221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
-
#141 és ,ha ez így van -ahogy mondod ,- nem fogod érzelemben teljes emberként érezni magad ,habár ezt sohasem fogod bevallani magadnak ... -
#140 tudod ,a szerelem elmúlik és helyette jobb a szeretet és tisztelet és megszokás és az az érzés ,amikor néha úgy érzed ,hogy nem tudod nélkülözni (mindemellett jöhet a kisebb vita is mivel az azt mutatja ,hogy attól függetlenül külön egyéniségek vagytok ...) -
#139 Lépj tovább .....Ha még nem léptél!!! szerintem magadnak hazudsz,hazudtál...... -
#138 Én nemtom már. -
CK1 #137 Én ugyvagyok vele hogy inkább pad alatt legyek, mit hogy ösze legyek zavarodva :P -
#136 Ha valakit meg tudsz csalni, nem szereted igazán. Különbséget kell tenni, a testi függés (kolléga), a megszokás (régi bnő) és a szerelem között.
Szerintem jegeld ezt a dolgot mindkét lánnyal egy darabig. Bár a régi bnő nem tudom mit szólna ezek után, ha azt mondanád neki, hogy bocs, de gondolkodnom kell...
De ebből szerintem is csak a két szék közül a pad alá lesz. -
#135 huh bazeg, bocsi, rossz helyre linkeltem. Haditechnikába ment volna. -
#134 Ezt láttátok, srácok? Amúgy mi az a camouflage? -
#133 hálazégnek -
nickandris #132 egy nap arra ébredhetsz, hogy egyedül maradtál... -
FFX #131 ...akkor annyi nekije :O -
#130 javaslat:mormon egyház -
CK1 #129 Hát figy, én a helyedbe eldönteném h melyiket választom, mert mind2 nem állapot. Elkéne döntened, hogy szereted e valamelyiket, ha meg ugyérzed mind2 iránt érzel valamit, akkor meg gondolkodj ugy hogy ha a vesédet kéne odaadni valamelyiknek, és döntsd el melyiknek adod oda :) Ez a kapcsolat, egy idő után az agyadra fog menni, és ez hat mind2őre, ezért kell elkerülni h az agyadra mennyen, szvsz válassz!!! -
#128 házinyúlra nem lövünk -
Kócoska #127 Üdv mindenkinek!
Amennyiben zavarhatok, leírnék egy kis történetet. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. 2 évig éltem együtt egy nap híján egy leányzóval. A kapcsolatunk romantikus és harmónikus volt a szex is megfelelt. Tudni kell, hogy nem úgy kezdődött az egész hogy egymásba szerettünk, hanem csupán egyszerű szimpátia során alakult ki valami.
Lényeg a lényegben, hogy 2004.december 31.-én a munkahelyemen ezidáig számomra közömbös kolléganőmmel, hosszasan társalogtam majd mivel egyre többet és többet tudtunk meg egymásról az idők során pár nap alatt bizseregni kezdett köztünk a levegő. Amikor megláttuk egymást égett a testem kiszáradt a szám és Ő hasonlóképpen érzett irántam. Tudta, hogy tartós kapcsolatban vagyok viszont azt is tudta, hogy ez a kapcsolat jelenleg a mélypontján van. Nem figyeltünk már annyira egymásra, nekem csak a net és a munka, neki pedig a munka és a net. Hibás voltam és a mai napig is hibásnak érzemmagamat amiatt, hogy így alakultak a dolgok.
Februárban közöltem vele, hogy megismerkedtem valakivel és hogy nem szeretném megcsalni és ezért inkább véget szeretnék vetni kapcsolatunknak. Fájt amit akkor éreztem és nem tudtam mit is teszek valójában. Elköltöztem tőle egy albérletbe ahol 3 hétig maradhattam. Eggyött laktam a kolléganőmmel. Azt kaptam tüle amire mindíg is vágytam, odafigyelést cirógatást gyöngétséget.
Eközben eltelt három hónap. Az együtt élés jól sikerült egy hangos szó sem csattant el csak a furcsa sms-ek 23 óra körüli időben. Kérdésre válasz válaszra kérdés. Szám csere magyarázkodás uncsi kétszínű fejezetek. Jelenleg a helyzet, hogy elköltöztem tőle is. Az érzelmeim azóta teljesen összekuszálódtak. Amíg meg nem ismertem a kolléganőm teljesen monogám pasi voltam. Most pedig vissza könyörögtem a régihez magam, aki megbocsájtott közben pedig szemét módon hébe hóba a kolléganőmmel is....
A mocsárban állok és érzem, hogy süllyedek viszont nem tudok elszakadni egyiktől sem. Mérlegeltem nagyon sokat és az eredmény döntetlen. Mostanra ott tartok, hogy a kolléganőm tudja, hogy tartom a kapcsolatot a régivel, viszont a régi azt hiszi, hogy csak Ő van. Soha nem hazudtam ez nekem nem kenyerem és csak emésztem magam, miközben mindenkinek fájdalmat okozok. Köszönöm, hogy leírhattam nektek és ha nem szól hozzá senki sem, akkor is köszönöm. (Kócos) -
#126 gázt -
CK1 #125 :) nem olvas fórumot, komolybol írom, ő csalt meg engem elöször, amikor én őt az rá fél évvel volt kb, kinntvolt spanyolba rokonoknál, és picit illuminált álapotba megtörtént. De ez az egy eset volt! -
nickandris #124 Most kiderült... Olvas fórumot? Ezeket komolyból írod? Ki csalt meg kit először? -
CK1 #123 nem a legjobb, de volt rá példa h egy régi barátnőjével voltam, de nem derült ki azóta se -
#122 taposás -
jihad #121 Dugd meg a legjobb barátnőjét, aztán 1:1. :DD -
CK1 #120 Ezt definiáld légyszives hogy mire mondtad, mert nem egészen egyértelmű, attolmég hogy adtam neki még egy esélyt, mér lennék papucs? Amenyiben erre gondoltál... -
#119 ma megcsalnak, akkor nagyon intelligensen és visszafogottan kell az illető cuccait kihajigálni kertbe/kapu elé, szétcibálni/vérmérséklettől függően felgyújtani és hogy ne váljunk el haraggal, maradjunk barátok elköszönni egy rohaggymeg-viszláttal
komolyan: kidobni és elkerülni, mert vagy akaratgyenge, szánalmas ember, vagy téged néz komplett hülyének -
#118 papucs -e vagy? -
CK1 #117 a mostani kapcsolatom elején, kb 3hónaposak lehettünk, 7ével ezelött. Szoval volt egy eset, amikor átestem azon h megcsaltak, nah amint megtudtam, az első dolgom az volt h hellosziaviszlát! aztán még aznap este könyörgött h vegyem viszza, mert rájött hogy hülye volt, és h nem történt semmi csak csók, ezt már akkoris tudtam amikor kidobtam, 1 napot voltam töle "távol" és már hiányzott, már nagyon jól ismertem, általános iskolába évfolyamtársak voltunk, és legjobb "barátok" ( :D), és nagyon azt éreztem a beszédén hogy télleg megbánta és hogy engem akar nem a másikat, ugyvoltamvele h egy esélyt még adok neki, de egy kis baki és vége örökre, és hálát adok az égnek hogy viszavettem, azóta semmi zűr se volt!
[LEKOPOGJA] -
Vlala #116 Szándékosan volt durva. Kiszállni? 9mm (lásd lentebb) ki lehet, de nem érdemes, ez maga az élet :-) -
bandia #115 Hát valami olyasmi, de azért a segédmunkás az durva hasonlat:):):) Ez sztem egyszerűen az emberi telhetetlenségből fakad. Ami megvan, az már nem olyan szép, jó....más kellene...de ha meg nem lenne, és más lenne, akkor a mást unná meg az ember, és az kéne ami már nincs meg...:) Ördögi kör ez, ki lehet egyáltalán szállni belőle? Én ki akarok:) -
Vlala #114 Ja, értem, ez olyan, mint az, hogy a minden kisgyermek királyfi szeretne lenni fehér lovon, vagy hős katona, pilóta, stb... aztán lesz belőlük segédmunkás.
Az ember mindig jobbat remél.
Kivéve, ha depressziós, mint én voltam. -
bandia #113 HÁt pl a playboy csajszik, meg az összes CKM, FHM szépség, akik tökéletesek, minden domborulat pont ott van ahol kell....na hát azok photoshopos babák :D Jól néznek ki, de elveszik az ember eszét, és beprogramozzák, hogy ilyen nőt kell keresni, ami ugye nincs. Mert életben azok a csajok is csak emberek, hibákkal;)
De kva jól néznek ki a képeken... -
Vlala #112 dejavum van, mintha már válaszoltam volna... vagy csak akartam?
"ez volt a tisztességes" A helyedben csak sajnálni tudnám, nem haragudni rá. Ha ennyit tud arról, mi az, ha valaki szeret, akkor elég sz@r élete lehet...szegényt még nem szerették igazán, vagy nem tudja értékelni. Örülj neki, hogy Te tudod, és kitartás... lesz még szebb az élet.
Mi az a photoshopos baba? -
szgege #111 Cathie én is éreztem így, hogy jobban szerettem, mint bármi mást a világon és kitartottam mellett (pedig tudtam hogy megcsalt) ,mert szerettem és úgy éreztem nem fölöslegesen töltök el valakivel 1,5 évet. Erre azt kaptam,hogy a lehető legszemetebb módon rendezte le a kapcsolatunk végét,hogy minél jobban fájjon a másiknak és a csúcs az egészben kijelentette ez volt velem szemben tisztességes. Ezekután mit gondoljon az ember róla? -
#110 hehh...ez bennem is megvan :D
legszivesebbne megdugnám a fél világot, csak mi van ha nem találok megint egy olyan barátnőt, aki gyönyörű, nagyon megértjük egymást stb stb...
szerencsére nem nagyon vágyódom a photosopos lánykákra...tehát ettől megkímél a sors... -
bandia #109 Na de bocs hogy itt hadoválok, csak ezek ilyen félelmek, meg kétségek, meg ilyesmik, amik ezután a szakitás után maradtak, illetve jöttek elő bennem:) -
bandia #108 Ja mert ugye a photosopos babákat nem látjuk fáradtan, meg világites nélkül:( Akkor talán nem lenne ilyen gondom:)
Pl Britney kimondottan semmi különös, ha nincs megcsinálva....nem tudom, valahol láttam róla egy képet...de ha meg van preparálva, hááát, eléggé keményen néz ki sztem legalábbis! -
bandia #107 Jól megvagyunk, és szeretem a barátnőmet, de az a 9 miliméteres jól jönne:D Elég szar azt tudni, hogy egy olyan barátnőd van, akivel talán majd összeköthetem az életemet, de mellette még ki szeretnék próbálni más nőket is....nem mint lelkileg, hanem csak úgy. Na ez a hülye férfi dolog sztem. Holott, az utcán többen hátast dobnak tőle, ha éppen úgy van felöltözve, de hát ugye az ember megszokja a dolgokat:D Na ezt is jó lenne kikapcsolni. Na meg azt, hogy olyan nőt keressünk, aki photosopolva van! Mármint a teste....Ááááá útálom ezeket a gondolatokat. De tényleg furcsák, és idegesitőek! -
#106 non, azért ha lenne egy csaj akit kurvára szerettem, és így kibaszna velem, és minden nap látnom kéne a suliban, akkor valszeg nem tudnám azt csinálni, hogy kimondom hogy "leszarom" és nem érdekel többé...
nekem konkrétan nem ilyen helyzetem volt, de ezt most nem írom le... (non-public :D) -
#105 + Vlala jól beszél! -
#104 Ez el fog múlni. Tudom mit beszélek. Csak ne ess át a ló másik oldalára,(ahogyén is) hogy odamész hozzá beszélgetni, mert akkor 2 dolog történhet: 1. Elhajt a p*csába, vagy jópofizik(ez ugyan az), 2.hmm... ezt részt pedig a jelenlegi kapcsolatod bánná.
Szóval ha tényleg jó a mostani barátnőddel(mért ne lenne az, 1 év elég idő ,hogy rájöjj), akkor hagyd a francba a csajt, úgyértem ne foglalkozz vele, azok után amit csinált nem érdemli meg azt se, hogy leköpd. Nem volt őszinte, pedig ez 1 kapcsolat alapja. -
#103 a testi vágyat úgy lehet kikapcsolni hogy szólsz a jelenlegi barátnődnek hogy szeretnél vele "kettesben meztelenül beszélgeni" :D
(a dolog akár naponta többször is megismételhető)
A kockázatok és..... -
Vlala #102 A vágyat egy 9mm-essel lehet kikapcsolni. Az első hosszú, komoly kapcsom azzal ért véget, hogy a barátnőmet titokban eljegyezték... 2 hónap múlva lagzi, majd egy év múlva (17 évesen) baba.
Utána két év depi, most meg tt vagyok egy szerelemnek a kellős közepén.
Mindent túl lehet, sőt, túl kell élni.
Felejetni tudni kell, elvégre férfiból vagyunk, vagy mi a szösz... ha megyünk valaki után, mint a boci, hol a férfiúi büszkeségünk?
Azt írtad, van egy komoly kapcsod, akkor meg van oldva a helyzet, foglalkozz többet jelenlegi barátnőddel. Egykettőre elfelejted, pláne így, hogy utolsó évesek vagytok, és ezután már nem találkoztok olyan sűrűn.