34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
R9 #1621 ez egy programm :PP -
#1620 na 1-1 ennél azért jobra számítottam na de mind1 az a lényeg hogy tovább jutottunk!!
Jo8 mindenkinek ja és FORZA INTER!!!!! -
#1619 hát az meg hun van? ilyen csatornáról még nem halottam -
#1618 aha! Kurva idegesítő!!!!
mit kell csinálni hogy bejöjjön?? -
R9 #1617 én nézem sopcaston 8) -
#1616 faszomat a rai unoba :@@@@@@@@@@@@ -
#1615 bazz... de azért remélem nyerünk... -
Rudee #1614 1-1 -
#1613 RECOBA GÓÓÓLLLLLLL!!!!!! -
Rudee #1612 Recoba gól. -
#1611 ti hol nézitek???
de szar a rai uno megint kódol!!! -
Csesza #1610 bmeg elment a képem, nemtom nézni :CCCCCCCCCCCCCCCCCCCC -
R9 #1609 Kezdő:12 Julio Cesar, 2 Cordoba, 4 J. Zanetti , 5 Stankovic, 10 Adriano, 14 Veron, 15 Solari, 19 Cambiasso, 20 Recoba, 23 Materazzi, 33 Wome
Cserék: Toldo, 6 C.Zanetti, 8 Pizarro, 9 Cruz, 13 Zé Maria , 16 Favalli, 25 Samuel
-
R9 #1608 játszik wome solari recoba -
R9 #1607 van 15 néző :DDD -
R9 #1606 dede már fejlődik nagyon szépen -
Rudee #1605 Gyorsabb de a helyzeteit fele olyan hatékonysággal se használja ki. -
R9 #1604 Itt van nekünk Oba ki sokkal gyorsabb mint Owen -
#1603 ja én is erre gondolok de elvileg csak csere lesz mert owen nem akar ott is maradni... -
Csesza #1602 ha az van irva hogy a nyúkásztl hivatalos honlapja adta közzé akkor valszeg igaz -
#1601 Mivel a Newcastle-nek nem sikerült megszereznie Albert Luquét a Deportivótól, így visszatért korábbi "célpontjához", Michael Owenhez. A Real Madrid csapata szívesen vette az angolok érdeklődését, és a legújabb hírek szerint már meg is egyeztek. A részleteket egyelőre nem közölték a felek, ami azonban biztos: a csatár még nem szignálta a szerződést.
Sokáig úgy tűnt, hogy a Liverpool lehet a befutó, de "Rafa" Benitez menedzser nem kultiválta a 26 éves játékos visszacsábítását, mivel úgy véli, hogy így is elegendő támadó áll a rendelkezésére.
- Történetének legfontosabb üzletét ütheti nyélbe a Newcastle - ezt a Szarkák hivatalos honlapja adta közzé.
Ez az nb1.hugyról van ki-ki döntse el hogy ez igaz-e -
Csesza #1600 Beharangozó ma estére
Aug. 24. 15:38 -Milano- Elméletileg ma este csak az irányítása alatt kell tartania az Internek az eseményeket és akkor nem lehet baj. Igaz semmiképpen sem lehet baj, ugyanis az első meccsen idegenben elért 2-0-nak elégnek kell lennie az ukrán csapat ellenében. A rend kedvéért az írjuk le hogy abban az esetben ha a Shakhtar nyer 2-0-ra hosszabbítás majd büntetőrúgások következnek. Csak ebben az esetben...
Az Internek elég tehát a döntetlen is, bár erről a hosszú idő után ismét kezdőemberré előlépett Alvaro Recoba tegnap nem így vélekedett. ½Becsapnánk magunkat ha úgy gondolnánk hogy már továbbmentünk. Ekkora előnyt nem adhatunk az ellenfelünknek. Úgy fogunk játszani mintha két gólos hátrányban lennénk!½ Persze azért titkon ő is tudja hogy nem ma kell a szezon legjobb meccsét produkálni a továbbjutás kiharcolásához.
Tudja ezt az Inter ex-trénere Mircea Lucescu is pontosan. ½Jelen pillanatban az Internek 99% esélye van a továbbjutásra, a maradék 1% pedig a miénk. Ettől függetlenül szeretnénk egy jó meccset játszani, remélem nem okozunk csalódást.½ A román edző 4-4-2-es alapfelállást választott és ha minden igaz kezdő lesz a nigériai csatár Aghahowa is.
Mint az köztudott a tavalyi Milan elleni botrány miatt a találkozót zárt kapuk mögött fogják legjátszani a San Siroban. Igaz nem árt majd ehhez a légkörhöz hozzászokni ugyanis az összes csoportmeccs hasonló koreográfia szerint lesz majd megrendezve.
Végül pár szó a játékvezetőről aki a 41 éves német Herbert Fandel lesz majd. Ő civilben egy zeneiskola igazgatója és árpilisban igen éles szavakkal bírálta az Inter szurkolóinak a magatartását.
-
R9 #1599 :) -
#1598 akkor max a konfektiben meg a pezsgőben süllyedünk el:P -
Csesza #1597 jah már látom 21:00 -
R9 #1596 még ráér mikor év végén bajnokot avatunk :DD -
Csesza #1595 igen????? az kira mikor lesz 16:00-kó???????????? -
#1594 akkor már süllyedek is el a szégyenemben -
R9 #1593 Pedig adja ma az Inter BL meccsét :) -
Rudee #1592 Bajnokiról volt szó, de fogalmam sincs. Olasz csatornák műsorát nem szoktam követni. -
Csesza #1591 yó, bocs námtom csak emléxen néhány inter meccset ott néztem régebben nemtudtam hogy nemnyomnak bl-t a viasat az meg csak a csoprt meccseket nyomja igaz? -
#1590 Rai Uno nem szokott Bl meccseket közvetíteni -
Csesza #1589 a Raiuno nemközvetíti Rudee? nemtom holtom megnézni a műsorát? -
#1588 mert szinte csak angol bajnokságbol közvetitenek -
#1587 Ilyen nincs se a sport1 se a sport2 nem adja az inter meccsét!!!!!!(bajnokit) -
Rudee #1586 Ha Owenért nem jön megfelelő ajánlat, akkor Portillo megy a Nantes-hoz kölcsönbe. Robinho és Raúl valamint Owen és Ronaldo egymást veszélyeztetik, 1% az esély arra, hogy 2 bal- vagy 2 jobb lábas csatár egyszerre pályán legyen. -
#1585 végülis igaz -
#1584 ilyen erővel nálatok is van Adriano,Martins,Recoba,Crúz -
#1583 de attól még ott van portilo,ronaldo,raul,robhino -
#1582 én egy csatárról tudok,méghozzá Robinho-rol
vagy ki a másik akire gondolsz?