34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Monoton
    Erikssont az Inter hívja
  • fsgh
    az a szomorú hogy annyira senki nem esett pofára mert egy kicsit várható volt...
  • Csesza
    és igazad is van...
  • gabber_saviola
    egy mondat csak úgy, mert kijön belőlem:
    Csalódás volt a tegnapi játék
  • Csesza
    Ballack sztem nem kéne, igyis túlzsúfoltság van a középpályán ráadásul sztem Pizzaro és Verón is jobb mint ő de ha verón nyáron elmegy akkor nagyon jó lesz oda középra pizzaro, és végre a többiek is kaphatnak lehetőséget

Henry tényleg nem lenne rossz de ha elmegy az arsenáltol akkor a Barcába fog menni
  • fsgh
    ez a véleméyem az egész csapatról!:
    ebből a csapatból hiányzik az ötletesség és az egyéni megmozdulások....
    pl:Adriano ezen a meccsen is csak egyszer tudott ziccer kialakítani(azt is elbxta...)
    Sztem Ballack színt vihetne a játékba mert most is milyen volt a középpálya? Stanko nagy rossz volt Figo nem lett volna rossz csak már mindenki leelőzi vagyis nem éri be az amúgy nagyon igéretes labdákat mert bárkivel is áljon szembe lefutja...ja és Ballack sztem jobb mint Veron...Bár a Fio elleni meccsen Veron is "jó"(jó=nagyon akart és volt néhány jó megmozdulása)volt
    vagy Henry!mert nem igaz hogy ha Adriano "impotens" lesz 3-4 hétig akkor meghal a támadójáték ezért kéne egy tapasztalt gólvágó és akkor nem azon függne az Inter hogy vajon Adriano lő golt vagy nem....Mancini nyilatkozgatja azt hogy várni kell még beérik stb...oké várjunk de addig is kéne lőni valakinek a gólokat...
    bár ez a gólővés kérdést megoldhatná Recoba is de őt valamiért sose küldik pályára! el se tudom képzelni hogy gondolhatja azt Mancini hogy majd Cruz mutat valami olyat amit Recoba ne csinálna meg....

(anno Ballackot és Henryt ios szóbahozták velünk...)
  • Csesza
    de akkor is szar hogy nincs 1 db olasz se általába a kezdőbe, az állampolgárságot tekintve

van Martinsnak, J.Zanettinek, Cordoba-nak ...
    olasz állampolgársága
  • Csesza
    igaz tényleg Burdissot teljesen elfelejtettem, nah jó lenne ha ő lenne Samuel társa a 2 argentín jól megértené egymást
  • tomcat1
    Egyetértek, de MAterazzi helyett szerintem Burdisso kellene, mivel Mate.. egy kicsikét csiga..főleg, hogy jön a BL ...
  • fsgh
    de nem csak olasz jó külföldi is csak legyen meg az állampolgársága abból meg van 1 pár...
  • fsgh
    Sztem a támadósorba kéne egy csatár aki stabilan lövögeti a gólokat mert Adrianonak vannak kihagyásai ami nem tesz túl jót a csapatnak...ha vennénk hasonl képeségű csatárt akkor jobban menne a góllövés...
    vagy egy egyszerübb:JÁTSZON VÉGRE RECOBA IS!!!!(de ezt Mancini nem akarja nem om mér-....)
  • Csesza
    jah, ez elég gáz, ezér kellett volna Grosso igaz ez még csak 1...
  • Csesza
    jah bocs kifelejtettem Adriano után a per jelet és őt nyomnám a második számú csatársorba Martins melett

1 2 1 2
    Adriano/Cruz-----Recoba/Martins
  • faláb
    nagy gondok lesznek:S
  • fsgh
    hát ez az!

De senki ne agodjon addig még veszük 3 argentínt és 4 brazilt
  • 9csöves9
    nem mintha kötözködni akarnék de a tegnap páylára lépő 13 Inter játékos közül egy sem volt olasz

mi lesz ha behozzák azt az új szabályt?
  • faláb
    és Cruz?
  • Csesza
    jah és tudom hogy most nem volt itt Martins, meg Materazzi sérűlt, csak hogyha mindenki egészséges lenne akkor én így dobnám össze a csapatot és sztem sokkal eredményesebb lenne
  • Csesza
    igen, ez sajna így van. nemhogy játszatná Pizzaro-t, Solarit, Recoba-t! nem helyette játszatja a ,mozgássérűlt Figo-t

én most így dobnám össze a csapatot

---------------------Cesar-------------------------

J.Zanetti-----Samuel------Materazzi/Cordoba-----Wome

Stankovic-----Verón/Pizzaro-----Cambiasso-------Solari

------------Adriano-------Recoba/Martins--------------

és felhoznák az u18-ból 1-2 tehetséges védőt és csatárt
  • faláb
    már elegem van abból hogy Mancini mindig a kedvenceit játszatja:S
  • Csesza
    Eriksson az Internél?

Feb. 9. 14:11 -Milánó- A Nemzeti Sport értesülése szerint könnyen elképzelhető, hogy a jelenlegi angol kapitány Sven-Göran Eriksson lehet Moratti következő nagy fogása. A svéd szakember szerződése a nyáron jár le az angol szövetségnél és már köztudott, hogy nem akarja megújítani azt, mert jobban benne szeretne lenni a labdarúgás forgatagában. Eriksson nem mint edző, hanem mint technikai igazgató érkezne az Interhez. A vezetőedzője a csapatnak továbbra is Mancini maradna. Nem lenne ismeretlen ez a felállás egyikük számára sem, mert a Sampdoria és a Lazio csapatában is dolgoztak már együtt.
  • Csesza
    hétvégén dől el hogy egyáltalán van még esély a bajnoki címre, ha a juve nyert volna tegnap akkor már eldőltnek lehetett volna nyílvánítani, igyis necces lesz de nem szabad feladni
  • Drape
    Köztünk legyen szólva Adriano hetek óta kritikán aluli teljesítményt produkál. És annak ellenére, hogy a csapat az utóbbi időben sorozatban nyerte a meccseket, igazán nincs meggyőző formában.
    És ezt mint Inter szurkoló mondom.
  • Sheva
    ellenünk is azt csinálta végig
  • R9
    színészkedik állandoan
  • faláb
    derbit meg kell nyerni,nincs mese!
  • Sheva
    hát ez pech nektek mert a juve is botlott és ti is
  • faláb
    mit csinált?
  • R9
    kurva anyád toni
  • R9
    Toni meg társulhatna tottival
    nyithatnának egy színházat
  • R9
    fio védői miért ilyen colosak?:S
  • faláb
    én is
  • faláb
    így jártak:DDDD
  • R9
    remélem lesz 5 perc hosszabítás
  • R9
    kihagyták xD
  • faláb
    ez nem igaz!
  • R9
    hát a juve persze hogy az utosló 5 percben kap 11-est...
  • asfa
    de nagy gool!
  • faláb
    itt a lehetőség megismételni a tavalyi Samp elleni bravúrhajrát
  • R9
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!! RECOBA!! PIPA!!!!!