34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #1461 -
R9 #1460 de szép képet találtam:
-
R9 #1459 Inter-Napoli 0:1
Inter-Napoli 1:1
Inter-Napoli 1:2
Inter-Juve 0:2 -
Csesza #1458 -Keret a Birra Moretti trofeo-ra
Aug. 11. 22:42 -Milánó- Mancini a következő 29 játékost nevezte a Birra Moretti trofeo-ra:
Kapusok: Bindi, Carini, Ciceri, Julio Cesar, Toldo
Védők: Arrieta, Cordoba, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome, J. Zanetti, Zé Maria
Középpályások: Cambiasso, Figo, Maa Boumsong, Karagounis, Kily González, Pizarro, Solari, Stankovic, Veron, C. Zanetti
Csatárok: Adriano, Choutos, Cruz, Martins, Momenté, Recoba -
R9 #1457 ja
Adriano-Martins kettős a világ egyik legjobbja lehet(ha már most nem az)
Mert ugye Adriano a legjobb csatár Martins meg kurva gyors és szívvel játszik -
Csesza #1456
Adriano mekkora gólpasszt adott Martins-nak, öröm nézni - nagyon nagy páros lesznek ők 2en jövőre -
R9 #1455 Martins
Adriano -
R9 #1454 thx -
Rudee #1453 Martinsról is van egy. -
Rudee #1452 Van mégegy. Meg mégegy. És mégegy. -
Rudee #1451 Kép -
Csesza #1450 -
R9 #1449 Shaktar-Inter 0:2
gól:Martins,Adriano -
#1448 Roma, augusztus 9., 16.55 A Farkasok hétfőtől újra igazolhatnak.
Lausanne-ban a FIFA döntőbírósága visszaadta az AS Roma átigazolási jogát. A Farkasokat azért zárták ki az átigazolásokból, mert nem rendezték a 2004-én nyarán vásárolt Philippe Mexes vételárát az Auxerre-nek. Emiatt az utóbbi néhány hétben még tárgyalásokat sem kezdhettek egyetlen játékossal sem.
Az eladások terén viszont voltak egyezkedések, hiszen Antonio Cassanót több európai sztárcsapat is le akarja igazolni, és úgy tűnik, nem tudják megtartani a renitens támadót.
A rómaiak eddig leigazolták Samuel Kuffourt, Rodrigo Taddeit és Shabani Nondát, aki nem csatlakozhatott a csapathoz, mivel "megbukott" az orvosi vizsgálaton.
Na akkor vegyük meg chivu-t:-DDD -
_Vegeta_ #1447 Nekem a ruhajuk tok8. :D -
#1446 hoppá rééé :DDDDDDD -
#1445 szép de fake:D
itt az eredeti. a feliratokat nem kell nézni
nekem így lényegesen jobban tetszenek:D(lehet ez is fake.d)
-
#1444 huhú -
_Vegeta_ #1443 Nagyon szimpatikus csapat. ;) -
R9 #1442 -
#1441 Ha ilyen csapatunk lenne biztos megnyernénk mindent!(senki se figyelne a labdára:-P)
Itt a bizonyíték hogy az internek a jele a kígyó! Ja és a mérleg nem hazudik:-P
-
R9 #1440 biztos fog kapni -
_Vegeta_ #1439 Aham eddzesen keszult kepeket enis lattam, remelem majd kap lehetoseget h bizonyisson. :) -
R9 #1438 jah :) -
#1437 megkapta a hetest? akkor már ezért is érdemes volt neki eljönni milanoba :) -
R9 #1436 nem játszott de:
-
_Vegeta_ #1435 Figo? -
Csesza #1434 -Lecco-Inter 0-4 (0-2)
Aug. 6. 21:00 -Lecco- A ma esti barátságos találkozón a milánóiak 4 góllal verték a Lecco gárdáját a Stadio Comunale-ban.
Az első találatot Adriano 11-esből szerezte, a 2. gól Obafemi Martins nevéhez fűződik, aki Solaritol kapta a gólpasszt. Az 58., valamint a 71. percben Ze Maria és Alvaro Recoba is betaláltak, beállítván ezzel a 0-4-es végeredményt.
Inter: Julio Cesar (Toldo 46.), J. Zanetti (Arrieta 72.), Cordoba (Samuel 46.), Materazzi (Choutos 76.), Wome (Favalli 46.), Stankovic (Ze Maria 46.), Veron (Maa Boumsong 65.), Cambiasso (C.Zanetti 46.), Solari (Karagounis 46.), Martins (Recoba 46.), Adriano (Cruz 46.) -
Csesza #1433 Coco is a Newcastle-ben folytatja
Aug. 6. 12:09 -Milánó- Bár hivatalosan még nem erősítették meg, ma már edzett és holnap pályára is lép majd a Newcastle csapatában egy felkészülési meccsen Francesco Coco, miután kölcsönadtuk őt az angol alakulatnak. Forrás: calciomercato.com -
#1432 Az inter 4-0 nyert a Lecco ellen
Gólok: adriano 31perc Martins 37perc zémaria 58perc recoba 71perc -
Csesza #1431 szerinted mér raktam oda ((((((((:P))))))))))) jelet ????
nemmontam hogy nemjó szűrő! csak ő inkább támadóbb szellemű és kéne mellé vagy mögé 1 védekező is pl. Cambiasso -
#1430 pizzarro kiváló szűrő és nem az fm-ből kéne kiindulni.
bár mindegy hány gólt kapunk, csak mindig lőjünk 1-el többet. -
Csesza #1429 Pizzaro-t TKP kéne megpróbálni az efemben bejött :P -
Csesza #1428 Pizzaro is vkp-azt tudom de ő inkább irányítással foglalkozik kell mellé vagy mögé Cambiasso aki jobban megszűri az ellenfél támadásait -
Csesza #1427 jah vágom -
Csesza #1426 nem mér hol írtam ? -
Rudee #1425 Pizarro szerinted kapus? -
Csesza #1424 -Figo: Hivatalos!
Aug. 5. 15:42 -Milánó- Kb. negyed órával ezelőtt az Inter hivatalos honlapja bejelentette hivatalosan is Luis Figo leigazolását.
-
Csesza #1423 jah persze azt a középpálya meg átjáróház mi? szűrő is kéne -
#1422 de ha samuel folytatja madridi formáját akkor a védelemmel gond lehet mert elég lassú.favalli,materauzzi,burdisso,mihajlovic mind lassú
és cordoba sem vmi gyors,ehhez jön samuel akinek nem ment madridban reméljük itt fog.és j. zanetti gyors is meg erős is de ő inkább a támadásokkal van elfoglalva