153993
ValóVilág 12

• rooney8
    am télleg nagyon szar a nézettsége ennek? :D
  • Syntech
    mien fejet vágnak :DDDD
    jo kis csaj buli elkezdi :D
  • Béka Benő
    Jah, azt hitték idén még nem lesz semmi. Ilyen állapotban lehetnek:
  • Coolfire
    Hogy lett Zsófi villamester?Választották?
  • Béka Benő
    Ok, de nem mind a 15-nek tart majd addig.
  • cargame
    Loool azert erzik a lakok, h az RTL rendesen atcseszte oket...igazuk is van...
  • CSOCSO
    Ejszakai videok??

nekem eleg lenne azok az osszefoglalo videok ami a valovilag.hu-n vannak...

Ha ezeket be tudod szerezni nekem normalis minosegben akkor elo fizetnek egy file sharing weboldalra... meddig is fut ez a vv4?
  • gibson9
    nemtom mit agyaltok.. 6 hónapig fog tartani.. most lemegy egy ilyen szar, aztán januártól 2 hetente.. pont kijön a 6 hónap..
  • F E R I
    Anikónak szúrnám a púzóját :D
  • gibson9
    Szandikánál azt szoktam érezni, hogy a kamerának játszik néha.. és még rusnya is nem utolsó sorban.. őt is szívesen látnám a villán kívül (mármint isten ments hogy ott is találkozzak vele) de a villából húzzon a faszba
  • cargame
    De miert van mar kivalasztas??? nem 5-6 honmapig fog tartani a musor?? Most koltoztek be basszus...
  • F E R I
    Meglátom Zsuzsit és rám jön a szarhatnék, olyan izgi szája van :D
  • Justin Case
    Az éjszakai videok nem érdekelnek? Amúgy ha meg lehetne oldani, hogy a letöltött összefoglalókat valahogy átküldjem..
  • Béka Benő
    Jajde rábaxik, aki Olira vagy Alekoszra tesz.
  • pajti
    kezdődik a kiválasztódás
  • CSOCSO
    otthon voltam az elmult ket hetben ( tegnap jottem vissza) es az ido eltolodas miatt mindig koran keltem fel es valahogy elkezdtem nezni online az osszefoglalokat.

Eddig csak a big brother 1 es valo vilag 1 et lattam. itt amcsiban semmi ilyen nem erdekel, de most az emberek miatt megtetszett a vv4. Szeretnem nezni de igy valszeg sajne nem fog menni :(
  • Suffering
    Éva amugy meddig huzta a bár 2.0-ban? hamar kiszavazták onnan?
  • F E R I
    Persze, nem kérdés egy preventív erőszakos mélytorok hatékony alkalmazása, hogy kicsit tudja hova tenni vibrátoros lelkivilágát, de néha magába szállhatna és reálisan láthatná a dolgokat, hogy mégis csak egy utolsó kaucsukgirl...
  • HTS s3rg1nh00
    a kérdés hogy előtte vagy utána?nem mindegy
  • Justin Case
    honnan töltöd le? nincs más megoldás?

ha szeretted nézni, tényleg rossz lehet :(
  • Tyler1
    ha Amerikában(főleg ha Floridában) lennék, akk a legutolsó gondolatom lenne az, hogy valóvilágot nézzek :)
    sztem nem neked kell irigyelni minket
  • SirAlo
    Amugy mier tuntettek el a valovilag chatjet?
  • bigapó
    563 új hsz?? mióta nem jártam itt?
  • CSOCSO
    hat.. sajna en mar nem is tudom tovabbnezni ezt. Visszarepultem amcsiba es innen 2 ora alatt tudott 3 percnyi videot letolteni :((((((((
  • Justin Case
    Azért valószínűleg Zsuzsi tényleg sokmindenkinek tetszik kint, különben nem lenne ekkora a pofája..
  • Effe88
    "MG42-vel lőném a mocskos pofáját," ezek a szövegek zseniálisak:D:D
    egyébként egyetértek retek kurva még hogy bombanő
  • gibson9
    Most ha választanom kéne inkább Zsuzsit vinném párbajra Alekosz helyében.. Zsuzsi idegesítőbb jelen pillanatban.. de a következőnél mindenképpen követnie kell Anikónak is. Szerencsére egyiknek sincs esélye Alekosz ellen.
  • SirAlo
    En elsonek Anikot es Zsuzsit szavaznam ki a tobbiek elmennek, talan meg Jerzyt is
  • F E R I
    Alekosz a döntőig fog menni, akárcsak Olivér az ilyen Zsuzsiféle ótvarkurvákat a legelején ki fogják szórni, hisz ő csak egy toprongyos ci.....MG42-vel lőném a mocskos pofáját, de azért egy száraz análban még részesíteném :D
  • shevy
    az lehet, de szerintem bárkit lever
  • V4Sutas
    hát én ilyen gusztustalan nőt mint ez a cig.ánykurwa zsuzsi még életembe nemláttam

szerintem esélyes hogy Alekoszra pakolja a legtöbb szavazatot a sok degenerált
  • Justin Case
    így rendben van, de azért nem néz ki jobban :)
  • Coolfire
    Ő a legjobb...bár bottal sem piszkálnám meg..:)
  • Justin Case
    Szandika? ....................
  • Coolfire
    Azért van bécike bezsongva.
    Fog szerezni egy erényövet valahonnan.:)
  • Justin Case
    ez ma unalmas volt...
  • Coolfire
    Ő megpiszkálta volna.Nem adja fel.Bár nem tudom szegénykém mit eszik ennyire rajta.Szerintem a többi lány jobban néz ki-zsuzsin-kívül.
  • kalap765
    Dehát igy kellett ennek lennie mivelhogy Gigi Erzsivel szimpizik, igy van esély a kefére.
  • Béka Benő
    Leonidász,te buzi íjász !
    Na Vedd csak fel a mami gönceit !
  • kalap765
    Teganp ha nem lett volna megbundázva a szavazás most Alekoszt láthattuk volna Erzsi helyébe. NA az érdekes lett volna.