153993
ValóVilág 12
-
ZZ88 #3282 Bazz, ez a kétszínű Zsuzsika egy luxuskurva:
Video 1
Video 2 -
Syntech #3281 Leves ez az egesz kozvetites!Aludjunk sztem...Jo8 -
#3280 miért ne lenne szabad?? lol
olivér már nem egyszer rárántott -
#3279 azé mondom
6hónapot,de még 1et se bírnál ki!:)
(szerintem) -
#3278 nem nézem 2-3 napig és ez megy? Mi történt itt? Háború van már bazeg :D
Az anikó úgy hadovál mint egy cigánykurva, alekosz hozza a formáját, a laci szerlmes, szandyka őszinte stb xD
Amúgy nekem olivér a kedvencem esküszöm :D Baromi nagy forma xD -
#3277 na megint mér nincs kép? most csak nem a fizetésükről beszéltek?:D -
#3276 nem azért, de ez most a második kutya volt? mert tökre olyan mintha még az elsőt adták volna oda..és érdekes módon mikor erről beszéltek, akkor el is ment a kép és a hang is... -
#3275 WTF ??? Elszakadt a szalag vagy mi ? xDD -
#3274 jeee, pillanatnyilag baszhatjuk -
#3273 a kiskutyát csókolgatják, bezzeg az Alekosszal egyik se feküdne le..hát kikkel van teli ez a popszakma?? -
#3272 és jó8 nektek -
#3271 zsuzsi egy rohadt undorító csutás retek kétszínű fasszopó ribanc kurva. dögölne meg. -
#3270 aranyos feje van ennek a kiskutyának, azt meg kell hagyni, most tök szomorú pofit vágott :) -
#3269 Béci: Máshol fogsz ezentúl szarni :DDDDD
bazdmeg amikor megszólal visítok -
#3268 Jaha kutyát kell vinni ! Mi lesz veéünk ki fog rosszalokdni a villában ? xD De szerencsére vannak még 2-en ! -
#3267 Na ezt hamar elhadarta Gigi mi van ?? XD
Annyit értettem hogy a riportszobába kell menni ! -
#3266 Amugy tegnap is kifogástalan volt egyszer sem fagyott le nálam !
Jó volt a kép jó volt a hang minden jó volt ! -
#3265 mire beírtam és elküldtem, addigra elindult. az ilyet már reflexből megteszem, amint szólok valamiért azonnal beindul, sikerül, megtalálom stb. :) -
Syntech #3264 Tokeletes a hang, es a kep is most!De gondolom hamar lefagy megint az egész :( -
#3263 Nálam semmi gond nincs vele ! -
#3262 jól indul, pillanatnyilag nincs közvetítés...most vagy megint történt valami vagy csak simán faszok. -
#3261 Elsőre is feltűnt a dolog, Aniko felfújta. Túl van már ez tárgyalva :D -
#3260 nem érzed félelmetesnek a társadalom jövőjére nézve, hogy ennyire beleéled magad ebbe a szarba? -
#3259 na de meg nem fellökte vagy eltaszitotta vagy bármilyen erősebb dolog, éppen hogy hozzáér, a kis csira meg érzékeli, hogy valaki hozzáér és már húzódik is arrébb. ezt fújta föl, szánalom.hu... -
Syntech #3258 Letolteni le lehet a belevalot.De sztem neten nem lehet nézni!Amugy nem volt vmi izgi.Beszédhibás,gyerekothonban nevelkedett gyerek volt a vengéd, aki Aniko buzi...De mostmar ő is latja, h mien gerinctelen, s jol betett a legjobb embernek!
Amugy ha jol megnezitek a videon latszik, h az aniko elindult.Magyarán lendulet megvolt,és a szegeny alekosz csak kiserte az ujjaival...soxor erdemes megnezni a videot akkor jol latni csak, h elindul a csicska es ő akkor nyul oda!
-
#3257 anikót meg zsuzsit keményen kiszavazom majdxDDD -
#3256 Marek Pietrak: Ki tetszik neked?
Szandi: Anikónak a feje...
Marek Pietrak: Belsőleg?
Szandi: Most optikáról beszélünk...
-
Shelton #3255 kik ezek a fogyatékosok? -
#3254 Neten nem lehet nézni? Innen nemtok most Tvzni..:( -
Syntech #3253 Cool tv most!!!! -
Syntech #3252 GYŐZIKÉNEK MIEN IGAZA VAN !!!!!!!!!!!!! -
IXEMGabeo #3251 kibírnám..kamerák előtt nem tenném... -
#3250 Szandika maradjon, ő lesz az első aki faszt nyel sztem. -
Dean Winchester #3249 bolhából elefánt XD
ja ismerős az ilyen természetü nő :D
történik vmi apró dolog ő azt egyből világméretűnek veszi -.- sajnos elég fárasztó tud az ilyen lenni
mind1 azért anikót lehetne a legkeményebben jól megkurrantani XD
kiszavazás.: nekem8 ki megy ki de
alekosz-oliver-laci maradjon elég sokáig...
top3 akiktől megakarok szabadulni minnél hamarabb az
zsuzsi-jerzy-szandika -
Dean Winchester #3248 most egy dolog h alekoszt utálják de simán az ellenkezőjére is fordulhat a dolog :D
shadow..: a vidről :D ja elején anikó meg mondja,hogy nem akar alpári lenni ^^ aztán egész vég alpári rohadék volt :D -
#3247 Anikó isszonyatosan elkapart nálam... Nem rossz nő, de... Tényleg nagy sz*rkeverő, hogy ebből ekkora balhét csinálni?! Nem értem egyszerűen! :) -
#3246 Alekosz valóban nem úgy lökte meg az Anikót mint ahogy azt Anikó előadta.
A videó elején tisztán látszik nem lökés volt a mozdulat.
Anikó 1 szarkeverő!
-
#3245 recskázni se szabad!
így is bemennél? -
#3244 én senkit, hagynám így őket :P -
#3243 mindet, a sorrend mindegy