221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • Ronny
    gondolom te nem egy hasonló kompromisszum, illetve látszatházasságban nőttél fel, különben nem mondanál ilyesmit. A helyzet idővel csak rosszabb lesz és a gyerek is megissza majd a levét.
  • Josefine
    Attól tartok, már rájött, hogy lehet valami köztünk (ismerik egymást)
    Azt állítja a férjem: szeret, és nem akar nélkülem élni.. Sem elválni, stb.. De hidd el: 5 éve vagyunk házasok, én már 2és fél éve nem feküdtem le vele! Bírja szerinted egy férfi szex nélkül, éveken át?! Én nem hiszem, hogy szeret! Szerintem csak megszokásból nem akar különmenni..
    Én komolyan szeretem, azt a másik fiút!
    A Szilárd is érzi a feszültséget. És addig kellene tudnunk elválni, míg nem viseli meg annyira a válás-dolog.. Szerintem tini, meg kamaszkorban sokkal rosszabb elfogadni az ilyet! Nem?!
    És nem akarom, hogy a férjem megbocsásson nekem.. én, ha akarja, megbocsátom a durvaságait, a hazugságait, a szemétségeit, meg , hogy mindig, mindenki előtt megalázott.. Csak hagyja már végre, hogy elmenjek!!!!
  • mohus
    Férjed tud a szeretődről?
    Férjed még szeret téged? Megbocsátott neked? Veled akar élni? Vagy csak a gyerek miatt nem akar válni...
  • Josefine
    A "srác" bírja a fiamat. Még nincsenek abban a szoros kapcsolatban, de indig gondol rá, akár egy bevásárlókp.ban is.. mindig vesz neki vmit. Hozzáteszem, a férjem, az apja, az nem. Soha nem mondja, hogy a Szili hogy örülne ennek, vagy annak a játéknak...stb...
    Tény, hogy szeretne egy közös gyereket is.. De komolyan úgy gondolom, hogy nem tenne különbséget közöttük.. És nem érezné a kisfiammal, hogy kevesebb, mint a másik, csak azért, mert más az apukája. 3 éve vagyunk -majdnem a legnagyobb titokban- együtt, és tényleg úgy látom, Ő az igazi. minden szempontból..

Már rég elváltam volna, de sajnos mégis túl sokat kell gondolkoznom. Egyrészt, mert a férjem állandóan "öngyilkos" akar lenni, ha a válás kerül szóba, meg a Szilit is el akarja venni tőlem... És ahogyan ismerem, a kedvesemet meg szemrebbenés nélkül megölné...
    Komolyan félek, és már az idegeim sincsenek teljesen rendben.. Nem bírom én annyira a titkolózást! És féltem a fiamat, és a kedvesemet is..
    Lehet, hogy itt-ott bonyolultan fogalmaztam... De a lelkiállapotom hasonlóan zavaros mostanság..
    Én mégis próbálok optimista lenni, és meg akarom valósítani a terveimet..
  • nagykispeter
    Pedig előbb-utóbb híd alatt fogsz!
    Férjed iszik,nőzik, megver,estleg a fizetéseteket elszórja?Akkor válj el,ne sokat gondolkozz!
    Ha nem akkor embereld meg magad,de minél gyorsabban amíg nem késő!
    A tervekből több mint a fele nem valósul meg.
    A srácnak a mostani gyereked addig fog kelleni míg nem költöztök össze esetleg lesz egy közös.
    Ez a megcsináljuk Magyarország most nem arról híres hogy olyan könnyű munkát kapni estleg árkot pucolni minimálbérért,nem nagy perspektíva!
  • Josefine
    Tényleg nagyon aranyos vagy!
    Kösz..
    Vajon.. Magadból indulsz ki?!
  • rushman
    az ő dolga...

talán érzékeny neked ez a téma?
  • Nyarlathotep
    Úgy pofára fogsz esni a kis szeretőddel mint a huzat!
  • Josefine
    Nem gáz a negatív hangulat... Szinte felém már teljesen megszokott...
    Az a gáz, hogy tele vagy tervekkel, okos-okos ötletekkel, és mégsem tudsz ezekből megvalósítani semmit! Engem is riaszt a bizonytalanság, de Vele látok kiutat!
  • PíszLávJuniti
    Járatlan utat a járatlanért?
    Ennyire bizonytalanra szerintem nem érdemes lelépned. Ha az új barátodnak lenne állása, vagy egy biztos pont, de így a "semmire", meg hogy majd lesz valahogy, nem vállalhatod, a gyerek miatt. Sorry a negatív hangulatért, de nincsenek csodák, állást sem könnyű találni mindenfelé. Amíg nincs hova mennetek, ne lépjetek.
  • dunga
    Hát nehéz lehet neked... :S
    Híd alatt meg úgysem fogsz élni. Szerintem akármelyik városban lehet munkát találni(lehet, h túl optimista vagyok). De ha terrorban élsz, az senkinek sem jó.
    Ha jobban szereted a másik srácot, mint a férjedet(aki mellesleg a leírtakból ítélve nem szeret), akkor szerintem váltanod kell. Fiad is megérti egy idő után, h szükségszerű lépés.
    Nehezíti a dolgot, hogy a házatok fele a tiéd csak, de hatni kellene a férjedre, hogy terhes ez a dolog már nektek. Tudom, nehéz dolog az ilyen, itthoni dolgokból is látom, de meg kell próbálni.

Az a bizonyos közös nevező szerintem örökké messze lesz tőlük. Apám nem bírja felfogni, hogy hülye dolgai vannak, anyám meg tehetetlen. Nálunk annyival könnyebb a helyzet, hogy tesómmal fel bírjuk mérni, h kinek van igaza.
  • Josefine
    Négy éves múlt a kisfiam, Szilárd. Az apukáját is nagyon szereti. És szépen is bánik vele. De nem mindig. Van, mikor idegesíti. Pl: az éjszakai: "pisilni kell"-ek, és "szomjas vagyok".. És a srácot,-akit egyszerűen csak leszeretőzünk, holott egy figyelmes, kedves, odaadó fiú- már azelőtt szerettem, hogy férjhez mentem volna Balázshoz. És velem akar élni, és és elköltözni innen messze, és úgy tervezi, hogy munkát úgyis találunk majd.. De én félek.. És .. megpróbálok bátor lenni.. de nekem szinte semmim sincs! Egy húszéves, hangos diselautóm, és egy fél házam, aminek a másik fele meg Balázsé! Jól kereső állásom sincs.. És a híd alatt nem akarok élni!
    Köszönöm a bíztatásod! Aranyos vagy!
    És a szüleidnek siderült megtalálni végre azt a bizonyos közös nevezőt?
  • dunga
    Szüleim között sem valami jó a viszony, ők is tartottak itt párszor. Ha a férjedet nem szereted annyira, mint a szeretődet, akkor válj el. Öngyilkossággal fenyegetőzni mocskos gyáva dolog. Én nem ismerem a férjedet, de szerintem ha fenyegetőzik, akkor nem fogja megtenni, bár ki tudja. A gyerek meg ha van annyi idős, hogy el tudja dönteni, hogy kit szeret jobban, kivel élne nagyobb biztonságban, akkor meg nincs kérdés, hogy elveszik-e tőled.
    A 'jólbevált mondat' pedig kis módosítással szerintem igaz, magadra és a gyermekedre gondolj csak. Terrorban ő sem és te sem élhetsz. Ha rossz a kapcsolat, akkor azt a gyerek is megsínyli (tapasztalat). És inkább éljen csonka családban, minthogy azt nézze minden nap, hogy a szülei ölik egymást.
    Szerintem gondold át, hogy hogyan lenne jobb.(szerintem külön) Kérdezd meg azokat az ismerőseidet, akik ismerik a családod.
    Ha meg van olyan hülye, hogy megöli magát, akkor (bocs, hogy ezt írom, de) meg is érdemli.
    Nehéz, de minél hamarabb kell döntened.

Szurkolok nektek!
  • Josefine
    Ti mit tennétek abban az esetben, ha házasok lennétek.. De lenne egy társatok , akit nagyon szerettek, csakhogy ez a társ nem a hazastárs, hanem a "szeretőtök" (ez amúgy egy gusztustalan szó)?! Egy társ, akit nagyon szerettek, de a férjetek egy állat! Ha nem titeket üt, akkor öngyilkossággal fenyegetőzik, ha szóbakerül a "válás" szó..
    Ja, igen van egy jólbevált mondat erre: "Légy bátor, és ne félj semmitől! Magadra gondolj!"
    Ez egy nagyon jó tanács.. Abban az esetben, ha nincs egy gyermeketek, akit nem akartok, hogy elvegyenek Tőletek!
    Szerintetek, mit tegyek?!
  • Vlala #167
    Igen, segítettél. :) Az tartott vissza, hogy nem akartam, hogy szegény ismét depibe essen, és azt sem tudom, mennyire megbízhatóak az infóim.

A legjobb lesz, ha megmutatom neki, amit találtam, majd megbeszélik valahogy.

Köszi!
  • Mega22
    hello! szerintem ha a lány rendes és szereted ot, akkor ne titkold elotte a dolgot hiszen a helyében te is tudni akarnád az igazságot!lehet h fájni fog de elmúlik a tag nem érdemeli meg! pontosan tudja milyen az élete a lánynak és még o is bekavar az helyett h támaszként mellette álna! szal nem legyen rossz érzésed tole, finoman tálald neki h ez nem jooo neki és lapozzon az élet nagy konyvében és keressen valaki olyat aki még értékeli is majd ot!
    remélem segítettem egy picikét :D
  • Vlala #165
    A tanácsotokat kérném.
    Ismerek egy lányt, akivel jól kitolt az élet, (egy szülő él, ő is alkoholista), eléggé magára maradt ebben a nagyvilágban - sajnos meg is látszott rajta.
    Kb. egy éve jár egy sráccal, amitől teljesen megváltozott, élvezi az életet.
    Most viszont a neten, összeakadtam egy-két infóval, amelyek tanúsága szerint a srác "több vasat is tart a tűzben".

Szerintetek tegyek valamit?
  • PíszLávJuniti
    barátnőit is vedd be egy körre mindenki jóljár :o
  • franc0
    háteszt elszabtad.
  • kék
    Nézd, szerintem ideje feltenni magadnak a kérdést, hogy boldog vagy Te egyáltalán ebben a kapcsolatban? Vagy csak az tesz boldoggá, hogy van 1 kapcsolatod, és félsz váltani?

Mi az, hogy egy társaságban vagytok, és a nőd leugat? Szvsz az ember álljon ki a párja mellett, főleg mások előtt. Gondolom, Te biztos nem ugattad volna le őt.

Megmondom őszintén, lehet, hogy régimódi vagyok, de ha az én párom mással csókolózna, vagy csak más ölébe ülne, úgy elhajtanám, mint a sz@rt. Persze, ezeket tisztázom is mindig a kapcsolataim elején.
  • RadeoN
    ugye a régi vicc,
    - Kohn, hát csal a feleséged!
    - Nem baj, Grün, inkább vagyok csendestárs egy jól jövedelmező üzletben, mint teljes tulajdonos egy csődszéliben...

:))
  • Skill
    nem tudom vagyis hmm.
    ez a szitu más. itt csak sexröl van szo.
    amugy meg nem látom értelmét aggodni nö miatt mármint hogy megcsal vagy ilyesmi mert ez csak akkor fordulhat elö ha 1. nem szeret már rég rosz, 2. nem tudom megadni azt neki amit akar még roszabb.
    1. még csak csak el tudnám viselni de a másodikba bele is tudnék örülni.
  • dunga
    Te kibírnád azt az érzést, hogy akit legjobban szeretsz, mással fekszik le?
  • Skill
    mig valamit nem probáltam addig nem tudok véleményt mondani rajta. minden esetre kiprobálnám.
  • dunga
    Neked az is tetszene, ha szerelmeddel közösülne más, miközben te mással?
  • Skill
    mások vagyunnk :) hál isten! nagyon rosz lenne magammal vitatkozni! :D
  • dunga
    Szerintem is hülyeség. Ezt meg is kérdeztem tőle már, hogy akkor mi lenne, ő azt válaszolta, hogy csak nevetne...

De ez úgy volt beállítva, hogy ő nem akarta. Aztán megmutattam neki, hogy ha nem akarom, hogy megcsókoljanak, akkor nem is tudnak. Nem állandóan, de fel szokta hozni :/

És mikor egyik haveromnál lévő összejövetelen odaszúrtam a másik lánynak, hogy sztem ez undorító, akkor meg én lettem leugatva. Amibe beszállt barátnőm is.
  • dunga
    Nem jön be a dolog. Főleg úgy nem, hogy ha az 'édes 3-as, 4-es'-ben a barátnőm is benne van. Nekem egy ilyen 'édes akárhanyas' is megcsalás lenne. Bár lehet bennem van a hiba.
    Egyik haverom is hülyének néz, hogy nem tetszett, hogy lányokkal smárolt a barátnőm...
  • kék
    Ne haragudj, de az a duma, hogy "lánnyal nem számít megcsalásnak" egy hülyeség. Ezek szerint, ha Te egy fiúval smárolnál, akkor az neki sem számítana?

A másik: nem volt neki jó, de azért többször is kipróbálta a bulin, és állandóan felhozza az esetet? Ez is érdekes.

Ha belekezdene egy lánnyal is egy kis lightos kapcsolatba, akkor ki a fontosabb neki? Te vagy a lány? Ez előbb vagy utóbb felvetődne.
  • sz4bolcs
    neked van farkad. :D
  • Skill
    háát én nem félnék a helyedben mig tudsz neki olyat nyujtani amit más nem.
    ha viszont megjelenik valaki aki többet nyujt neki mint te akkor otthagy legyen az fiu vagy lány. amugy kicsit sajnállak hogy nem jön be a dolog mert ezek után meg pár üveg rövid után hamar ösze jönne egy édes 3mas 4 es :D
  • dunga
    Késő van...
    javítás: *két csaj csókolózik
  • dunga
    Látom, már jó rég nem írt ide senki, de hátha valaki észreveszi a topicot, és hozzászól...
    Az én történetem egyik haveromnak tetszik, másik meg undorodik tőle. Az történt, hogy volt egy buli, barátnőmmel pár nap híján 4 hónaposak voltunk. Én sportolok, általában szombaton vannak a meccseim, ezért pénteken max este tízre otthon szeretek lenni, hogy legyen erőm következő nap. Na tehát én időben hazaértem, barátnőmet otthagytam barátnőivel, hagy bulizzon. Az én haverjaim is ottvoltak a bulin, elvártam volna tőlük, hogy tájékoztassanak, ha valami történik (persze ha látnak valamit). Következő hét. Egy suliba járunk barátnőmmel, véletlen lukas óráink pár napon megegyeznek. Ilyenkor együtt szoktuk elölteni azt a pár percet. Hétfőn, buli után 3nappal, egyik osztálytársa elkezdi barátnőmnek előttem, hogy nem akar-e mondani nekem valamit a hétvégéről. Én csak nézek, hogy mi lehetett. KEdves barátnőm mentegetőzik kicsit pirult arccal, hogy csak hülye a srác, ne is foglalkozzak vele. Jó, egy darabig rossz volt, hogy nem tudom, h miről volt szó, de végül elfelejtettem. Egy hónapra az eset után épp itt volt nálam a kedvesem, és épp sg-n mutattam neki egy képet, ahol volt egy kép, amin két csak csókolózik. Ő meg nevetve elkezdi, h már csinált ilyet. (Mikor kezdtük a kapcsolatot, mondta, h kipróbálta már lánnyal, és mondta, h nem volt neki jó. Nekem ez akkor sem tetszett, minden homo cucctól undorodok.) Gondoltam, h a régiről beszél, de nem. Elkezdte, hogy azon az ominózus bulin megcsókolta az egyik(legjobb) barátnőjét. De semmit se jelent, mert ittasak voltak, blabla. Kicsit elment mindentől a kedvem. Egyrészt azért, mert ezt tette, másrészt meg azért, mert egy hónappal utána mondani el... kicsit húzós. De aztán sikerült neki mondani, hogy nem csak azzal a lánnyal, hanem egy másik (legjobb)barátnőjével is. Ugyanazon a bulin. Na én ekkor voltam úgy, hogy hagyom az egészet. Aztán azóta is együtt vagyunk, bár ezt jó párszor vagy ő hozza fel(gondolom, hogy fájdalmat okozzon), vagy én(pl mikor nélkülem megy bulizni).
    Azzal védekezik amúgy, hogy lánnyal nem megcsalás. Meg egy csók sem az. De szerintem egy őszinte csók néha többet ér, mint egy gyors numera... És az is mindegy, hogy fiúval, vagy lánnyal csinál akármit.

Bocs, hogy kicsit elnyújtottam a dolgot, de remélem valaki megírja a véleményét a dologról.
  • krisztike
    de mekkora lendülettel ...még a takarómat is lehúzta rólam ... :-DDDDD
  • Hanga
    vis ma hajnalban jött, nálad is?:)
  • krisztike
    tévedsz holnapután ... :DD
  • krisztike
    tudod ,valaki melózik is ...
  • Hanga
    és holnap már Mikulás:)
  • mohus
    gyors reagálás volt:))))