34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Csesza
    Samuel: ½Győzelmeket akarok aratni Inter mezben!½

Aug. 5. 01:19 -Appiano Gentile- Az Inter legújabb szerzeménye, a védő Walter Samuel a következőket nyilatkozta az Inter Channel-nek:
    Boldog vagyok, és bízom abban, hogy bevéshetem a nevemet az Inter történelmébe!½-kezdte interjúját az argentin válogatott védő.
    ½Csatlakoztam egy klubhoz, mely egy remek társaság, és amely igazolást hosszas megbeszélések előztek meg, így természetesen a lehető legjobban akarom végezni a feladatomat. Győzelmeket kívánok aratni Inter mezben és a lehető leghamarabb be szeretnék illeszkedni a közösségbe. Az argentin csapattársaimat már jól ismerem, mindnyájukkal játszottam már együtt a válogatottban, de remélhetőleg az összes többi futballistát is meg fogom tudni ismerni. És ami a legfontosabb, mihamarabb Mancini szolgálatára szeretnék lenni
    A tegnapi edzésen már részt vettem, és a main is részt fogok venni. Egyetlen percet sem szeretnék kihagyni, hiszen maximálisan ki akarom elégíteni a szurkolók igényeit és elvárásait. Még csak néhány napja vagyok itt, ám máris érzem a szurkolók reményteliségét.½

internazionale.hu
  • Csesza
    Megszületett Dejan Stankovic 3. gyermeke is. Alexandernak hivják.

Gartulálunk neki.
  • csm
    sztem:j.cesar-j.zanetti,cordoba,samuel,favalli-figo,veron,pizzaro,solari-adriano,martins
  • csm
    Az Internazionale együttesének fogalma sincs arról, mikor született Obafemi Martins, ezért hivatalosan kérte, hogy a Nigériai Labdarúgó-szövetség írja meg a játékos születési dátumát. Több afrikai labdarúgónál igazából csak vélelmezni lehet a születés dátumát, ugyanis az elmaradott földrészen sok helyütt a törzseknél nincs anyakönyvezés.

Eddig úgy tudták az olaszok, hogy a játékos 1984 október 28-án látta meg a napvilágot, ám a szövetség weblapja szerint ez az időpont 1978 május 1-e.

Az Inter véleménye szerint a későbbi dátum a helyes, ezért kérte a nigériaiakat, hogy javítsák a hibát, de nem lenne meglepetés, ha kiderülne, a támadó jóval idősebb a korábban gondoltnál.
  • Csesza
    sztem: Julio Cesar/Toldo,Cordoba,Samuel,Wome,J.Zanetti,Cambiasso,Pizzaro, Veron, Solari, Stankovic, Adriano
  • R9
    Toldo,J.Zanetti,Cordoba,Samuel,Wome,Figo,Pizarro,Cambiasso,Solari,Adriano,Stankovic
    én így raknám őket
    most nekünk van a legerősebb támadó sorunk olaszországba
  • R9
    Figo sokkal jobb....
  • R9
  • R9
    ez lol mert akkor emerson?
  • Sheva
    A Juventus vezetőedzője, Fabio Capello bejelentette, hogy meg akarja szerezni az Internél feleslegessé vált középpályást, Cristiano Zanettit. A Roma egykori edzője szerint a játékos nagyon jó párost alkotna a nyáron érkezett Patrick Vierával. Zanetti is hajlandó lenne a klubváltásra, mivel már régóta szeretne együtt dolgozni a kiváló mesterrel.
    Az Inter középpályája ráadásul úgy megerősödött a nyár folyamán, hogy az veszélyeztetné a válogatott futballista helyét.
  • Csesza
    nemtom sztem Figo-t nem kellett volna leigazolni, most tuti hogy ő lesz a kezdő és Stankovic tuti hogy kifog maradni pedig ő sokkal jobb játékos és legalább szokott futni nem ugy mint L.F., és így is kifog valamelyik nagy ász pl. Pizzaro, Solari
  • Csesza
    *kispad
  • Csesza
    lófaxt, figo kipad (nagyon remélem) Zanetti jobb oldalra középpálya
  • 9csöves9
    és akkor ki kell hagynotok J.Zanettit mivel a 3 védős játékba 3 belső védő kell
  • Csesza
    3-1-4-2 is lehetjáccani 3védő elötte Cambiasso
  • 9csöves9
    kinek a helyére? mondjuk Pizzarro és Veron is irányító tehát nem fognak valszeg együtt játszani
  • R9
    de ha bekerül cambiasso
  • 9csöves9
    jónak tűnik bár védekezni nem fog egyik se
  • báttyó02
    gyááá
  • fsgh
    Jaaa nem tom ti hogy vagytok vele de egy figo pizzaro veron solari négyes a legjobb lehet a seria-a-ban!!!!!!!!!:-DDD
  • Csesza
    Luis Figo az Inter játékosa

Aug. 4. 19:30 -Irdning - Luis Figo ma délután 17 órakor elhagyta a Real Madrid Irdningi edzőtáborát és elutazott Milánóba, hogy holnap átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon. Az ex-aranylabdás portugál jobbszélső 2 évre ír majd alá hozzánk, miután tegnap a két fél végül mindenben megyegyezett egymással. A hírt a Real Madrid hivatalos honlapja is megerősítette. Figo évente 3.5 millió eurót fog keresni nálunk.

internazionale.hu

megjegyzés: sajnos
  • R9
    http://www.netdisaster.com/go.php?mode=cow&url=http://acmilan.it
  • Thomsen
    Ja, látom már.
  • Thomsen
    Hova lett Davids?
  • Csesza
    Nevezési lista a BL selejtezőkre
    Aug. 4. 14:30 -Milánó- Az Inter közzétette az UEFA felé s BL. selejtezőkre leadott nevezésést és mezszámokat:

KAPUSOK:

1 Toldo Francesco
    12 Soares Julio Cesar
    79 Carini Fabian

VÉDŐK:

2 Cordoba Ivan
    4 Zanetti Javier
    11 Mihajlovic Sinisa
    13 Ferreira Josè Marcelo Zé Maria
    16 Favalli Giuseppe
    23 Materazzi Marco
    25 Samuel Walter
    33 Wome Pierre
    49 Andreolli Marco

KÖZÉPPÁLYÁSOK:

5 Stankovic Dejan
    6 Zanetti Cristiano
    8 Pizarro David
    14 Veron Juan Sebastian
    15 Solari Santiago
    18 Kily González Cristian
    19 Cambiasso Esteban Matias
    21 Karagounis Giorgos
    48 Maa Boumsong Daniel

TÁMADÓK:

9 Cruz Julio Ricardo
    10 Adriano Leite Ribeiro
    20 Recoba Alvaro
    99 Choutos Lampros

B lista (1984 január 1. után születettek):

35 Tornaghi Paolo (kapus)
    45 Piazza Matteo (kapus)
    36 Fautario Simone (védő)
    37 Giani Nicolas (védő)
    38 Semenzato Daniel (védő)
    46 Esposito Dennis (védő)
    47 Barni Mattia (védő)
    40 Diarra Abdoulaye (középpályás)
    41 Ravasi Jacopo (középpályás)
    30 Martins Obafemi (támadó)
    42 Germinale Domenico (támadó)
    43 Kyeremateng Basty Owusu (támadó)
  • 9csöves9
    és mire mentek vele?
  • R9
    mégis minden évbe megverünk titeket
  • Csesza
    Davids is távozott
    Aug. 3. 10:43 -Anglia- A Tottenham hivatalosan bejelentette, hogy Edgar Davids az Intertől hozzájuk igazolt. Davids egy éve ingyen került hozzánk a Juventustól, és most mi is ingyen engedtük tovább Angliába. Magas fizetéséhez képest keveset játszott, így a 32 éves holland középpályás egy év után távozott. Milánóban még nem közölték hivatalosan a hírt, de ez már valószínüleg csak órák kérdése
  • 9csöves9
    van annyi minden meccsen hidd el nekem

ezek a fogadkozások meg viccesek, minden évben szétvásároljátok az agyatokat aztán mire mentek vele? olasz kupa huááá

na de hagyjuk
  • R9
    de nektek még annyi sincs,majd most beleszólunk :P
  • 9csöves9
    igazad van kevés a néző, ezért olcsóbbak is a jegyek

de sztem jobban örülnél ha 35 ezer néző lenne minden meccsen de nyernétek végre vmit és beleszólhatnátok a bajnoki cím végkimenetelébe
  • Sheva
    így van
  • R9
    az egy meccs volt és igazuk volt mert a bíro nem adta meg a szabályos gólt jól tették
  • Kaplan
    Én meg azt olvastam az internek iszonyat balhés tábora van.
    Inkább nézném kevés nézőkkel a juve meccset minthogy sok néző verje egymás alá (INTER-MILAN BL MECCS [MILAN NEM HIBÁS])
  • R9
    te én olyat olvastam ma hogy a juve olcsobban adja majd a jegyeket hogy szurkoló is legyen a meccsen
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • 9csöves9
    viszont a a bajnoki címeitek mennyiségét nem vették észre
  • R9
    lehet nézték a sok bíroi segítséget a juvénak
  • 9csöves9
    a másik meg hogy ha azt mondjátok hogy a jelent és a múltat egyszerre veszik figyelembe, akkor speciel a Juve megelőzné az Intert. nagyobb múlt és az idei szereplésünk is mellettünk szól. de még mondhatnék pár csapatot
  • 9csöves9
    egyetértek, hülyeség ez a lista úgy ahogy van és akkor is ezt mondanám ha a Juve lenne ott az első helyen

35 csapat van az Inter és a Barca között???

és az első 10 ben 2 db bajnok van azok sem a legerősebb bajnokságokból...iszonyat komolytalan