153993
ValóVilág 12

• barnuska665
    Évi.remélem te maradsz bent,nem a sok hisztis kurva
  • RatBaG #6468
    jjippííí van adás! oli meg ali az ágyban fekve dumálnak.
    oli: lehet, hogy ez az egész egy kísérlet... na jó, tudom, hogy ez egész a pénzről szól, milliárdok...
    BAZINGA! sötétítés :DDDDD no komment, kabaré az egész...
  • wesker24
    Egyébként én is olyan vagyok hogyha valakivel problémám van akkor a szemébe mondom ! Nem pedig a háta mögött szapulom az egészet !

• bigapó
    figyelj, egyszerű a képlet, papucs a csávó otthon, anyuci lekapja a tíz körméről ha 1 méternél közelebb megy hozzá egy csaj, nem nehéz összerakni. Régen Én is voltam ilyen szituban, aztán megembereltem magam, oszt megmondtam a frankót :)
    Nem csak ezzel az indokkal, volt ott más is, csak az már a háttérbe van, de ez is mindegy, nem ez jön le, mert csak ezt vágják be, hiszen ez az érdekesebb.
    a bosszú meg visszafelé fog elsülni.
  • wesker24
    Igyvan azért mert kapták ezt az ujság irós feladatot és Éva komolyan vette az egészet és kiadta magából a feszültséget !

Amennyit itt leadnak nekünk megvágva és cenzurázva igy nem lehet megismerni egy embert !
  • wesker24
    Na ebben egyetértek !

Viszont ott akkor Gombi volt egy barom hogy tul komolyan vette azt a dolgot is ! Mer Éva csak poénból csinálta az egészet !

És Éva azért is akadt ki mert ezzel az indokkal rakta rá jelet !

És igy állt bosszut kölcsönkenyér visszajár még ha elég erős is lett !
  • bigapó
    igy meg sem lehet ismerni az igazi embert aki ott bent lakozik, mert mindent kikapcsolnak. kapsz napi 55 percet összevágva és abból ítélkezz, mert a nagy többség abból fog. ferde itt már minden...
  • bigapó
    bárcsak tudnám nézni azt amin nincs ilyen gomb...
  • wesker24
    Ez teljesen egyértelmű ! xD
  • bigapó
    Éva nőiességében lett megbántva, mert nem hagyta Gombi, hogy táncoljon neki, ezért most bosszút állt, gombi ezen lovagolt 2 órát, mert a romák a családért ölni tudnának...és ezután lett adásszünet :)
    erzsi összefoglalása volt, nem másé és az rtl fél a büntitől :)
  • RatBaG #6459
    kimondta hogy romák, és egyből elsötétítés :DDDDDDDD
  • wesker24
    Vazze megint témánál vagyunk ! xD
  • bigapó
    jó lenne leállni ezzel, zsuzsitól tanulta, nem nagy dolog...
  • bigapó
    persze, mert ostoba Éva mikor a sminkbe volt azt hallotta, hogy szenteste dolgozni fognak, tehát logikus, hogy akkor lesz a kiszavazóm...
  • bigapó
    nem vagy nem mutatták. még gina-kristófék sem.
  • Ironman2
    Volt már szex?
  • wesker24
    Igen jóccakát ! xD
  • xido
    Na mára én feladom minden nemű kukkolásomat...érted?
  • wesker24
    Én nem fujtam fel volna ennyire irhatnak akármit is az elején lehet hogy bosszantana de utána már nem foglalkoznák vele ennyi !

Mert az ujságirók már csak ilyenek !

Szerintem Éviből profi újságiró válna az biztos ! xD
  • xido
    értem:D
  • wesker24
    Ez egy játék ez is a taktika része !

Nem lehet mindenki öszinte ember a villában !
  • xido
    juuuj..leo kezdi kiismerni olivért,ezért nem poénkodott ma már vele...oli bele fog rokkanni:)
  • xido
    de most megy Évi pletykálása is,meg kétszínűsége:)
  • wesker24
    Na jó be lehet fejezni ! XD

Érted ? xD
  • wesker24
    Jó nem szép dolog amit Éva müvelt de hát komolyan vette ezt a dolgot és ennyi ! Bcocsánatot kért a történtekért amit irt és kész !
  • xido
    megint anyámat fogja szidni..érted?:)
  • kastil
    buzi, aki utalja a csaladjat, es most probal mindenkit meggyozni az ellenkezőjéről
  • bigapó
    szűnjé már meg
  • bippo
    Elmegyek aludni. Érted?
    Késő van már. Érted?
    :)
  • Coolfire
    Én oli helyében homlokon rúgnám...
  • xido
    érted?:)
  • wesker24
    és még Éva a rossz meg a gonosz jó lehet hogy egy számitó ribanc de ennyi de már Gombi kezd rohattul szánalmas lenni már leütöttem volna egy szivlapáttal ! XD
  • Coolfire
    Hányszor mondta,hogy ÉRTED?
    Ekkora egy tirpákot..be kéne varrni a pofáját.
  • TottiZsolt
    Gyűlöletből kitörölték az előző hozzászólásomat.

Érted?!
  • eLiXir
    Ez most egy 2 perces felvétel újra és újra lejátszva? :D
  • Oszi
    beakadt a szalag nála...érted?:D
  • bigapó
    így van, akkor kellett volna, tőlem meg is kapta volna, ne aggódj, ebben gyenge a Gombi, de ettől még nem szépet művelt Éva. Amit most mond Gombi az a lényeg, szeressük úgy a családtagjainkat mintha az utolsó pillanatot kapnánk el, ez hiányzik nagyon sok emberből ma...engem is ez zavar leginkább.
    egyébként mindenki azt kapja vissza amit ad, ezért kedvelik többen bent Gombit és ezért kedvelik kevesebben Évát, ez egyenes arány, nincs min agyalni.
  • Coolfire
    KOmolyan mondom valaki üsse már le gömbit,mert az lesz a vége,hogy egy rakétát a villára küldök.:))
  • bippo
    Érted? Érted?Érted? Érted?Érted? Érted?Érted? Érted?Érted? Érted?

Értjük, csak kussoljál már! Let it go!
  • Oszi
    Gombi= NEW KOZSÓ!:D