34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Rudee
    2 csatár? Ja, gondolom Baptista-ról hiszik még mindig hogy csatár. Kitalálhatom? NSO-n vagy nb1.hugyon olvastad ezeket a megbízható forrásból származó híreket. Látogasd meg néha az as.com-ot, ott valós interjúkat tesznek közzé.
  • fsgh
    Miért?? elvileg a két uj csatár aki jött kiszorítja őt a kezdőből!
    És ezért akar(akart)elmenni....
  • Rudee
    Esetleg beszéltél Owennel? Mondott valami újat? Csak mert nem akar elmenni, kicsit informálódni kéne.
  • fsgh
    Hát csatár az mindenkép kéne és owen ugyis el akar jönni a realból... remélem ide jön...
    Ugyebár volt egy olyan megjegyzése morattinak hogy lesz egy meglepetés igazolás örülnék ha ő lenne az.. (bár én már nem naon hiszek abban hogy lesz vmi....:-(()
  • Sheva
    csatárban úgy se sok nincsen :DDDDDDDDD
  • Csesza
    jöhet...
  • fsgh
    Ha már itt tartunk... Mit szolnátok owenhez??:-P
  • Csesza
    bállakot???? ááááhh ne, 1nekem kurvára nem szimpatikus a gyerek másrészt be se férne a középpályánkra - nála klasszisokkal jobb focisták vannak még a kispadon is
  • Sheva
    nem egy szóval se mondtam h rossz lenne
  • fsgh
    Háát azért a Martins,Adriano,Recoba se rossz
  • Sheva
    tőle nem tartok annyira :P

nálunk meg a BOBO, GILA, SHEVA hármás fog ágyúzni szal... 1:1
  • Fyrex
    solari agyonüt titeket:D
  • Sheva
    persze persze a milan után és a parma előtt
    ránézésre tavaly is erősebbek voltak de nem volt caspategység...
    remélem idén se lesz :P
    bár Fiotól tartok nagyon
  • Fyrex
    sheva te már ittis?:D látom szemmel tartod a vetélytársakat!
    de az inter idén előrebb lessz mint a milan! pontosan a 2. lessz a parma után és a milan előtt:P
  • fsgh
    végülis igaz de ha kiderül jövőre hogy nem voltunk valami jók (magyarul nem nyertünk scudettot) akkor jöhet szerintem....
  • Sheva
    ebbe a csapatba már minek?
    ne legyér már olyan mint a cselszki
  • fsgh
    Szerintetek Ballackot érdemes lenne megvenni? (ha egyáltalán meg tudnánk...)
  • R9
    :D
  • Sheva
    gusztusos :DDDD épp most megyek enni :DDDD
  • R9
  • R9
    Samuel:½Nem köptem le Nedvedet½
    Aug. 23. 09:29 -Milano- Mint az köztudott az Inter argentin védője 3 mérkőzésre szóló eltiltást kapott miután a fegyelmi bizottság a tv felvételek alapján vétkesnek találta őt Pavel Nedved leköpésében. A játékvezető Samuel szerint nem véletlenül nem látta az esetet. ½Az egész ügy egy tévedés, ugyanis nem Nedvedre hanem a fölre köptem. Én soha nem tennék ilyet egy ellenfelemmel sem, egyszerűen alaptalan az egész vádaskodás az eltiltás pedig abszurd½ jelentette ki a játékos.

• R9
    Stankovic: ½Még sose vesztettem a Delle Alpiban...½
    Aug. 21. 15:50 -Torinó- ½Ez túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen! Mindenekelőtt meg szeretném köszönni a bíztatást a mi nagyszerű szurkolóinknak, akik fantasztikusak voltak. Másrészt a csapattársaimnak és a szakmai stábnak is szeretnék köszönetet mondani. Még sose vesztettem a Delle Alpiban, mióta olszországban játszom. Az első kupa, amit nyertem, még a Lazioval, szintén az Olasz Szuperkupa volt és szintén itt, Torinóban.½-mondta a szerb középpályás, Dejan Stankovic.
    Az utóbbi három hónapban két kupát is elnyertünk, ez meseszerű! A meccs legnehezebb szakasza szerintem a második félidő utolsó 20 perce volt, ám a meccs többi részében remek teljesítményt nyújtottunk.½
  • R9
  • R9
    zsír
  • Rudee
    25.08.2005, 16:00CET
  • R9
    Kedden shaktart elleni meccs 8)
    BL sorsolás mikor lesz?
  • Barni
    na azért ez így nem igaz, de nem veszekszem
  • Rudee
    A második link rossz, ez ajó.
  • Rudee
    Verón a gólja után
    Materazzi vs Trezeguet
    Vieira, Martins és Cannavaro
    Cannavaro vs Hadriano
    Ibrahimovic vs J. Zanetti
    Emerson, Hadriano és Vieira
    Martins vs Cannavaro
  • R9
    megszólalt mr.értelmiség
  • DONGUBA
    MUHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • R9
  • R9
    leszarom a focit gólra játszák és torinoba nyert az Inter ennyi.Idén bajnokok leszünk ha Mancini jól rakja össze a csapatot
  • Rudee
    Ha egy csapat több helyzetet hagy ki akkor pont hogy nem jobb. A jó játék nem csak a lehetőségek kialakításáról szól, hanem azok kihasználásáról is.
  • Barni
    most ezt tényleg elismerheted hogy jobb volt a juve vagy legalábbis sokkal több nagy helyzete volt
  • R9
    kurvára jobb volt :D
    volt az Internél pár védelmi hiba ennyi,Adriano megnem adott gól meg egyéb dolgok csomo mindent juvénak fujt ja és nedved...nc
  • 9csöves9
    a meccset egyébiránt nem láttam viszont olvastam rengeteg véleményt hírt a meccsről

mind azt írta hogy a 90. perc során jobb volt a Juve
  • 9csöves9
    biztos véletlen volt hát persze:D Samuel a megtestesült jóság a gyepen

• R9
    én láttam a köpést full nem arra nézett elmondom tök látszik hogy nem szándékos volt.thx és megérdemeltük :P
    Mancini szinte 1 év alatt 2 kupa
    csak már Figo-t meg Solari-t a 2 szélre!!!!!!
  • 9csöves9
    a köpésről és a gólunkról is van video? P

egyébként gratula a győzelemhez (bár sztem nem érdemeltétek meg)