221
Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • Kata
  • Cattie
    ehh, csak egyszer....:) és megbocsátást nyertem:) de ez nem mostanában volt...
  • Breki33
    szóval másik pasival csókolódzol :-)
    csak ezt akartam tudni P
  • Cattie
    hogyhogy kivel? egy másik pasival...
  • Breki33
    Ez attól függ kivel csókolództál :-)
  • Cattie
    egyébként fellángoláson pl egy csókot értek, ami elcsattant, de utólag meggondolva, nem jelent semmit. Ez is megbocsáthatatlan?
  • Bucser
    A topic címéhez hozzászólva végre egy kicsit:)

HA feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres? ezt max megelzni kell:) Mindent meg kell adni az imádott párnak, nem kell a talpát nyalni, de odafigyelni igenis kell. Mit szeret hogy szeret gyengédséget figyelmet bármit amit te is elvársz tőle:) Ugyis meghálálja a figyelmességet egy szerető Kedves egy jó kapcsolatban. Ha nem vagy neki elégm akkor menjen.... keressen mást:)
  • Bucser
    Ezt hogy érted, hogy jelentéktelen fellángolások???? Hogy Flörtöl valakivel??? Vagy hogy eljárkál valaki olyannal aki tetszik neki és udvarol neki??? Nekem az sem frankó.. Azért veszekszem és kiabálok... De a legrosszabb ha megcsal.. ez biztos, hogy a toppon ül:)
  • Breki33
    ez szép volt
  • Tuvok #52
    Mondtam, nem fogunk dűlőre jutni, szal ne győzködjük egymást. :)
  • Cattie
    és a jelentékteeln fellángolás/ok?
  • Bucser
    A mi számít megcsalásnak dolog: Bármi amit akár ittasan akár nem önszántából követett el.... HA ittasan tette akkor tudni kellett volna, hogy hol a határ a piálással, ha józanul akkor nincs mentség.
  • Bucser
    Én lehet hogy túl fiatal vagyok, de hiszek benne, hogy létezik egy Ő. Lehet, hogy a mostani párom az, lehet, hogy az akivel később fogom leélni az életemet (Bár remélem a mostanival fogom) Nem most fogom megtudni, hogy ki volt az hanem életem végén... Most azt keresem, hogy kivel a legjobb leggördülékenyebb a kapcsolatom (mind1, hogy veszekedve vagy hülyéskedve tévézve vagy bulizva) csak ne kelljen állandóan azt érzenem, hogy megint unatkozom..... Erre eddig a mostani kedvesem tökéletesen ráilli.... szinte egymásnak teremtettek, Teljesen különbözőek vagyunk, mégis sokmindenben ugyanaz a véleményünk. Szerintem Ő a nagy Ő. De ezt az idő eldönti.
  • Bucser
    khmmm Asszem egyszerre ugyanazt és szinte ugyanazon vonalon:)))
  • Csacsi
    Sajnos bárminnyire szeretem/szerettem képtelen lennék Vele együtt lenni, mert a fájdalmo mindig megmaradna....a fájdalmat el lehet tűntetni....de visszajöhet...ha újra ilyen élményekben részesülök. Szóval benne már nem tudnék megbízni...és bármennyire szeretem...nem lennék boldog mellette....szóval nem éri meg. És én nem hiszek abban, hogy csak egy nagy Ő létezik...eddig azthittem...de már másképp látom.
  • Bucser
    Megbocsátani meg lehet, de nayon sok idő kell hozzá... Egy megcsalás után, ha szeretted a másikat új kapcsolat kezdéséhez egy vadidegennel is nagyon sok idő kell, nemhogy ŐT visszafogadjam..... Legalább 4-5 év mire lecsillapodik a fájdalom és képes vagyok úgy a szemébe mondani, hogy nincs bennem harag azt, hogy "Szia , HOgy vagy?" És közben nem arra gondolok, hogy miért csinálta és mit érdekel engem mit akar csak tűnjön el...
  • Cattie
    Hát igazából nem tudom átérezni a helyzetedet, mert velem ilyen még nem történt, ezért nem is mondom, hogy megértelek.
    Amit írtam, azt így is gondolom, de nem tudom, hogyan cselekednék hasonló helyzetben. én általában a szivemre hallgatok...
  • Bucser
    Ezzel én is így vagyok ahogy Skyline írta. Ha már mást keresett akkor valami nem tetszett a kapcsolatban ergó másra vágyott, ha másra vágyott akkor miért nem tudta megmondani, hogy mi a baja,? Ha nincs Őszinteség amibe minden vágy élmény és minden elmondása beletartozik (én pl így vagyok a kedvesemmel) akkor szerintem az egész kapcsolat ott megvan lőve úgy ahogy van. Nem szeretem ha mehgcsalnak mert az olyan mint amikor hazudnak az embernek és nálam már a hazugsággal elvesztette a kapcsolat az értelmét. (persze ezt nem 2-3 hónapnyi ismeretségre értem akkor még persze, hogy vannak titkai az embernek (mondjuk nekem nem voltak soha):) Szal megcsalás után akármennyire is szeretem a másikat biztosan vagy én megyek el vagy én rúgom ki akármelyik oldalról is történt a dolog. Megszakadt a bizalom és anélkül nem megy....
  • Kata
    A megcsalás fura dolog. Benne van a nevében is a csalás, azaz a másik becsapása. Van aki ezt megbocsájtja, van aki nem. Ha valaki igazán szereti a párját, az nem fogja megcsalni. Tehát valami érzelemkopás az első ok. A másik az lehet, hogy meg is unja, legyen akár Pamela Anderson vagy éppen Brad Pitt a párja. De a megcsalás, az megcsalás. Ámítva a másikat, hogy csak őt szereted, de azért félrekefélsz ezzel meg azzal. Vannak, akik a testiséget szétválasztják az érzelmektől. Vagy csak ezzel próbálják leplezni, hogy már unják a banánt és narancsot akarnak... Szóval sokan mondanak sokfélét, de a lényeg egy és ugyanaz. A magyarázkodásokkal az ilyenek csak a saját lelkiismeretüket akarják nyugtatgatni, és önhipnózissal bedumálják maguknak és másoknak is, hogy de ők csakis a párjukat szeretik. Pedig ha így lenne, nem történne megcsalás.
    Tegyük fel, hogy az egyik fél megkíván valaki mást. Ha a párjával meg van elégedve tyektyuálisan, akkor ez annyiban kimerül, hogy jól megnézi az illetőt és esetleg eljátszik a gondolattal. Ha nincs megelégedve, akkor gyakorlati megvalósítássá fajul a dolog. Nos, szerintem ez úgy lenne korrekt dolog, hogy a párjától - bármily fájdalmas is, de búcsút vesz, és máris lelkiismeret-furdalás nélkül vetheti magát új prédája után. Tudjuk, hogy a pasiknak ab ovo probléma van az önmegtartóztatásukkal, és ha egy csinos hölgy készségesen felajánlkozik nekik, azt nem utasítják vissza. Ellenben egy nő, még a legbredpittebb bredpittnek is tud nemet mondani. Erre meg csak azt tudom mondani, hogy akit a változatosság és a nemi szerve vezérel, az ne alakítson ki állandó kapcsolatot, hanem keresse az egyéjszakás numerákat, meg az alig egy hétig tartó kalandocskákat. Erre ez a megoldás. Így nem kell a másik felet becsapni, átvágni, és utána magyarázkodni, mentegetőzni. Mert a megcsalás bizony kemény átvágás, a másik bizalmával való tökéletes visszaélés. Ezért valóban nem kéne megbocsájtani. De ha a másik fél nagyon szerelmes a csapodár párjába, bizony hajlandó ilyen butaságot elkövetni, hogy megbocsájt. Pedig aki egyszer megcsinálta büntetlenül, az többször is meg fogja...
  • Csacsi
    Igen éreztem így vki iránt...sőt még mindig érzek....talán....de nem lehet úgy szeretni vkit, hogy megbocsáss......Tudod Ő már nem érdemli meg....Ha én nem voltam neki elég...akkor nem érdemel meg. Hiába könyörgött....nagyon nehéz volt kibírni...de azóta már van egy új pasija, de őt is megcsalta...Szerinted mit éltem volna meg, ha visszaengedem. Engem tönkretett a dolog egy időre....és képtelen vagyok azóta ilyet megbocsájtani.
  • Cattie
    és megérte?
  • Tuvok #40
    Én pont így voltam, szerintem a megbocsátáshoz nagyobb erő kell, mint a kidobáshoz. Persze ha nem lett volna szükségem rá, nem azt jelentette volna, amit, akkor biztos nem keresem fel újra. De ezt már leírtam.
  • Cattie
    Akkor is megbocsáthatatlan, ha a párodat jobban szereted, mint bármi mást a világon? és úgy érzed, nélküle semmit nem ér létezned ezen a világon? éreztél már így valaki iránt? Nemhiszem, mert akkor nem írnád, azt, hogy megbocsáthatatlan...
  • Tuvok #38
    Nah, akkor most szögezzük le, ez az a kérdés, amiben a büdös életben nem fogunk megegyezni. :))

Én úgy határoznám meg, hogy bármilyen testi, vagy lelki (értsd: vonzódás, tetszés, több, mint baráti közeledés...) kapcsolat kialakítása egy 3. személlyel.
  • Csacsi
    Szeirntem a megcsalás, megbocsájthatatlan, és visszafordíthatatlan. Aki megtette eddig nálam, az "repült", ha én megtettem, elmondtam, és mentm, mégha nem is küldtek el. Ha már megcsalom a partnerem...akkor az azt jelenti, hogy nem tisztelem. És én egy emberrel sem akarok együtt lenni, aki nem tisztel, vagy akit én nem tisztelek annyira.

Szóval szerintem, ezen kár vitázni, bár ez egyéni vélemény.
  • Cattie
    Na igen, mi számít megcsalásnak???
  • Tuvok #35
    Azért a megcsalás körülményeit is figyelembe kell venni, nem mindegy, hogy állandóan fűvel-fával, vagy egy szórakozóhelyen ittasan elkövetett csók volt.
  • Dark Avenger
    Szerintem, ha érzelmi vagyis ahogy mondod irracionális dologról van szó, akkor megér egy átgondolást, hogy mit és egészen pontosan miért, érzünk ha ebbe a helyzetbe kerülünk.
  • Garfield
    A szmájli:

• Garfield
    Érdekes amit irsz, ha nem vagy szerelmes akkor miért zavar ha megcsalnak?:-)

http://users.atw.hu/greeny/smiley/emot-giggle.gif

Érdekes látni, hogy észérvekkel próbáltok megmagyarázni egy érzelmi, vagyis teljesen irracionális dolgot.

Megcsal a nőd/pasid?

1. Ez olyan felháborító dolog, hogy azonal kirúgom. Semmibevette az érzelmeimet, kihasznált, MENNIE KELL.
    2. Lehet, hogy megcsalt, de annyira szeretem őt, hogy képes vagyok megbocsátani neki. Ki tudja, talán ha látja, mennyire szeretem, akkor megérti, mit jelent ő nekem, mit érzek iránta és hogy ez az érzelem mennyire erős.

Tessék választani! Egy kérdésra adott két, homlokegyenest más válasz, amely mindkettő "logikusan" levezethető.
  • Cattie
    Nem valőszínû...
  • Breki33
    lehet most történik az amiért bosszút állhatsz
  • Cattie
    Igazad van, ennél nagyobb butaság nincs is...
  • Tuvok #28
    Az igazság néha fáj.

Amúgy a megcsalás mellett a legnagyobb bunkóság a bosszú(-ból történő megcsalás, megalázás).
  • Taptarap
    :DD
  • steweee
    állj nemes bosszút, csald meg te is!
  • Dark Avenger
    Engedd meg, hogy kötöszködjek kicsit!:-)

A megtisztelésnek ugye az ellentéte a megvetés, megalázást stb. kérlek mutass rá melyik ponton érzed ugy, ha a nemi szerveid egy másik halandóvéval érintkeznek akkor ez egyenlő a másik megvetésével vagy megalázásával. Én ugyanis nem találom ezt a pontot. Eltudom képzelni, hogy somindenre gondolhat egy megcsaló, de azt kevesen gondolhatják közben a párjukról, hogy "most aztán jól megalázom ezt a dögöt" stb. szóval ez esetleg bosszú esetén állhat fenn.
    A másik ami megragadott, irod: "magamból nem adok másnak"
    rendben van, hogy Te igy gondolod esetleg, de vajon a partned is hasonlóan gondolkodik? Ő esetleg gondolhatja ugy is, hogy képes többet szeretni és most nemfeltétlenül a szexuális teljesitményt értem ez alatt, hanem mondjuk ugy több (mondjuk 2)partnerrel boldog, két emberben is megtalál olyan dolgokat amitől teljesebbnek érzi magát. Kérdés, hogy ebben az esetben elvesz-e ez az ember mindkettötől valamit vagy mindkettőnek ad?
    Nem hinném, hogy létezik olyan ember aki ne hazudott volna a párkapcsolatában kisebb nagyobb ügyekben, persze néha hazudni kell, a megcsalás tipikusan ilyen történek, hiszen az igaz önvallomás "jutalma" gyakran a kapcsolat vége, a másik totális kiborulása stb.
  • Tuvok #24
    Nem vagyok nős. :))
    Rólam google-on találsz, bnőmről meg ha egyszer jó kedvem lesz, privben küldök 1 linket. :)
  • Blasta
    Ha nem vagyok szerelmes, attól még megtisztelem a partnerem azzal, hogy magamból nem adok másnak és mindig az igazat mondom neki.
    És ezt várom el tőle is. Lehet, hogy csak pár hónapja ismerjük egymást, nem alakult még ki bennünk az a szerelemnek hívható dolog, de megadom az esélyt neki, ha kedvelem, tetszik a partnerem.

Márpedig ha megcsalás történt, akkor annak tuti hazugság van a hátterében.
    Ennyire egyszerű.
  • Dark Avenger
    Érdekes amit irsz, ha nem vagy szerelmes akkor miért zavar ha megcsalnak?:-) Ennél már csak az az érdekesebb, ha szerelmes vagy és szivből szeretsz valakit miért lenne súlyos hiba elnézni vagy megbocsájtani a ballépését? Egyáltalán, miért hiba ha elnézőek és megbocsájtók vagyunk a szerelmesünkel?
    Nekem éppen azért tetszik Tuvok története, mert Ő bár felháborodott és el is taszitotta magától a kedvest egy időre, de a szerelme szeretete mégiscsak erősebbnek bizonyult és azóta együtt vannak, szivmelengető történet, tényleg.