221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
-
#21 Tuvok, és mikor láthatunk képeket rólad és a feleségedről ? -
#20 Bocs, jogos, igaz. -
#19 Félreértettük 1mást asszem!
Én az egy éjszakás, pár hetes/hónapos VISZONYRA gondoltam, hogy ez egy kutya MEGCSALÁS szempontból.
Tehát ha a kedves egy éjszakára csal meg, vagy hosszabb ideig elidőz MELLETTEM valaki másnál, az nálam tök mindegy!
Te meg a kapcsolatra értetted... -
#18 Ez a kettő nálam is, de a több éveset azért elkülöníteném ezektől. :) -
#17 Lényegében tök mindegy!
Egy éjszakás, vagy hetekig-hónapokig titkolt viszony.
Nálam egy kutya. -
#16 Van, amelyik nem derül ki, de aki nem ismeri annyira a párját, hogy ne vegye észre, az meg is érdemli, hogy megcsalják. Persze nem egyéjszakás, meg pár hetes dolgokra gondolok. :))) -
#15 Nagy igazság! :-) -
#14 Légy ellenpélda, kívánom!
Annyi még, hogy a megcsalás nem minden esetben derül ki.
Viszont szerintem majd minden esetben megismétlődik.
Személyes tapasztalat (mármint az én oldalamról)... -
#13 így van,jelszavunk:
"hosszú a kispad,erős a cseresor" :-D -
#12 Egyébként ha nem lennének személyes tapasztalataim, akkor abszolút egyetértenék veled. -
#11 Legyek ellenpélda. :) -
#10 A megcsalást (ha kiderül) csak egyféleképp szabad kezelni:
ÁGYŐ!
Indoklás: Ha megtette egyszer, megteszi mégegyszer! Nincs apelláta!
Viszont van egy bibi, amit szerelemnek hívnak.
Na az képes eltorzítani az objektív látást és olyan hülyeségeket kreálni, mint megbocsátás, elnézés.
NEM SZABAD!!!! Csak többet fogsz szenvedni! -
#9 Huh, hát ezekről hosszan lehetne írni. :)
Azt nem tudom, hogy ha újra megtörténne (bár valószínűtlen, de jobb félni, mint megijedni), fogalmam sincs, hogy a megcsalás útálata, vagy az iránta érzett dolgok lennének-e erősebbek. Ez biztosan függne a körülményektől, kivel, miért, hogyan, mit, stb. Bár nálam a megcsalás eredendő, és megbocsáthatatlan bűn volt mindig, mégis megtettem.
Hát a bizalom. Mivel már nagyon hiányzott, így hamar meg tudtam bízni benne, bár sok alkalommal előjött a dolog, de sikerült megbeszélni, nem akartam, hogy érezze, hogy nem tudok megbízni benne. De ezen túlléptünk.
A féltékenység megint más tészta, az már sűrűbb, ha valaki csak ránéz, vérben áll a szemem. Bennem van a félsz, hogy valaki megpróbálja, vagy el is veszi tőlem. Próbálkozások mindig voltak, sőt, odáig is elmentek, hogy tőlem kérték el a telszámát, igaz az illető nem tudta, hogy ki vagyok, persze el lett küldve a halál f*szára. Bnőm másik városba jár egyetemre, és mivel nemtom ellenőrizni, hogy ott mik történnek, ezért kénytelen vagyok bízni benne, de persze 1-2 ottani ismerőst megkértem, hogy figyeljen oda rá. (Nem feltétlenül más pasik miatt, hanem ha este jön haza, vagy el kell vinni valahová és én nem érek épp rá.) -
Bhalage #8 jo topic
:] -
Dark Avenger #7 köszönöm nem kell bekopizni elolvastam! és nagyon tetszik!:-) amire kiváncsi lennék az, hogy mi maradt meg számodra tanulságként az esetből, a megcsalással kapcsolatban. hogyan kezelnéd ha megint előfordulna? féltékeny vagy-e még és bizalmatlan stb.? -
#6 Bár nem szeretem a múltat hánytorgatni, de ha érdekel, bekopizom. -
#5 #2032 és #2036 itt. -
Dark Avenger #4 az mit jelent, hogy szeretni fogod? csak nem valami személyes rosszélmény? szeretettel várom a topikba a történetedet, ha van! -
Dark Avenger #3 Sziasztok!
Jöhet ide minden ami eszetekbe jut a témával kapcsolatban: megtörtént esetek, tanácsok stb. -
#2 Szeretni fogom ezt a topikot...