34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
faláb #2848 kiállítás mindkét oldalon :O -
Csesza #2847 pfff, nagyon utálom mind2 Inzaghi-t de Simone-t főleg, sztem vele semmit se nyerünk csak még 1 nagyképű pojácát -
#2846 jó igazolás lenne,én örülnék neki ha az Interben játszana:D -
#2845 Mégha nem is Tevezt de egy jó kis csatárt nem ártana...kevés ez a 2... -
R9 #2844 S.Inzaghit akarják -
faláb #2843 Teveznek én is örülnék.... -
Csesza #2842 jó lenne ha le tudnánk igazolni mondjuk Tevez-t...
naggyon jó csatár csak sajna nem én vagyok a club tulaj. :(:P -
Csesza #2841 Grat a csapatnak, igaz mostanában sajna elég harmatos teljesítményt nyujtunk, igaz a 2.félidő uccsó 20percére azér összekaptuk magunkat, habár előtte meg is szívhattuk volna mer nagyon nyomott a Palermo
nembaj most lényeg a 3pont! és akkor jövő hét szombaton Lecce-Inter (hááát...) -
#2840 Kösz!Jah... -
R9 #2839 hát jah :( -
#2838 GRAT, ennél már csak akkor lett volna szebb, ha Adriano is lőtt volna legalább egyet!!! -
#2837 grat,örülök ennek :D -
R9 #2836 vége;
3:0 -
R9 #2835 Figo szabadrúgás gól -
faláb #2834 reméltem hogy még jön egy-két gól -
R9 #2833 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!44444 2:0 -
R9 #2832 most Adriano bomba :D -
faláb #2831 balf@szkodhat felőlem,csak nyerjük meg a meccset! -
R9 #2830 balf@szkodik :D -
faláb #2829 nem látom a meccset,mit csinál?:O -
R9 #2828 nemhiszem el mit csinál a csapat :@ -
R9 #2827 úúúúúúúúúúúúú
julio
asszem lassan kiszorítja didat -
R9 #2826 az a kemény nem a faláb :D -
faláb #2825 szép kis fejesgól volt -
R9 #2824 lol elfelejtettem a meccset :D:D 1:0 zsír -
Csesza #2823 én nem tartom Obinnát olyan jó csatárnak és sztem ő nem elég. kéne valami erősebb -
Rudee #2822 Ott van Obinna. -
R9 #2821 jó szülinap volt összetörték a motorom ma ellopták az Interes pénztárcám -
Csesza #2820 jaja, juniusban jár le nekije, de mivel most Martins afrikába van elég sok játéklehetőséget fog kapni de sztem ezt ő is tudja hogyha visszajön martins akkor nem ö lesz a másik kezdő csatár, kíváncsi vagyok hogy hosszabít e majd szerződést, ha nem akkor mindenképpen kell igazolni 1-2 csatárt télen/nyáron -
#2819 játszani akar rendszeresen, és feb. 1-ig ad haladékot
[valszeg lejár a szerződése idén] -
#2818 Aha....Egyértelmű...^^
Lefordítanád?
-
#2817 Serie A
Cruz da un ultimatum all'Inter: l'1 Febbraio
Se entro quella data non avrà rinnovato, tratterà con altri
21.01.2006 12.22 di Cristiano Cinacchio
Julio Ricardo Cruz ha dato un ultimatum alla società interista: se entro il primo Febbraio non avrà rinnovato inizierà a trattare con altre squadre. Lo ha dichiarato un portavoce del giocatore, Gustavo Ghezzi: "La volontà di Julio è chiara: vuole rimanere all'Inter. Tratteremo per tutto Gennaio e al 31, se necessario, faremo un ultimo colloquio con i dirigenti nerazzurri e vedremo quel che succederà. Da quel momento in poi sentiremo anche altre proposte, Roma in primis. Siamo realisti, sappiamo che Julio ha un'età, perciò chiediamo un biennale con opzione per il terzo. Se il giocatore fà bene è normale che la società la eserciti." -
#2816 sima 3:0 -. - -
#2815 Hello!:) kemény meccs lesz... -
Csesza #2814 nemhiszem hogy sima győzelem lennem, a Palermo nagyon jó csapat és ráadásul van egy csomó hiányzónk. : Stankovic, Recoba, Martins, Ze Maria...
ugyhogy naggyon hajtani kell a győzelemért, sztem ez egy kevés gólos meccs lesz, remélem a mi javunkra... tippem: 2-1 -
Csesza #2813 hátmondjuk nemlenne gáz ha felhozná az u20-ból Carboni-t vagy Dimartino-t (ők az efembe is jóak :P) -
#2812 sima győzelem -
#2811 [kukucs] ^^ -
#2810 Mostmár lassan kezdek parázni hogy nincs más csatárunk:SSS -
#2809 Mancini a következő 19 játékost nevezte a holnapi, Palermo elleni bajnoki összecsapásra:
Kapusok: Toldo, Julio Cesar
Védők: Cordoba, Burdisso, J. Zanetti, Mihajlovic, Favalli, Materazzi, Samuel, Wome
Középpályások: C. Zanetti, Figo, Pizarro, Veron, Kily González, Cambiasso, Solari
Csatárok: Cruz, Adriano