153993
ValóVilág 12
-
#3122 nem szarták le, babusgatták őket folyton, mindig ott voltak valamelyik csaj ölében és ott aludtak, csak a szar meg a hugy maradt Bécire :)
tipikus egyébként :) -
#3121 Anikót ezért a hazug tettéért egy előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett anális behatolásra büntetném, melynek végrehajtását szívesen elvégezném :D És még ez a rosszkislány, hozzáérnek és már sír, az ilyen tuti szalvétával fogja meg a faszt, illetve fingás után rohan kezet mosni :D -
#3120 Ez most egy, vagy több értelmes mondat volt?
Újra kell tanulnom a Magyar nyelvet! -
#3119 de jó lenne ha vmi stabil oldalt is összedobna már ennek a szarnak az rtl -
#3118 nevetséges. az egész műsor eddig Alekosz körül forgott, minden csaj nyalta a seggét, mertő mekkora arc, egyszer csak mindenki ellene fordul. hát ezért kellenek ide kérem komoly média tapasztalatok, mert a paraszt ember, nem tud ilyet eljátszani...
kezd kicsi az első széria okis ügyére hasonlítani, nem lepődnék meg, ha Alekosznak is beszavaznának egy kurvát, vagy barátnőt. -
#3117 ezért jó ez a műsor, mert extrém mértékben és extrém rövid idő alatt hoz ki konfliktusokat, de meg is mutatja általában, hogy mi a megoldás: a beszélgetés, a kibeszélés, a téma velejéig történő kivesézése, hogy a másik mit miért és mikor csinált úgy ahogy. ez nagyon fontos a kül-, az igazi való világban!! -
#3116 Lassítva 2x visszajátszották azt a "lökést" haha
Alekosz az simán döntős lesz most megmondom -
bippo #3115 Vicc. Folyamatosan leszarták a kutyákat (amikor bekerültek, akkor örültek nekik 1 estét), most meg sírnak. Váááá.
Amúgymeg ha több gazdijelölt van, akkor miért csak egynek adnak új gazdit, miért nem egyből mind a hármat adják oda 3 gazdinak? -
#3114 Valakia djon linket szavazásra pls, operával kicsit szét van csesződve a site -
#3113 Tuti haverok lesznek Alekosz+Laci:-D Most kibeszélik a dolgokat és szerintem Laci is azért más szemmel fog nézni a csajokra. Én örülök,hogy nincsenek ilyen barátnőim.:-) Türelmes vagyok,de lehet nem bírnám sokáig:-D -
#3112 először igen, azt gondolta, de aztán átlátta és tudta, hogy mi a szitu és nem Ő volt a célpont, csak rajta töltötte ki a mérgét..ezt nem kellett volna vagy nem igy. Kevesebb kontroll van Alekosz-ban, Laciban viszont óriási. -
Syntech #3111 mert a te sms árából tellik arra! -
#3110 Hát azért ha azt veszed egymást ellen vannak, ffa :D. kurva stresszes lehet ám. -
#3109 igen én is így látom, egyszerűen nem fogták fel hogy az egy rosszul elsült poén volt -
Syntech #3108 Villa bohoca egyértelmuen Aniko!Hazug...éretlen.szenny test...Vicc az egesz mubalhé...Hazasparok meg kuvára nem hianyoznak...Igy sincs hely, vita van 2 naponta.Iszonyat box lesz odabent.majd meglatjatok!
-
#3107 Amúgy már ezt mondtam tegnap is, hogy Laci és Alekosz ezt most legalább jól megbeszélik (igy is történt) és Laci igazából röhögött már fél órával utána ezen. -
#3106 OLIVÉR! -
bippo #3105 Bakker, még maga Laci is azt hitte, hogy Alekosz neki akart ugrani. Ezek tök máshogy élik meg (meg hergelik egymást), mint ami történik.
Most meg ő maga a közellenség. Szerencsére úgy tűnt, a műsor előtt/alatt elrendezgeti a viszonyokat.
Más: bakker, ezek mennyi félliteres üdítőt isznak. Ekkora létszámra, ilyen mennyiségben miért nem nagyobb kiszerelésben vesznek?
-
Syntech #3104 szanalmas Aniko!rtl-rakta be a musorba!alig ért hozzá.48 kg azert ment odebb.De ha normalis csaj lenne vagy nő aki ki is nez vhogy tuti nem rakja igy odébb...Ien egyszeru!hajra alekosz te vagy a kiraly! -
#3103 Az a baj, hogy Alekosz hibázott, nehezen látja ezt be és még illúziókat kerget...nem egyszerű a csávó, az biztos. -
#3102 Alekosz kezdi átlátnia helyzetet... Annyira jó lenne komolyan ha nekik is megmutatnák odabent, és rájönne mindenki, hogy minden a kis .... anikó miatt van. Laci is rájönne, és jól elverné anikót xD -
#3101 inkább angyon bekonyakozott :DDD szarra se emlékszik sztem :D -
#3100 bizony-bizony, azt kéne. szembesülne a nagy fellökésével. egyébként ott Anikó is be volt baszva már szerintem és ezért is spilázta túl... -
#3099 igen, az nem ártana -
#3098 Ha Laci helyében lettem volna -.-
Mellesleg kurvára jó lenne, ha nekik is megmutatnák ezt az Anikó elleni merényletet... -
#3097 én meg már az Anikót :D -
#3096 bizony, azért rtl-nél sem csak hülyék vannak hálistennek, igy látszik,h ogy tapló-ancsit kéne kiebrudalni először, vagyis Alekoszt megjelölik, Ő meg kihívja ancsit és szépen kiejti :) -
#3095 hasonítasz a hisztike nőre -
bippo #3094 Ennyi, poénra kellett volna venni.
(Anikó meg no comment. Alapból be volt rágva Alekoszra, ez egy jó alkalom volt arra, hogy ellene hangolja a többieket.)
Lacinak meg kellett őriznie az alfahím szerepet, azonnal ugrott. Látszik mennyi elfojtott agresszió van benne.
Amit viszont nem értek. Ha ennyit sportol meg minden, akkor miért ilyen nagy a hasa.
Bazmeg, mennyi piájuk van. Egy házibulin nincs ennyi, mint ezeknél a napi adag. -
#3093 ennyi, és sajna sok ilyen típusú ember van, bár igaz ez inkább nőkre jellemző -
#3092 az előbb mutatták lassítva,h csak éppen hozzáért 2 ujjal ez az Anikó felfújta az egészet pff -
#3091 Engem kikészítenek ezek a csajok! Hol van a vagányság meg minden,hisztiznek,bolhából elefántot csinálnak. Alekoszt bírom,és mondom igaza van,ő próbált sok mindent de csak nyafognak,és ha mondják neki hogy okés nem lehet megérti,a múltkori megmondása is igaz volt,hiába vagy jófej,udvarolgatsz akármi,ezeknek nem az kell,de nem kellene játszani az agyukat.
Ez a székes eset is, egy nagy darab embert könnyebb fellökni,egy instabil széken. -
#3090 +1. ez így, hogy most végignéztük az "egészet" tényleg nagyon amper.
nem hiszem, hogy meg tudtam volna állni hogy leüssem alekoszt. -
Coolfire #3089 Lassítva..eheh...semmi nem volt.Köcsög kurvája felnagyította. -
#3088 Hálistennek, hogy megmutatták a tv nézőknek is, hogy mekkora lökésről is beszélünk. -
Dean Winchester #3087 am azt hittem h az évát fogom utálni a legjobban de zsuzsit :D
am bazdmeg tényleg alekosz alig lökte meg az anikót:S -
#3086 huh, gecc. nekem igy TV-n keresztül is óriási feszültség jött át, adrenalin robog a szervezetmeben ezerrel, akkor ezek mit élhettek át odabent?? ez nagyon éles szituáció volt gyerekek, műbalhéval indult, de ez nagyon komollyá vált egy (három) szerencsétlen mozdulattól... -
#3085 Ja de ugy látom másnak se jön be,nem százas az fix. -
bippo #3084 Balszerencsés volt, meg is lett azonnal Laci gyenge pontja.
(Az első 2nél nevetett Laci is, a harmadiknál meg felkapta a vizet. Szarul jött ki, mert Laci nem tartott ellen, és szarok ezek a fotelek, hátrabillent.)
Az egész kiindulópontja meg egy tipikus női hiszti. -
Dean Winchester #3083 lol :D
bazdmeg tényleg ilyen gagyi széket éppen meglököd azt már borul is :DDD
tuldramatizálják -.-