153993
ValóVilág 12
-
#3362 "emlékszel, ugye?... romagyerek":DDD -
#3361 "majd meglátod"? wtf -
#3360 omfg -
bippo #3359 Ha ezek kerülnek be, tuti szétmennek. A csaj félre fog kúrni.
Másik pár is jó (szőke csaj meg csókolgatós nagyorrú gyerek.) A csaj a féltékenyebb. Kérdem én, mire? Azok is halálra lennének ítélve bent (mint pár).
Mondjuk én az első párt (Nono + Stone) várom, azok jó fejek. -
#3358 hát ezt a csávót se szépségért szereti a csaj -
#3357 Mindenki tudja hogy miért is barna neki a "puncija".
Nem azért mert roma...Hanem mert a billencs megfordul benne valszeg. -
#3356 Kellemes délutánt!
Zsuzsinak csúnya a puncija. Köszönjük, hogy megosztotta velünk :D -
bippo #3355 Ne mondj ilyet. Ő csupán szerelemből, érzelmi alapon szerelmeskedik másokkal. Csak nem utasítja vissza a kosztpénzt :) -
#3354 Alekosznak a faterja olyan, mint egy texasi marhatenyésztő:D kockás ing, bajusz, vmi tigris fog a nyakában:D már csak a kalap hiányzik. -
#3353 Nekedvalóban megint az Alekosz-Aniko slow Motion jelenet ! -
Syntech #3352 Zsuzsi:"nem egy szex tárgy vagyok"< nem de azért kurválkodsz kulfoldon...gratula :) -
IXEMGabeo #3351 ha bejutnának a villába és nem jönne össze a melegszendvics akkor mondhatnák, hogy elkúrtuk nem kicsit nagyon:D -
IXEMGabeo #3350 xDDDD ez beteg -
Béka Benő #3349 Hát ez kurvajó ! -
Béka Benő #3348 Anikó egy rohadt kis patkány !
De az is lehet,hogy ez van megírva neki ! -
#3347 szandikának jerzsi faszára fáj a foga(szája) -
Ironman2 #3346 Bazz! Tényleg hasonlit rá.Akkor már most:TAKAROGGY a villából! -
#3345 azon gondolkoztam egy ideje, h honnan ilyen ismerős a pocok, és hááááát persze :D legújabb villalakónk ifjabb Gyurcsány Ferenc Robertó és neje( megis van a magyarázat a kettejük kapcsolatára) xD
-
V4Sutas #3344 ez a csávó inkább kinéz a csaj anyjának mint férjének -
V4Sutas #3343 fogadjunk hogy 2 héten belül Alekosz megtossza Szandikát
-
#3342 "Kedvenc ital(ok): szénsavmentes ásványvíz, rostos (frissen facsart)"
buzi-e vagy -
#3341 szerintem ary a csávó
-
Ironman2 #3340 Azok fognak bekerülni valószinü.Lehet hogy biszex az ürge,és Jerzyvel 3-ban fogják nyomni az ipart -
#3339 bazze Stone Cold-ék is heti 1x répáznak. mi a picsa? ezekhez képest a középső pocok, egy kúrógép :D -
Ironman2 #3338 Amugy nem előirás hogy legyen szex,de a nézők zöme azt akarja.Majd valami prémiummal ráveszik őket.Zsuzsinak is helyrerakják az agyát,meg Anikónak is szerintem még ma. -
#3337 Hányszor veszekszünk hetente: 1000x
mondom én! :D -
Ironman2 #3336
Akkor nem sokat fogunk tőlük látni.Ez éppen olyan mint a BB2 volt.Amikor bementek rögtön megfogadták hogy nem lesz szex a villában,emléxem rá.Na ettől a perctől halott volt a müsor. -
#3335 Gina-Kristóf
Hetente hányszor szeretkezem: 1x
wtf? csávó buzi, vagy nem áll föl neki. ezek bejutnának, a csávó Marek Pietrakkal jönne ki, a csaj meg Alekosszal :DD -
Ironman2 #3334 Anikó is egy sík hülye:
Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: volt egy mókusom. Azt hittem, téli álmot alszik, közben már rég halott volt. Elvérzett szegény. Ezután beleraktam 2 zacskóba és kidobtam a kukába. -
Ironman2 #3333 Legnagyobb félelmem: magasságtól, pókoktól
Akkor már meg is van,hogyan kell kiüzni onnan -
#3332 Adrienn-hez képest egy falusi paraszt -
Ironman2 #3331 Zsuzsi:
Legőrültebb dolog, amit eddig tettem: szex a Margit-szigeti buszmegállóban
...és pont nem jártam arra -
bippo #3330 Rohadtul :)
Legalábbis ezt hiszi magáról. Nekem sem tetszik. Sem a feje, sem egyéb paraméterei. Meg vastag is. De nagy a melle, ki is pakolja, barna a bőre meg mutogatja magát és ettől már bombanő.Érted. Az még nem is lenne baj, hogy ezt gondolja magáról, mert kell az önbizalom. Csak hogy ez alapján ítél meg másokat, (közben meg azt hiszi, hogy nem ítélkezik) na ez a gáz. -
clio1616v #3329 a külső mindig számít, de van amikor a pénz fontosabb -
IXEMGabeo #3328 házaspárokat figyeltem: meglepődnék, ha nem a Stone-ék kerülnének be... -
Syntech #3327 Gina-ék jutnak be sztem este... -
Ironman2 #3326 Mert aztán a Zsuzsi egy gyönyörüség mi? -
bippo #3325 Igen, ő mondta, de Zsuzsi is a képébe mondta. -
CB SNIPER #3324 hát ha ez a sziszi se kurt félre jópárszor az évek alatt a csávó mellett akkor tökönszurom magam komolyan... -
IXEMGabeo #3323 ha nem maradnék egyedül, meg a kamerák nézése miatt simán kibírnám..akkor nem gondolok rá:D el kell vonatkoztatni ennyi az egész...egyébként is lenne ott elég csaj az SG-ről is nem kell oda recska, ha élesbe is mehet a dolog