14128

A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Air Nippon

-
néha. Baje? -
Mindegy, valami szép kékes-szürkés-lilás árnyalatot ha kikeversz, az tökéletes lenne. :)
Nem, RedBullos nem kell! :) -
Tudod Kata, ez lesz a következö. Nekem itt a minta kékes-szurkének tunik.
SU-31-7710.jpg)
Szertnél RedBullosat is (Su-26)? Tegnap azt mondtad az tetszik. Azt hiszem van otthon egy pár redbullos makett-matricám.
-
peet69 #854 téged is látni ? -
Én nem tudok ilyet csinálni... :/ -
Akkor majd Kata csinál nekem, BEEEE!!
-
De igen :DD
Na jó én is csak vicceltem :) -
Örülök hogy sikerült örömet szereznem
-
Ez most repülős,vagy szerelmes téma?
-
Gero: Nekem nem csinász egyet? :DDDDD
Najó csak vicceltem :) -
Megkaptam a kis makettet, és büszkén jelenthetem, hogy fantasztikus munka, és eszméletlen jó lett a festése!! És olyan kis aranyos tüncibünci!! [Kata olvadozik] 

-
Kata!
#839?? -
Hát igen, az olyan kis családias. Arról a tájat lehet nézegetni, De hosszab távon szerintem a másik kényelmesebb. (és több hely is van benne :) -
Nekem nagy álmom körbeutazni a földet barátokkal egy Caravannal. Ha repcsi nem is jönne össze, akkor marad egy 110-es Land Rover Defender :) -
Nekem van saját amit én raktam össze 
Mondjuk ezekhez képest... -
Ez túl gyors nézelődni, meg magasan kell vele repülni. Szerintem amit én raktam be, kicsit meghittebb, ha lehet rá ilyet mondani. -
De egy ilyennel is körbefurikáznám veled a földet

-
Köszi!! Húú de elfogadnék egy ilyen gépet!!!!!! -
Ez csak nem egy célzás arra, hogy szeretnél egy F-15-öst is?
Végülis van egy itthon amit kb. 8 éve kezdem el, ha gondolod befejezem. Persze az már tényleg hosszabb idő lesz.
?? -
A jövő héten kibérelek egyet. Aztán kipróbáljuk mit is tud a madárka. (Meg hogy mire van hely benne) 
-
többi kép itt -
-
-
-
-
őőő mire gondolsz ? :) -
hehe ilyen áll a garázsban. :) -
-
Kedvenc Hidroplánom a Caravan, amit használnak Alszkában, meg Afrikában is, bár afrikában nem a hidroplán változatot :D -
Valaki linkeljen már lécci BAZINAGY hidroplánokat! -
Én holnap du. kapok egyet tőle. Igazit!
-
Ez a #808
még kérek ilyet!
-
japán kezdő műrepülő kötelék 
-
Aranyos, hangulatos kisgép. Szívesen kirándulgatnék egy ilyennel. :) És ahogy elnézem, a fülkében másra is van hely... 
-
A Ruslan és egy Sukhoi
-
Bal 3, erős kanyar. A Mrija befordul a konyhába enyhe kondenzleválással.
-
Rázós út volt, az utasok kutyául érezték magukat...
-
Mikor Pistike a pilótafülkébe kéreszkedett, még nem tudta, hogy Tahyo Hiramato veterán kamikaze pilóta vezeti a gépet...
kép -