig háttérben, sosem fontosabb az igazi családtagnál, egy embernél. Én kereszt szüleim ónémet-juhászát is megsirattam, pedig azt elég ritkán láttam, de egy nagyon szerethető és rendkívül értelmes állat volt, igazi családtag. -
Dean Winchester #3168 ja összejönnek azt ez alekosznak milyen jó lesz nézni xD
béci-zsófi -
Coolfire #3167 Olyan nincs,hogy kik kúrnak először? -
#3166 Gombi vazze, hát jó nagy fos lesz a műsor :( -
Dean Winchester #3165 Éva 1.9%
Szandika 5.1%
Alekosz 18.2%
László 1.9%
Zsófi 1.2%
Anikó 17.9%
Gigi 0.9%
Béci 13.1%
Olivér 8.2%
Leonidász 1.2%
Jerzy 2.1%
Gombi 26.7%
Zsuzsi 1.7% -
#3164 Jerzy és Gigi összejönnének? Liluka legalább minket ne néznél hülyének te köcsög...
Jerzy előbb szop le egy lovat, mintsem a Gigivel összejöjjön, hisz ő nem rendelkezik kéjléccel... -
#3163 Jajj, jogos, ezt benéztem.