35611
-
Csesza #2550 nagyon jó a meccs!!! -
Csesza #2549 Tot'ham - ManUtd 0-1
8.perc
assist: c.ronaldo
goal: rooney
-
#2548 Komoly ember lehetsz :S
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen -
#2547 Anyád!!
-
NIG Perfectism #2546 szopjátok le magatok . HENRY
-
pilboy #2545 -
#2544 :(((((( -
#2543 Mérges vok!!!!
-
skristof #2542 Istenem de jól tettem, hogy nem maradtam itthon... így legalább volt egy fasza estém 2 gyönyörű csajjal :) kár, h rövid volt, meg az is, h elrontotta ez az X..
így tényleg ugrott a bajnokság -
andris7 #2541 szörnyű meccs volt... :( -
Paranoia #2540
szomorú vagyok.
Igy aszem már felejtős az első hely... -
#2539 Manchester United-Sunderland 0:0 -
skristof #2538 hehe.. szerkesztés funkció jippy :)
kicsit off, de nem is annyira: nyárra szeretnék 2006-os angol VB-mezt, hogy legyen mibe kocsmázni menni, mert haverokkal ott nézzük majd a meccseket. nem tudjátok hol lehetne venni? focimez.hu-n azt írják megjött, de az áruk között nincs még a 2006-os. -
#2537 Persze, ez egyértelmű :)
Csak az a baj, hogy Ronaldonak a meccsen is kijön a technikássága, Zlatannak meg mostanában nem nagyon.. -
skristof #2536 akár mennyire is technikásak, valószínüleg nem egyszer lettek felvéve ezek a részletek a klipekben :) -
#2535 Jaja, kösz időközben megtaláltam. Szóval visszatérve erre a dologra megnézném egyszer meccsen Zlatan ilyen pontosat lő kapura. De ez itt off go to the Juventus topic :) -
skristof #2534 felmész a nikefootball.com-ra és elvileg egyből a Joga-s oldal jön be. rányomsz, hogy ENTER és oldalt vannak kilistázva a videók, ilyen kis négyzetekben.
flash-es az egész oldal, szóval az kell hozzá, de gondolom van. -
#2533 Nagyon-nagyok ezek a videók! Csak azt nem tudom Zlatan a meccseken mi a francért nem tud ilyet csinálni? Mondjuk ilyen jól lőni. Hol lehetne a többi ilyen videót megnézni? -
pilboy #2532 -
skristof #2531 Érdekességnek egy Rooney videó és egy Cris Ronaldo-s!
a Joga TV-s reklámcsomagból Rooney a szívvel való játékot reklámozza, míg Cris Ronaldo zlatannal veszi fel a versenyt az ügyesség kategóriában. Tetszik ez az új Nike reklámkampány, amellyel a foci szépségét és alapvető lényegét reklámozzák. A többi videót is ajánlom figyelmetekbe a nikefootball.com-on, eszméletlen trükkök és jelenetek vannak benne. -
Paranoia #2530 -
skristof #2529 kiemelten neked, de amúgy mindenkinek :) -
#2528 'tom, ez nekem szól :D
-
skristof #2527
SPORT1 - 04. 14.
20:30 Labdarúgás
Angol bajnokság, 34. forduló, Manchester United-Sunderland (élő) -
muman #2526 MU! -
#2525 Csak nyerje vissza a régi formáját.
-
Paranoia #2524 Heinze
remélem nem lesz velet többet semmi baj -
skristof #2523 Könnyen lehet, hogy Gabriel Heinze pályára lép a Manchester United soron következő bajnokiján, legalábbis Sir Alex Ferguson menedzser szerint. A szeptemberben, a Villarreal elleni BL-mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett Heinze már három hete edz, és úgy tűnik, játékra kész. Jobb pillanatot nem találhatna a visszatérésre: pénteken a Premier League-ből látványosan kilógó Sunderland látogat az Old Traffordra, azaz aligha nehezedik majd nagy nyomás a védelemre...
- Gabriel három hete edz, és fantasztikus állapotban van – lelkendezett Ferguson -, ki tudja, a Sunderland ellen talán már játszhat is. Az edzéseken nagyon hajt, minden labdára tigrisként csap le, az elszántsága pedig a többieket is "megfertőzte".
- bz -
nb1.hugy -
#2522 Ha ők is nyernek, akkor.....??
-
#2521 Ferguson: El tudjuk kapni a Chelsea-t
2006. 04. 09. 22:16 - Betűméret:
Sir Alex Ferguson csapata 2-0-ás győzelmet aratott az Arsenal felett, ezzel tiszteletet adva Busby-éknak - 50 éve ezen a hétvégén nyerték meg az első liga címüket.
Fergie szintén elmondta, hogy formában levő csapata le tudja győzni a Chelsea-t a Premiership versenyben annak ellenére, hogy a bajnokok 4-1-re legyőzték a West Ham-et.
NAGYSZERŰ TELJESÍTMÉNY:
,,Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, egy igazi támadó teljesítményt. Úgy éreztem, amilyen formában volt az Arsenal, tesztelgetnünk kellett őket, részenként nem tudtuk megvizsgálni őket, szóval eldöntöttük hogy támadjuk őket. Az első 15 perc...Az Arsenal mindig jól kezd. Mindig azt akarom, hogy bennelegyünk a meccsben és a saját tempójú, ritmusú játékunkat játszuk."
A FELHAJTÁSNAK MEGFELELŐEN:
,,A felépítése a meccsnek fantasztikus volt. Úgy értem a formája mindkét csapatnak abszolút pompás volt. Az Arsenal formája Európában kérdés nélkül kiemelkedő és szedik fel a liga formát is. De a mi formánk szintén nagyszerű, nincs ok, amiért ne tudnánk folytatni ezt a formát és azt hiszem ezt felmutattuk ma."
,,A győzelem magatartása mindig fontos. Egy edzőtől akarod a jó eredményt, nyilvánvaló, ez az amin lehet ítélkezni, de szintén ott van az, amiről a Manchester United mindig híres volt - szórakoztatási érték. Ma azt hiszem a szurkolók egy igazán jó meccset vártak két fantasztikus klub között, akik ember ember ellen mentek és időnként jó focit produkáltak."
BUSBY-ÉK ELISMERÉSE:
,,Azt hiszem az egész teljesítményünk ma megfelelő volt. Wayne Rooney jól játszott, időnként abszolút szenzációs és vannak más nagyszerű játékosaink is.
Ez a klub mindig a fiatalokra épít. Hogyha visszamész a Busby korszakba, ott egy örökség és amit próbálunk csinálni, hogy folytatjuk azt. Ez az amit tennünk kell. A történelem megvan és ez az, amire méltónak kell lennünk."
ROONEY HÍRESZTELÉSE A HÉTVÉGI ÚJSÁGOKBAN:
,,Az abszolút szemét. Azt kell mondanom számos alkalommal, hogy sajnos a média megvizsgálja minden részét neki. Nekünk volt George Best-ünk a 60-as években, volt Gazza, aztán David Beckham. Az újságírók keresnek valakit, hogy kitöltsék a címsorokat. Persze most jött Wayne Rooney. Ez egy meghamisítás és badarság és teljesen elutasítom."
ELKAPNI A CHELSEA-T:
,,Erősen hiszünk benne, hogy azzal ha megnyerjük a meccseinket, adunk magunknak egy fennálló esélyt. Nyilvánvaló, hogy mennünk kell a Stamford Bridge-re és nyernünk kell. De nekik van még idegenbeli mérkőzésük. Van nekik a Bolton, a Blackburn, aztán menniük kell a Newcastle-hoz a szezon utolsó napján. Az lesz Alan Shearer utolsó mérkőzése a Newcastle-ban. Szóval ott van egy csomó dolog, ami minket támogat, de el kell veszteniük azokat a pontokat."
Forrás: Manutd.com
LiT -
#2520 Jól van na! Tegnap nem vártam míg letölti, de most végig néztem mind1iket.
Gól képek meg sehol?
-
Paranoia #2519 -
skristof #2518 ottvannak a képek, csak neked :D -
#2517 Nyertunk???? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
-
pilboy #2516 amint vki tud, egy gyors összefoglalót benyomhatna
nem voltam itthon, meccsem volt, és most nagyon örül a testem az eredménynek -
WartHogSon #2515 Hát igen, de szerintem jót tett neki, hogy jött Evra, legalább megmutatja, hogy hogy kell jól játszani. -
#2514 Megvertünk egy bombaformában levő Arsenal-t, de sajnos a Livepool és a Chelsea is nyert! -
skristof #2513 sztem vmi kisebb sérüléssel bajlódhatott, mert inkább délutáni levezető kocogásnak tűnt amit művelt... -
skristof #2512 Silvestre végre megint jól játszott, hozta azt a régi formáját amiért régebben kedveltem
remélem átmenti ezt a következő bajnokikra is -
Paranoia #2511 jaja jó meccs volt!
Nem értem arzenvengert mé kellett ennyit várni,h beállítsa onrit!:S persze tartaléákolja a béelre,dehát akkoris...mind1 beállt igyse tett hozzá sokat a meccshez...
Szép volt!