14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • geronimo77
    Lehet de a fehér meg az ezust nem néz ki jól egymás mellett. ezért kell hozzá keverni egy kis kéket meg Kata kívánsága szerint egy kis lilásat.

Szerintem tudja milyen jól repul. Profi a csaj.
  • Clidey
    Rátapintottam a gyenge pontodra asszem'...igaz?
    És ha tudnád milyen jóóóóóóóóóól repül!

Olvastam lentebb...szerintem Kairys bácsi Su-31-ese nemes egyszerűséggel ezüst nem pedig szürkéskék vagy mi...
  • Kata
    íííjj, és Su-31-ese van a srácnak!!!
  • Kata
    (nyomdahiba: ...pár centire a talajtól...)
  • Clidey
    Ezeket R/C modell-szimulátor progival repültem. Nagyon hasznosak télvíz idején a gyakorlatban tartásra ;-)
    Nade azért van ám igazi is!

• Tikal #973

• CSOCSO
    tudnatok ezeknek a szemeteknek meennyire komoly reklamjuk van a tv ben.. mindegyik csapatnak a goarmy az us navy meg mittom mik vannak meg.. mindegyiknek olyan fasza hangulatu reklamja van a tv ben hogy csatlakozz hozzank) hogy az ember amerikaban szinte vagyik a sorozasra!!!eskuszom ha lennek ugy 80 kilo akkor siman mennek en is.. ARGHHh
  • CSOCSO
    amugy nemtom ki emlexik azokra a kepekre amikor a fenykepeken a nagy repcsi mondjuk 30-40 meterrel repul el az emberek felett.. jelentem ma pont ilyet lattam!! igaz autopalya van a repcsiter elott de akkoris szinte rankesett a gep:)
  • CSOCSO
    LOAAAAAL GECC:)))
    nemtom.... neha az emberek akaratlanul is olyan hangsullyal olvassak a szoveget ( megha eletukben eloszor is) hogy... szoval hogy pont poenos lesz.. pls itt ez a kep:

a szoveg Walakitol :
    "Hoppá hoppá hoppá eeegy laza csapatást láthatunk kedves nézőink, a pilóta hihetetlen precizitással csúsztatja a 747-est"
    ezt az egeszet alapbol ugy kezdtem el olvasni mintha knezi olvasna fel a tv ben vagy valami:))) kurvanagyot rohogtem!:)
  • Kata
    Nem rosszak! Milyen programmal csinálták ezt?
    A cap222-es valósághűbb manővereket csinált, bár az igazi műrepülésben mellőzik a víszintes fordulókat. No meg pár centire a légcsavaron függeszkedést is csak ilyen rádiós modellekkel lehet kivitelezni. :)
  • Clidey
    Sziasztok!
    Ha már makettezés, elfér egy kis modellezés is?
    http://invitel.hu/dental/extra300l_freestyle.WMV
    http://invitel.hu/dental/cap222_freestyle.WMV
    Üdv,
    T.
  • antijedi
    az tul egyszerü lenne :)
  • DecenS
    LSL, a hozzászólás alját a közérthetőség oltárán feláldozva... nem találnál rá a kedvünkért a "Válasz" gombra? :)
  • LSL
    mivan? miről beszélsz?
  • Punker
    szerintem meg halálos bűn, az ilyen dolgokért a középkorban máglyán égették meg az embereket..... :))
  • LSL
    Vááá zsiráff
  • geronimo77
    Szóval nem szeretnél egy ilyet RedBullosan? Szerintem tök jó lenne.

Vagy esetleg szeretnél valamilyen eredeti háborúsat?
  • Punker
    az összes II. vh.-s cucc

• geronimo77
  • LSL
    de ez is szép.....
  • LSL
    Nekem akkor is ez a kedvenc
  • geronimo77
    Drága vagy!
  • LSL
    De legalább beraktad
  • geronimo77
    Köszi, mint a lábléc mutatja ezek nem az én munkáim. De azért köszi az elismerést. Jól esik.
  • Kata
    A tiéd szebb ezeknél, szebb mindnél! Úgyhogy nyugodtan tehetsz még be ilyeneket! Nekem tetszenek!
  • LSL
    Isten vagy Geronimo
  • geronimo77
    Nem rakok be többet mert akkor látni fogod hogy amit én csináltam az nem is olyan szép.
  • Kata
    Nagyon szépek!!
  • geronimo77
  • geronimo77
  • geronimo77
  • Kata
  • geronimo77
    Nocsak, nocsak! Mit találtál?!
    Szép.
  • Kata
  • Kata
  • Kata
  • Kata
  • I.C.ram
    Ejj de vaskalapos itt valaki... ez nem az index!

• Kata
  • Kata