34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#1381 viszont azért hiába vagyok inter drukker de az inter se az 1 helyet érdemelné ha a tényekre alapozunk... az első 10 tuti benne van de nem az első -
#1380 igaza van Rudeenak mondjuk annyira nem nagy szám ez a lista...attól h a Newcastle előbb van mint a Baca attól még Eto'o-ék sokkal jobb és nagyobb csapatott alkotnak -
Rudee #1379 Nem rossz semmi, csak komolytalan a lista. Nézz rá és rájössz Te is. -
R9 #1378 de Rudee akkor az IFFHS a rossz?Szted akkor kiadnák?NE hülyéskedj már,magyarázd nekik -
Csesza #1377 -
Rudee #1376 Iffhs.de-n megtalálod. -
Rudee #1375 River
Villarreal honlapja nem megy, de a 2004ig elért eredményeket itt megtalálod, ehez kell hozzáadni a tavaly bronzérmet. -
Csesza #1374 szorzókat tudod? -
Csesza #1373 és ehhez van linked is? -
Rudee #1372 *összesen -
Rudee #1371 River:
32x argentín bajnok
2x Libertadores kupa győztes
1x Inter-amerika kupa győztes
1x Szuperkupa győztes
Tavaly 3. az Apertura-ban és 10. a Clausura-ban.
Villarreal:
összes 6 idényt jáccottak az első osztályban
2x továbbjutottak az Intertotó kupából az UEFA-kupába
Tavaly 3. a Primera Division-ban. -
Csesza #1370 Villareal - River Plate -
Rudee #1369 Melyik 2 csapat közti kül-re vagy kiváncsi? -
Csesza #1368 én nem mondtam biztosra, te ismered a múltat, mér elképzelhetetlen hogy a villarealnak nagyobb multja van minta rivernek, vagy itt szetm nemis történelem dönt ez a 2 között inkább a közelmúlt jelen...
te alátudod támasztani hogy nemjó ez a lista eredményekkel st.stb.... ?????
mer ha igen akkor elfogadom az állításodat -
Rudee #1367 Támaszd alá eredményekkel hogy jó a lista.
Miben volt sikeresebb például a Villarreal a River Plate-nél? -
Nadi #1366 Hát neki is van -
Csesza #1365 nayolvan hanyagollak, tökmd1 mit mondok mer te ugyis okosabb vagy
neked van igazad természetesen -
Rudee #1364 Ne magyarázd már be azt, hogy több mindent ért el a CSZKA a Juventusnál, a PSV a Real Madridnál, vagy az Alkmaar a barcelonánál.
Egyébként ha jobban megnézed, pont hogy a jelen dominál a listán, látható ez a Liverpoolon akik 16 helyet léptek előre a BL győzelemmel, de még az Alkmaar UEFA kupa menetelése is jó a 20. helyre.
És itt van 1-2 érdekessség:
30. River Plate
36. barcelona (bármennyire is utálom őket, mégis kevés)
55. Valencia
66. Ajax
84. Roma (őket még a Fradi is megelőzi) -
Csesza #1363 aztökmind1, ez a történelem és statisztika
ez nadinak is szól, ez nem csak nemzetközi porondról szól, hazai is
ez nem azt mutatja hogy most mivan - hanem a múlt + a jelen -
Nadi #1362 Akkor a Moszkva nem előzné meg a Bayern-t. -
Rudee #1361 Attól függetlenül évek óta eredménytelenebbek.. -
Csesza #1360 ennyire segg hülyék nem lehettek? a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet (IFFHS) oda van írva hogy története, ennyiű
a newcastle-nek sokkal nagyobb múltja van mint a cselzinek -
Rudee #1359 Van jobb is, az Austria Wien pl megelőzi a River-t, a barcelona-t, a Valencia-t. -
Nadi #1358 Ez a lista tényleg hülyeség. Pl: a newcastle hogy előzi meg a cselszkit? -
Rudee #1357 Nem 10 csapatból áll a lista okostojás. Rajta van még másik 500 csapat. -
R9 #1356 hanem mert a Real nincs rajtA? -
Rudee #1355 Ez a lista még mindig nagy hülyeség és nem azért mert az Inter vezet. Itt ugye a tétmeccseket veszik figyeleme, de attól függetlenül változnak a helyezések hogy a bajnokságok el se kezdődtek. -
Csesza #1354 -
R9 #1353 Az Inter továbbra is vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet (IFFHS) klub világranglistáját. A listát jobban szeműgyre véve kétség sem férhet a régi mondáshoz, miszerint a ½Foci Milánóban lakik½ ! Íme a Júliusi lista:
1. Inter 294p.
2. Milan 270p.
3. Liverpool 264p.
4. Manchester Utd 259p.
5. CSKA Moszkvaa 255p.
6. Bayern München 255p.
7. PSV Eindhoven 251p.
8. Newcastle 251p.
9. San Paulo 246p.
10. Arsenal 240p. -
#1352 a goal.com szerint mégsem igazolják le -
Csesza #1351 Coco az Ajaxban
Amszterdam, augusztus 2., 12.35 Az olasz hátvéd szeretne újra válogatott lenni.
Az Ajax Amszterdam gárdája leigazolta az Inter régóta sérüléssel bajlódó hátvédjét, Francesco Cocót. A játékosra az utóbbi évben egyáltalán nem számíthatott Mancini vezetőedző, mivel folyamatosan sérüléssel bajlódott. Emiatt került ki egyébként a mester látószögéből, és volt kénytelen új csapat után nézni.
Cocót a hollandok mellett a görög Olympiakos is megkereste.
nb1.hu -
Csesza #1350 sztem Milánóban -
#1349 ahha értem!!! -
#1348 oké!hol van??:-PPPPP -
#1347 igaz :DDDDDDDD -
R9 #1346 8 év után mit vársz? -
Csesza #1345 -
Csesza #1344 tom, ha kész lesz a bannerom akkor, kérek másikat :DDDDD -
#1343 de ez már régóta megvan :) -
Csesza #1342 azért mert a barcát is szeretem, volt má inter,fradi.azt most barca logó van ennek a 3 csapatnak szurkolok csak hamar megunom a logókat azt néha cserélgetem