14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Lehet de a fehér meg az ezust nem néz ki jól egymás mellett. ezért kell hozzá keverni egy kis kéket meg Kata kívánsága szerint egy kis lilásat.
Szerintem tudja milyen jól repul. Profi a csaj. -
Rátapintottam a gyenge pontodra asszem'...igaz? 
És ha tudnád milyen jóóóóóóóóóól repül!
Olvastam lentebb...szerintem Kairys bácsi Su-31-ese nemes egyszerűséggel ezüst nem pedig szürkéskék vagy mi... -
íííjj, és Su-31-ese van a srácnak!!!
-
(nyomdahiba: ...pár centire a talajtól...) -
Ezeket R/C modell-szimulátor progival repültem. Nagyon hasznosak télvíz idején a gyakorlatban tartásra ;-)
Nade azért van ám igazi is!
-

-
tudnatok ezeknek a szemeteknek meennyire komoly reklamjuk van a tv ben.. mindegyik csapatnak a goarmy az us navy meg mittom mik vannak meg.. mindegyiknek olyan fasza hangulatu reklamja van a tv ben hogy csatlakozz hozzank) hogy az ember amerikaban szinte vagyik a sorozasra!!!eskuszom ha lennek ugy 80 kilo akkor siman mennek en is.. ARGHHh -
amugy nemtom ki emlexik azokra a kepekre amikor a fenykepeken a nagy repcsi mondjuk 30-40 meterrel repul el az emberek felett.. jelentem ma pont ilyet lattam!! igaz autopalya van a repcsiter elott de akkoris szinte rankesett a gep:) -
LOAAAAAL GECC:)))
nemtom.... neha az emberek akaratlanul is olyan hangsullyal olvassak a szoveget ( megha eletukben eloszor is) hogy... szoval hogy pont poenos lesz.. pls itt ez a kep:

a szoveg Walakitol :
"Hoppá hoppá hoppá eeegy laza csapatást láthatunk kedves nézőink, a pilóta hihetetlen precizitással csúsztatja a 747-est"
ezt az egeszet alapbol ugy kezdtem el olvasni mintha knezi olvasna fel a tv ben vagy valami:))) kurvanagyot rohogtem!:) -
Nem rosszak! Milyen programmal csinálták ezt?
A cap222-es valósághűbb manővereket csinált, bár az igazi műrepülésben mellőzik a víszintes fordulókat. No meg pár centire a légcsavaron függeszkedést is csak ilyen rádiós modellekkel lehet kivitelezni. :) -
Sziasztok!
Ha már makettezés, elfér egy kis modellezés is?
http://invitel.hu/dental/extra300l_freestyle.WMV
http://invitel.hu/dental/cap222_freestyle.WMV
Üdv,
T. -
antijedi #967 az tul egyszerü lenne :) -
DecenS #966 LSL, a hozzászólás alját a közérthetőség oltárán feláldozva... nem találnál rá a kedvünkért a "Válasz" gombra? :) -
mivan? miről beszélsz? -
szerintem meg halálos bűn, az ilyen dolgokért a középkorban máglyán égették meg az embereket..... :)) -
Vááá zsiráff
-
Szóval nem szeretnél egy ilyet RedBullosan? Szerintem tök jó lenne.

Vagy esetleg szeretnél valamilyen eredeti háborúsat? -
az összes II. vh.-s cucc

-
-
de ez is szép.....
-
Nekem akkor is ez a kedvenc
-
Drága vagy!
-
De legalább beraktad -
Köszi, mint a lábléc mutatja ezek nem az én munkáim. De azért köszi az elismerést. Jól esik.
-
A tiéd szebb ezeknél, szebb mindnél! Úgyhogy nyugodtan tehetsz még be ilyeneket! Nekem tetszenek! -
Isten vagy Geronimo
-
Nem rakok be többet mert akkor látni fogod hogy amit én csináltam az nem is olyan szép.
-
Nagyon szépek!! -
-
-
-
-
Nocsak, nocsak! Mit találtál?!
Szép.
-
-
-
-
-
Ejj de vaskalapos itt valaki... ez nem az index!
-
-