Mit tegyünk ha a feleség, barátnő, kedves másnál is szerelmet és szexet keres, tippek, trükkök, gondolatok.
  • Tuvok #9
    Huh, hát ezekről hosszan lehetne írni. :)

Azt nem tudom, hogy ha újra megtörténne (bár valószínűtlen, de jobb félni, mint megijedni), fogalmam sincs, hogy a megcsalás útálata, vagy az iránta érzett dolgok lennének-e erősebbek. Ez biztosan függne a körülményektől, kivel, miért, hogyan, mit, stb. Bár nálam a megcsalás eredendő, és megbocsáthatatlan bűn volt mindig, mégis megtettem.
    Hát a bizalom. Mivel már nagyon hiányzott, így hamar meg tudtam bízni benne, bár sok alkalommal előjött a dolog, de sikerült megbeszélni, nem akartam, hogy érezze, hogy nem tudok megbízni benne. De ezen túlléptünk.
    A féltékenység megint más tészta, az már sűrűbb, ha valaki csak ránéz, vérben áll a szemem. Bennem van a félsz, hogy valaki megpróbálja, vagy el is veszi tőlem. Próbálkozások mindig voltak, sőt, odáig is elmentek, hogy tőlem kérték el a telszámát, igaz az illető nem tudta, hogy ki vagyok, persze el lett küldve a halál f*szára. Bnőm másik városba jár egyetemre, és mivel nemtom ellenőrizni, hogy ott mik történnek, ezért kénytelen vagyok bízni benne, de persze 1-2 ottani ismerőst megkértem, hogy figyeljen oda rá. (Nem feltétlenül más pasik miatt, hanem ha este jön haza, vagy el kell vinni valahová és én nem érek épp rá.)