153993
ValóVilág 12
-
Dean Winchester #3162 hhhehh öcsi az anyád fia (aki nálad fiatalabb) :D
-
Shelton #3161 anikó szétfogja tenni bécikének.. -
#3160 gombi vezet -
#3159 Anikó legyen már a bohóc... de szegény Alekosz vezet :\ -
Syntech #3158 na a romaleany rakapott a buzifaszra :D vicc :D -
bippo #3157 Élő adás alatti rész jobb oldalt. (Opera 11beta) -
#3156 Jó kis gizda csajszi,és gondolkodtam kire is hasonlít és ha mondjuk vörös,vagy sötétebb haja lenne Alyson Hannigan dublőre lehetne:-) -
Coolfire #3155 Küldeném az S.Q-ba lyuktágításra.Köcsög C.Kat.-os buzernyák..pföjjjj... -
Syntech #3154 ott a pont nálad öcsi!!!!!! király vagy! -
#3153 Na Béci is a fajtajellemző "tájszólással": "káják szerettem" XD -
#3152 nemszótam' -
Coolfire #3151 Ez a béci is egy faszszopó... -
Syntech #3150 Béci álmodozik...elobb dolgozni kene romagyerek, nem almodozni! -
#3149 most komolyan hol lehet szavazni a bohócra? egyszerűen nem találom :C -
Coolfire #3148 Aranyos,de az anális coitushoz fiatalka még.Vagy ki tudja.:) -
bippo #3147 -Adri szép lány?
-heeeee, helyes lány.
:)))))))) -
Dean Winchester #3146 hát rosszul látod :D mert van és volt is kutyám :D
de akkor se sírnák egy kutya miatt , főleg nem ugy h csak pár napja van velem :D mondom nekem a zsuzsi bőgése verte ki a bíztosítékot :D 2 nap utan sirni hááát behalok :D
-
Coolfire #3145 Szerintem meg addig fogja hergelni őket,hogy valamelyik megunja,és beengedi a lábai közé.
Hajrá Alekosz! -
#3144 Zsófinak jól áll ez az ülőpóz :D -
Shelton #3143 miért ne sírhatnának? -
Dean Winchester #3142 jaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pont a zsuzsika is sír aki 2 napja látja a kutyákat??????????????
loooooooooooooooooooool
egy shotit megérdemelne ő is -.- -
#3141 Ezt a Lilut is telibefosnám egyszer... -
#3140 látszik nem volt még kutyád vagy más háziállatod :) -
Syntech #3139 ZSUZSI MIOTA PLAYMATE?EZERSZER JOBB NŐK VANNAK EGY DISCOBA EJJSZAKA!ENNYI! -
Dean Winchester #3138 bazdmeg :S mit sirnak baszki egy kutya miatt? :S áááááh -
#3137 vicces,hogy pont a Zsuzsi mondta meg amikor ő is egy jó nagy ribi... -
bippo #3136 "nem értem a csajok miért fújnak ennyire rá" - mert Alekosz az a tipikus lúzer. És így a közeledése nemkívánatos. Jó vele haverkodni, mert közben vicces, de pasiként nem kell nekik. Zsuzsi megmondta, nem üti meg a szintet.
(paraszt volt, amit mondott, de a legtöbb embernél sajnos így működnek a dolgok.)
Kutya: Anikó első értelmes beszólása, hogy el kell osztani a kutyákat. -
#3135 Zsuzsi amúgy megdöntötte az egy perc alatt kimondott "érted" szó világ rekordját. Erőszakos análszexet neki is! -
Syntech #3134 ANIKONAK NINCS HELYE A VILLABAN!!!!!!!!RTL REMELEM OLVASSA EZT A KOMMENTET! -
#3133 az a baj, hogy mi csak 40-50 percet, de lehet sokat mondtam láttunk eddig tőle. ez kevés, nem tudjuk mit beszéltek Ők kettesben vagy csak keveset arról, még úgyis, hogy ment az éjszakai stream, ott se hallasz mindig mindenkit. szóval lehet igaza van, de az sem megoldás, hogy így lehurrogja, bár az is megfontolandó, hogy Alekosz meg ilyen típusú ember, hogy csak ebből ért és a szankcióból, a büntetésből. most amit láttam nagyon más, meg főleg az,hogy nincs benne pia, nem az motiválja, az is sokat számít. -
Shelton #3132 szánalmas kis hazug kurva ez az anikó, persze még mindig.. zsuzsika meg azzal próbált menőnek tűnni, hogy úgy beszélt alekosszal mint a kutyával.. az ilyen ribancok imádják megalázni azokat akinél úgy gondolják felsőbb rendűek.. -
#3131 végre egy kutya jobb helyre kerül... -
#3130 az lehet! és nem is szegnének meg vele szabályt, mert nem külvilági hír. :) -
#3129 Tuti nem! Ebben 100% biztos vagyok -
#3128 talán a hétfőn bemenő házaspárok elmondják... -
Coolfire #3127 Hát lesummázva,anikót ki kell lőni,mert megfertőz mindenkit a házban a hülyeségeivel.
Alekosz romantikus álmodozó(baszhatna),de ártatlan,nem értem a csajok miért fújnak ennyire rá.Bár anikó nagyon rátett a műbalhéval.
Olivér nagyot nőtt a szememben,mikor megmondta,ha egyedül is marad,kitart alekosz mellett,akármilyen hülye is.
Laci "visszaküzdötte" magát semleges pozícióba.:)
Szerintem a szavazók között alekosz most sok újat szerzett,ergo az ellenfél fog repülni,ha fog egyáltalán. -
#3126 Én egy dolgot vagyis embert nem értek és nem is csíptem a kezdetektől, ez pedig Zsuzsi. Mire föl szipulja Alekoszt meg h csúnya és hány tőle meg minden amikor őt nem is nagyon baszagotta, 1szer kérdezte tőle h nem-e költözne hozzá? Csak azért ne szapulja mert a többi lány is ezt csinálja. Uaahhhhhhhhh de nembíííírom!!! Nagyképű, szófosó stb... -
#3125 sztem is, amíg csinálja a "fesztivált" tuti befutó -
bippo #3124 Igen, Laciban óriási kontroll van. De ilyen hirtelen felgyülemlő haragot kontrollálni is kell.
Meg hiába hiszi el, hogy nem ő volt a célpont, még mindig azt gondolják, hogy Alekosz a feszültséget akarta levezetni. Bár lehet, mert lett volna oka rá, engem is bosszantana, ha egy picsa koholt vádakkal támadna, és senki nem hinne nekem. -
#3123 követelem, hogy játsszák be a meglökést!!!
(anikót még mindig dugnám azért, nem nagyon tud olyat csinálni, amitől ez változna. :PÖ