153993
ValóVilág 12
-
Coolfire #3082 Vazze hogy lehet így felfújni apróságokat.Ezentúl nézzük egy egymást levegőnek,meg ilyenek.
Szegény alekoszt most mindenki utálja.
Laci meg egy nulla a 4 danjával királykodik.Megrühelltem azt a nagy pofáját.Simán poénra lehetett volna venni az egészet,bocsi és kész.
Ennyi túldrámázást.. -
#3081 Hát bazdmeg micsoda problémájuk van ezeknek te jó isten-.-"
Itt tényleg bazdmeg "a lét a tét" pfff. Szánalom. -
#3080 Olivért meg nyalja laci seggét mert beszart!!!!!!!!! :D -
#3079 Az a fekete hajú új csak KURVÁRA IDEGESÍTŐ,ahogy játssza az okosat meg mindenkit oktat közbe egy normális mondatot nem bir megfogalmazni csak dadog. -
#3078 kemény volt :DD -
bippo #3077 "Figyelj oda a másik érzelmeire és senkit nem érdekel, hogy mit gondolsz." HE? -
Dean Winchester #3076 most leütném a zsuzsit :D -
#3075 most löki fel LAcit Alekosz :D -
bippo #3074 Pont az a csaj érzi úgy, hogy tárgyként kezeli őket, aki úgy kezdte, hogy műbrokit vitt be. Vicc ez a nő. (no meg ronda is) -
Dean Winchester #3073 ez a zsuzsi nagyon csunya :S -
#3072 nem -
bippo #3071 Na, most jön a műbalhé :) -
bippo #3070 Szandika azon aggódik, hogy mit szól az anyja, ha látta. (közben meg rúdtáncolásból él :) ) -
#3069 halljátok tényleg lecumizta Alekoszt a Szandika? :DD -
Syntech #3068 Te!Ez a zsuzsi sztem vak!Nem tudja miket beszél!!!!!!:@ -
Dean Winchester #3067 na mindjart kezdődik xD -
Syntech #3066 ALEKOSZ :XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3065 ja, olyasmi. szerencsére találtam működő streamet:) tudom nézni a vajóvijágot :) yipikájémádfákáá :D -
Shelton #3064 összevissza beszél, szerintem ő se tudja miről.. most próbálja kimagyarázni magát mert rájött, hogy rajta kívül senki nem volt ekkora paraszt.. mondjuk ezt majd meg látjuk az összefoglalóban. -
#3063 Nem tudom ki hogy van vele, de Zsuzsi szövegének most se füle-se farka...vagy csak Én nem értem eztet? -
#3062 azért köszi. ismerek párat, de általában azokat hamar letiltják, nem véletlenül persze. mindegy, akkor majd holnap otthon vagy ha a valóvilág.hu-ra felrakják részletekben még este. -
Shelton #3061 jah, jobbat nem tudok sajna -
#3060 sajnos nem:( -
bippo #3059 Ha nem is live stream, de műsor után fent lesz az összefoglaló, ahonnan viszonylag hamar meg tudja nézni, (még a munkából).
#3050: Ez a Zsuzsi de el van szállva magától. Csak tudnám mire. -
#3058 öö, ez meg nem jön be, mármint az ott lévő videókat sem látom, mert silverlight kell hozzá, az meg nincs a gépen és felrakni sem tudok sajnos. élő adás kellene, az még átjön a tűzfalon (rohadtul védett helyen vagyok, sok mindent tiltanak, de a stream még szokott menni) -
Syntech #3057 mivan? -
Shelton #3056 most -
#3055 tudna valaki adni egy olyan stream linket amin tudnám nézni a retekklubbot? érdekelne az összefoglaló, de melóba nincs tv-m. -
#3054 hideg kiráz attól a gecitnyelt hangjától, utálatos cigány -
#3053 egy patront mindegyik megér, bár teljes kielégülést nem ezektől várnék Én sem :) A szép külső nem mindig takar szép belsőt is...egyedül Gigi akiben nem csalódtam még eddig :) esetleg annyit, hogy Anikót fűzi, mer ugye az meg egy tapló :D -
Shelton #3052 most vele beszélget alekosz -
Coolfire #3051 Tehát összegezve:táskás szemek,logó segg és naribőr.
Hát azt a skufircot még át kell gondolnom.
Hmm..de azért nem dobnám ki az ágyból.:)
Belőle nézek ki egy jó kis coitust.
A többi csak szopni tud,baszni nem.És erre kényes vagyok...wehehhe.. -
Shelton #3050 ez a zsuzsi mekkora egy tapló cigány kurva.. -
#3049 legostobább az összes közül, most meg még jobban fogja játszani, mert azt hiszi, hogy húdejól megmondta a frankót Alekosznak. Szerencsétlent sajnálom már komolyan, most nagyon meg kell alázkodnia a sok pudri előtt... -
#3048 *tud -
#3047 szerintem beelszól az erős alkoholizálás, mind kint mind bent...tudd inni a csaj. -
Coolfire #3046 Páze akkor azért volt olyan ismerős.
Mert ha kúrtam volna,jobban kellett volna rá emlékeznem.:)) -
#3045 neki mindig is ekkorák voltak, csak ha kisminkeli magát akkor nem látszik:) -
Coolfire #3044 Én nem a vonatozás miatt írtam 0-24-et.
Csak meglepődtem,hogy eddig nyomták őket.
De elment az adás.. -
bippo #3043 Neki ilyen az arca, szinte mindig táskás. A bárban is ilyen volt.