34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
Rudee #1581 2 csatár? Ja, gondolom Baptista-ról hiszik még mindig hogy csatár. Kitalálhatom? NSO-n vagy nb1.hugyon olvastad ezeket a megbízható forrásból származó híreket. Látogasd meg néha az as.com-ot, ott valós interjúkat tesznek közzé. -
#1580 Miért?? elvileg a két uj csatár aki jött kiszorítja őt a kezdőből!
És ezért akar(akart)elmenni.... -
Rudee #1579 Esetleg beszéltél Owennel? Mondott valami újat? Csak mert nem akar elmenni, kicsit informálódni kéne. -
#1578 Hát csatár az mindenkép kéne és owen ugyis el akar jönni a realból... remélem ide jön...
Ugyebár volt egy olyan megjegyzése morattinak hogy lesz egy meglepetés igazolás örülnék ha ő lenne az.. (bár én már nem naon hiszek abban hogy lesz vmi....:-(() -
#1577 csatárban úgy se sok nincsen :DDDDDDDDD -
Csesza #1576 jöhet... -
#1575 Ha már itt tartunk... Mit szolnátok owenhez??:-P -
Csesza #1574 bállakot???? ááááhh ne, 1nekem kurvára nem szimpatikus a gyerek másrészt be se férne a középpályánkra - nála klasszisokkal jobb focisták vannak még a kispadon is -
#1573 nem egy szóval se mondtam h rossz lenne -
#1572 Háát azért a Martins,Adriano,Recoba se rossz -
#1571 tőle nem tartok annyira :P
nálunk meg a BOBO, GILA, SHEVA hármás fog ágyúzni szal... 1:1 -
#1570 solari agyonüt titeket:D -
#1569 persze persze a milan után és a parma előtt
ránézésre tavaly is erősebbek voltak de nem volt caspategység...
remélem idén se lesz :P
bár Fiotól tartok nagyon -
#1568 sheva te már ittis?:D látom szemmel tartod a vetélytársakat!
de az inter idén előrebb lessz mint a milan! pontosan a 2. lessz a parma után és a milan előtt:P -
#1567 végülis igaz de ha kiderül jövőre hogy nem voltunk valami jók (magyarul nem nyertünk scudettot) akkor jöhet szerintem.... -
#1566 ebbe a csapatba már minek?
ne legyér már olyan mint a cselszki -
#1565 Szerintetek Ballackot érdemes lenne megvenni? (ha egyáltalán meg tudnánk...) -
R9 #1564 :D -
#1563 gusztusos :DDDD épp most megyek enni :DDDD -
R9 #1562 -
R9 #1561 Samuel:½Nem köptem le Nedvedet½
Aug. 23. 09:29 -Milano- Mint az köztudott az Inter argentin védője 3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott miután a fegyelmi bizottság a tv felvételek alapján vétkesnek találta őt Pavel Nedved leköpésében. A játékvezető Samuel szerint nem véletlenül nem látta az esetet. ½Az egész ügy egy tévedés, ugyanis nem Nedvedre hanem a fölre köptem. Én soha nem tennék ilyet egy ellenfelemmel sem, egyszerűen alaptalan az egész vádaskodás az eltiltás pedig abszurd½ jelentette ki a játékos.
-
R9 #1560 Stankovic: ½Még sose vesztettem a Delle Alpiban...½
Aug. 21. 15:50 -Torinó- ½Ez túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen! Mindenekelőtt meg szeretném köszönni a bíztatást a mi nagyszerű szurkolóinknak, akik fantasztikusak voltak. Másrészt a csapattársaimnak és a szakmai stábnak is szeretnék köszönetet mondani. Még sose vesztettem a Delle Alpiban, mióta olszországban játszom. Az első kupa, amit nyertem, még a Lazioval, szintén az Olasz Szuperkupa volt és szintén itt, Torinóban.½-mondta a szerb középpályás, Dejan Stankovic.
Az utóbbi három hónapban két kupát is elnyertünk, ez meseszerű! A meccs legnehezebb szakasza szerintem a második félidő utolsó 20 perce volt, ám a meccs többi részében remek teljesítményt nyújtottunk.½
-
R9 #1559 -
R9 #1558 zsír -
Rudee #1557 25.08.2005, 16:00CET -
R9 #1556 Kedden shaktart elleni meccs 8)
BL sorsolás mikor lesz? -
#1555 na azért ez így nem igaz, de nem veszekszem -
Rudee #1554 A második link rossz, ez ajó. -
Rudee #1553 Verón a gólja után
Materazzi vs Trezeguet
Vieira, Martins és Cannavaro
Cannavaro vs Hadriano
Ibrahimovic vs J. Zanetti
Emerson, Hadriano és Vieira
Martins vs Cannavaro -
R9 #1552 megszólalt mr.értelmiség -
#1551 MUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
R9 #1550 -
R9 #1549 leszarom a focit gólra játszák és torinoba nyert az Inter ennyi.Idén bajnokok leszünk ha Mancini jól rakja össze a csapatot -
Rudee #1548 Ha egy csapat több helyzetet hagy ki akkor pont hogy nem jobb. A jó játék nem csak a lehetőségek kialakításáról szól, hanem azok kihasználásáról is. -
#1547 most ezt tényleg elismerheted hogy jobb volt a juve vagy legalábbis sokkal több nagy helyzete volt -
R9 #1546 kurvára jobb volt :D
volt az Internél pár védelmi hiba ennyi,Adriano megnem adott gól meg egyéb dolgok csomo mindent juvénak fujt ja és nedved...nc -
#1545 a meccset egyébiránt nem láttam viszont olvastam rengeteg véleményt hírt a meccsről
mind azt írta hogy a 90. perc során jobb volt a Juve -
#1544 biztos véletlen volt hát persze:D Samuel a megtestesült jóság a gyepen
-
R9 #1543 én láttam a köpést full nem arra nézett elmondom tök látszik hogy nem szándékos volt.thx és megérdemeltük :P
Mancini szinte 1 év alatt 2 kupa
csak már Figo-t meg Solari-t a 2 szélre!!!!!! -
#1542 a köpésről és a gólunkról is van video? P
egyébként gratula a győzelemhez (bár sztem nem érdemeltétek meg)