153993
ValóVilág 12
-
#4362 am télleg nagyon szar a nézettsége ennek? :D -
Syntech #4361 mien fejet vágnak :DDDD
jo kis csaj buli elkezdi :D -
Béka Benő #4360 Jah, azt hitték idén még nem lesz semmi. Ilyen állapotban lehetnek: -
Coolfire #4359 Hogy lett Zsófi villamester?Választották? -
Béka Benő #4358 Ok, de nem mind a 15-nek tart majd addig. -
cargame #4357 Loool azert erzik a lakok, h az RTL rendesen atcseszte oket...igazuk is van... -
#4356 Ejszakai videok??
nekem eleg lenne azok az osszefoglalo videok ami a valovilag.hu-n vannak...
Ha ezeket be tudod szerezni nekem normalis minosegben akkor elo fizetnek egy file sharing weboldalra... meddig is fut ez a vv4? -
#4355 nemtom mit agyaltok.. 6 hónapig fog tartani.. most lemegy egy ilyen szar, aztán januártól 2 hetente.. pont kijön a 6 hónap.. -
#4354 Anikónak szúrnám a púzóját :D -
#4353 Szandikánál azt szoktam érezni, hogy a kamerának játszik néha.. és még rusnya is nem utolsó sorban.. őt is szívesen látnám a villán kívül (mármint isten ments hogy ott is találkozzak vele) de a villából húzzon a faszba -
cargame #4352 De miert van mar kivalasztas??? nem 5-6 honmapig fog tartani a musor?? Most koltoztek be basszus... -
#4351 Meglátom Zsuzsit és rám jön a szarhatnék, olyan izgi szája van :D -
#4350 Az éjszakai videok nem érdekelnek? Amúgy ha meg lehetne oldani, hogy a letöltött összefoglalókat valahogy átküldjem.. -
Béka Benő #4349 Jajde rábaxik, aki Olira vagy Alekoszra tesz. -
#4348 kezdődik a kiválasztódás -
#4347 otthon voltam az elmult ket hetben ( tegnap jottem vissza) es az ido eltolodas miatt mindig koran keltem fel es valahogy elkezdtem nezni online az osszefoglalokat.
Eddig csak a big brother 1 es valo vilag 1 et lattam. itt amcsiban semmi ilyen nem erdekel, de most az emberek miatt megtetszett a vv4. Szeretnem nezni de igy valszeg sajne nem fog menni :( -
Suffering #4346 Éva amugy meddig huzta a bár 2.0-ban? hamar kiszavazták onnan? -
#4345 Persze, nem kérdés egy preventív erőszakos mélytorok hatékony alkalmazása, hogy kicsit tudja hova tenni vibrátoros lelkivilágát, de néha magába szállhatna és reálisan láthatná a dolgokat, hogy mégis csak egy utolsó kaucsukgirl... -
#4344 a kérdés hogy előtte vagy utána?nem mindegy -
#4343 honnan töltöd le? nincs más megoldás?
ha szeretted nézni, tényleg rossz lehet :( -
#4342 ha Amerikában(főleg ha Floridában) lennék, akk a legutolsó gondolatom lenne az, hogy valóvilágot nézzek :)
sztem nem neked kell irigyelni minket -
#4341 Amugy mier tuntettek el a valovilag chatjet? -
#4340 563 új hsz?? mióta nem jártam itt? -
#4339 hat.. sajna en mar nem is tudom tovabbnezni ezt. Visszarepultem amcsiba es innen 2 ora alatt tudott 3 percnyi videot letolteni :(((((((( -
#4338 Azért valószínűleg Zsuzsi tényleg sokmindenkinek tetszik kint, különben nem lenne ekkora a pofája.. -
#4337 "MG42-vel lőném a mocskos pofáját," ezek a szövegek zseniálisak:D:D
egyébként egyetértek retek kurva még hogy bombanő -
#4336 Most ha választanom kéne inkább Zsuzsit vinném párbajra Alekosz helyében.. Zsuzsi idegesítőbb jelen pillanatban.. de a következőnél mindenképpen követnie kell Anikónak is. Szerencsére egyiknek sincs esélye Alekosz ellen. -
#4335 En elsonek Anikot es Zsuzsit szavaznam ki a tobbiek elmennek, talan meg Jerzyt is -
#4334 Alekosz a döntőig fog menni, akárcsak Olivér az ilyen Zsuzsiféle ótvarkurvákat a legelején ki fogják szórni, hisz ő csak egy toprongyos ci.....MG42-vel lőném a mocskos pofáját, de azért egy száraz análban még részesíteném :D -
#4333 az lehet, de szerintem bárkit lever -
V4Sutas #4332 hát én ilyen gusztustalan nőt mint ez a cig.ánykurwa zsuzsi még életembe nemláttam
szerintem esélyes hogy Alekoszra pakolja a legtöbb szavazatot a sok degenerált -
#4331 így rendben van, de azért nem néz ki jobban :) -
Coolfire #4330 Ő a legjobb...bár bottal sem piszkálnám meg..:) -
#4329 Szandika? .................... -
Coolfire #4328 Azért van bécike bezsongva.
Fog szerezni egy erényövet valahonnan.:) -
#4327 ez ma unalmas volt... -
Coolfire #4326 Ő megpiszkálta volna.Nem adja fel.Bár nem tudom szegénykém mit eszik ennyire rajta.Szerintem a többi lány jobban néz ki-zsuzsin-kívül. -
kalap765 #4325 Dehát igy kellett ennek lennie mivelhogy Gigi Erzsivel szimpizik, igy van esély a kefére. -
Béka Benő #4324 Leonidász,te buzi íjász !
Na Vedd csak fel a mami gönceit ! -
kalap765 #4323 Teganp ha nem lett volna megbundázva a szavazás most Alekoszt láthattuk volna Erzsi helyébe. NA az érdekes lett volna.