221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • bandia
    Na én is leirom a történetemet, hátha valaki okul belőle, meg még tanácsot is kapok talán:) Na szóval a dolog 2002 okt 2. án történt, azaz a szakitás. Az egész azzal kezdődött, hogy elmentünk valahova kicsit szórakozni, a barátnőmmel, de mivel én egy kicsit fáradt voltam, mondtam hogy hazamegyek, hazamentem, persze előbb hazakisértem a koliba, és nyugodtan lefeküdtem aludni. Másnap reggel meglátogattam, és mondta, hogy röstelli magát, hogy nem szólt, mert elment szórakozni. Hát mondtam, hogy semmi gond, megesik az ilyen. Aztán szépen eltelt egy hét....nagyon szar hét volt, éreztem, hogy valami nincs rendben, de hétvégére visszajött, hogy együtt lehessünk. Okt 2. án egy óráról hazafelé tartva(évfolyamtársam) kibújt a szög a zsákból, azaz én kérdeztem rá, még a nevet is tudtam. Szóval kb olyan volt, mint egy törökzúzok fúdenagyonfáj élmény:) Iszonyatosan szar volt, nem tudtam mit érezzek. Persze mondta, hogy ő már egy ideje nem úgy érez blabla(a szerelem sztem hullámzó) Sirt, és nagyon rosszul volt, hogy ezt tette velem. Meg hogy nem fog járni azzal a sráccal blabla....A probléma kicsit a hiúságomat is sértette, ugyanis a srác sehol sem érhet a közelembe. Olyan kb, mint a brad pitt, meg a küklopsz közti különbség:):) Bár én nem vagyok Brad Pitt.:) A lány is szép volt nagyon. Na most az egészet azért irtam le, mert elég érdelkes szitu van azóta köztünk. Ő már 2 éve megvan a sráccal, én meg már egy éve egy elég komoly kapcsolatbanm élek. Utolsó évesek vagyunk, de 2 éve semmit nem beszéltünk egymással, és még mindig fáj, ha látom. Nem tudom ez mit jelenthet. A mostani barátnőmet nagyon nagyon szeretem, és eszem ágában sem lenne megbántani. Apropó hogyan lehet kikapcsolni az agyunkban a más nő iránti vágyat? Természetesen csak testileg:):)Mert idegesit:)
    Na szóval most mi van, még mindig szeretem az exem, vagy ez csak abból adódik, hogy nekem ő volt az első komoly hosszú kapcsolatom, és ezért hagyott ilyen mély nyomot bennem. Tényleg fogalmam sincs róla. Azóta nem beszéltünk, és el akarom felejteni végleg!!
  • Shaman
    hola topig eleje???

Kíváncsi lettem volna Tuvok sztorijára...:p
  • Vlala #99
    Jók a topic-címek egymás alatt:
    Ha megcsal a kedves
    Perverz állat
    Tuti módszerek csajozáshoz

Lehet, hogy túl sokat asszociálok?
  • CSOCSO
    rakja oda : -it ... tudod.. mert
    ez sem szmajlit jelent )
    igy viszont mar szmajli :)
    es igy mar ez nyelvoltogetes :P
    erti battyja?:)
  • CSOCSO
    1 ejszakar numera kerestetik...!!!!
    repjegyet nem fizetek...:)
  • CSOCSO
    "tyektyuálisan"

DE EEEEDI:)))))))))))))))))))))))))))
  • Sungame
    .....................................................................

Ha megcsal,, aztán kirúgni páros lábbal.

.....................................................................
  • Sir Quno Jedi
    Ez vicc volt, vagy komoly, na csak mert viccnek dúlva ! :DDD
  • Blasta
  • Bucser
    És melyik hozzászólásban???
  • peet69
    Azt birom Katában hogy tudós és polihisztor !!!
    És ez télleg ígyvan mindenhez értelmesen és JÓT SZÓL HOZZÁ
    [le a kalappal]
  • Blasta
    Kata megválaszolta helyettem a nekem feltett kérdéseket!
    Ez kurva egyszerű, minden ott van az Ő írományában!
    Ennyi.

Aki ebbe bele akar kötni, az még nem csalta meg a párját vagy Őt nem csalták még meg úgy, hogy rájött...

Miután ezen túlvan az ember, máshogy látja ezeket a dolgokat (is)
  • Sir Quno Jedi
    Egy pár éves gyerektől nincs mit kérdezni... Ő nem tehet róla, hogy szülei vad önmegvalósításba fogtak ! Tudod, mindenki igyekszik a saját boldogságával törődni, de másokra nem gondol közben...
  • Bucser
    Igazad van, de az sem állapot, hogy apuci úgy gondolja, hogy bármit megtehet mással, mert anyuci vele marad a gyerekek miatt és az is szempont, hogy Jobb-e egy olyan család ahol mindig előjön ez a téma, vagy inkább a gyerekek külön lássák a szüleiket. Ismerek olyan fiatalt aki azegyiket és ismerek olyat is aki a másikat tartja jobbnak. Én csak azt tudom mondani, hogy meg kell kéérdezni a gyereket is, hogy mit akar....
  • Sir Quno Jedi
    Itt végig arról beszéltek, mintha csak azon múlna ki mit bocsát meg, avagy sem !!! Itt nem mindig két emberről szól a dolog. Akinek már családja van és másokért is felelősséggel tartozik, ott nem pusztán a felek önző érdekei, vagy érzelmei esnek latba !!!!! Tudnék mesélni...
  • Bucser
    Pretty Women subidubábbá:))) tudod Van epres, kék rózsaszin és Arany a nagymenőknek:))))
  • hykao #85
    LOL
  • Breki33
    már bocsi de ez tudod mire emlékeztet?
    nincs csók és gumi...

amúgy ezt a csajoknak, hogy adtad be?
  • steweee
    volt egy barátnőm, aki nagyon féltékeny volt rám.két és fél évet jártunk együtt, de az utolsó egy év már nem volt az igazi.észrevette hogy néha nőzök mellette.mikor mondtam hogy szakítsunk, kitalálta, hogy ha gumival csinálom és csók nélkül, akkor az nem számít megcsalásnak!
    erről kinek mi a véleménye?
  • hykao #82
    megbocsájtani lehet (nagy szerelemgőzös mámorban), de elfelejteni sosem...
  • Tuvok #81
    Biztos vmi gonosz mod eltüntette a #1-ezőt :D
  • Tuvok #80
    télleg
  • ricsi1
    hol az #1?
  • Bucser
    Off:

csak az elmúlt húsz hozzászólás sajna nem a topicról hanem rólad szólt

Off vége:
  • Breki33
    ez legyen itt a legoffabb
  • Tuvok #76
    nem vita, off
  • Breki33
    ebben semmi vita nem volt sztem
    ha méágis elnézést
  • Tuvok #74
    #66-#70
  • Breki33
    ki vitatkozik és min?
  • Breki33
    hát ha neked a szemed alatt van a nyelved :-)
  • Tuvok #71
    bazz, erről itt kell vitatkozni ?
  • VinylToy #70
    De kell elé szem is nem?

:P így nii.... :DD
  • Breki33
    a P betű a szlengben nyelvet jelent

el kell forgatni ugyanúgy mint a D-t vagy a :-)

tehát a P egy kicsit csúfondáros, játékosan kötözködő
    olyami mint amikor kinyújtod a nyelved és azt mondod beeeeeee PPPPPPP
  • VinylToy #68
    Ezt kérdezem!
  • Breki33
    nem tudod mit jelent a P betű?
  • VinylToy #66
    Miért raksz a mondataid után egy P betűt még?

Aláírás, vagy mi?! :DD
  • Breki33
    megint nemtom a hangsúlyt

amúgy ez a szobafőnöki korszakombol jöhet P
  • Kata
    Bírom, ahogy indirekt módon kikérdezed a másikat...
  • Breki33
    most közeledjek vagy meneküljek? P
  • Breki33
    vhogy éreztem